Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Lands, Properties Sale/Rent

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-09-2010, 06:37 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,454
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Mencari Rumah Sewa Di MIRI!

Salam tuan2/puan.

Saya sedang mencari rumah untuk disewa di MIRI. Info:

- Kalau boleh area dekat2 ngan HQ Petronas Carigali.
- Sewa maksimum RM1300
- Fully/partly furnished

Kalau ada sebarang offer/info, sila reply di thread atau PM sy.

Terima kasih

Last edited by iamloco; 15-12-2014 at 09:49 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-09-2010, 06:39 PM
kalau kalau is offline
CG Top Poster Club

kalau's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: land of headhunters
Posts: 48,571
Thanks (Received): 128
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

setau aku, takde la rumah sewa dekat ngan hq tue....

paling dekat pun area pujut 7, desa indah dan senadin.
__________________
http://www.facebook.com/FXHYIPHUB)
Reply With Quote
  #3  
Old 27-09-2010, 06:46 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,454
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kalau View Post
setau aku, takde la rumah sewa dekat ngan hq tue....

paling dekat pun area pujut 7, desa indah dan senadin.
tak kisah kalau pujut, senadin, permy ke..asalkan tak jauh2 sangat mcm bumiko or taman tunku. kalau mcm piasau boleh consider lagi kot
Reply With Quote
  #4  
Old 27-09-2010, 07:03 PM
kalau kalau is offline
CG Top Poster Club

kalau's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: land of headhunters
Posts: 48,571
Thanks (Received): 128
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iamloco View Post
tak kisah kalau pujut, senadin, permy ke..asalkan tak jauh2 sangat mcm bumiko or taman tunku. kalau mcm piasau boleh consider lagi kot
yg aku tau, senadin ngan permy memang ada.

kat emart ngan dua plosen market ada advert.....
__________________
http://www.facebook.com/FXHYIPHUB)
Reply With Quote
  #5  
Old 28-09-2010, 02:10 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,454
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kalau View Post
yg aku tau, senadin ngan permy memang ada.

kat emart ngan dua plosen market ada advert.....
mun ada kenal sepa2 yg mok sewakan umah cya padah lah
Reply With Quote
  #6  
Old 29-09-2010, 05:06 PM
onlinetrader onlinetrader is offline
Super Active

onlinetrader's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Jan 2010
Posts: 5,857
Thanks (Received): 180
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

nti aku tanya mber aku dok miri
Reply With Quote
  #7  
Old 29-09-2010, 10:04 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,454
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onlinetrader View Post
nti aku tanya mber aku dok miri
tme kasih
Reply With Quote
  #8  
Old 01-10-2010, 11:58 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,454
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump skit!
Reply With Quote
  #9  
Old 02-10-2010, 12:06 AM
tebbaloi tebbaloi is offline
Legendary Member

tebbaloi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 13,461
Thanks (Received): 445
Likes (Received): 0
Active Level
Default

fuiyo kena transfer ke bro?? kat belah senadin byk kot.. rajin survey kat situ..
Reply With Quote
  #10  
Old 02-10-2010, 07:41 AM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,454
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tebbaloi View Post
fuiyo kena transfer ke bro?? kat belah senadin byk kot.. rajin survey kat situ..
nak survey sendiri mmg x dpt bro, nnt dah sampai miri nak terus masuk rumah. ni yg kalut cari awal ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold