Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Lands, Properties Sale/Rent

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,700
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,750
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,298
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-09-2010, 06:37 PM
iamloco iamloco is offline
Well-Known
Member

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 8,841
Poster Rank: #343
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default Mencari Rumah Sewa Di MIRI!

Salam tuan2/puan.

Saya sedang mencari rumah untuk disewa di MIRI. Info:

- Kalau boleh area dekat2 ngan HQ Petronas Carigali.
- Sewa maksimum RM1300
- Fully/partly furnished

Kalau ada sebarang offer/info, sila reply di thread atau PM sy.

Terima kasih

Last edited by iamloco; 15-12-2014 at 09:49 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-09-2010, 06:39 PM
kalau kalau is offline
CG Top Poster Club

kalau's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: land of headhunters
Posts: 48,312
Poster Rank: #15
Thanked 128 Times
Active Level
My Mood:
Default

setau aku, takde la rumah sewa dekat ngan hq tue....

paling dekat pun area pujut 7, desa indah dan senadin.
__________________
http://www.facebook.com/FXHYIPHUB)
Reply With Quote
  #3  
Old 27-09-2010, 06:46 PM
iamloco iamloco is offline
Well-Known
Member

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 8,841
Poster Rank: #343
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kalau View Post
setau aku, takde la rumah sewa dekat ngan hq tue....

paling dekat pun area pujut 7, desa indah dan senadin.
tak kisah kalau pujut, senadin, permy ke..asalkan tak jauh2 sangat mcm bumiko or taman tunku. kalau mcm piasau boleh consider lagi kot
Reply With Quote
  #4  
Old 27-09-2010, 07:03 PM
kalau kalau is offline
CG Top Poster Club

kalau's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: land of headhunters
Posts: 48,312
Poster Rank: #15
Thanked 128 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iamloco View Post
tak kisah kalau pujut, senadin, permy ke..asalkan tak jauh2 sangat mcm bumiko or taman tunku. kalau mcm piasau boleh consider lagi kot
yg aku tau, senadin ngan permy memang ada.

kat emart ngan dua plosen market ada advert.....
__________________
http://www.facebook.com/FXHYIPHUB)
Reply With Quote
  #5  
Old 28-09-2010, 02:10 PM
iamloco iamloco is offline
Well-Known
Member

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 8,841
Poster Rank: #343
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kalau View Post
yg aku tau, senadin ngan permy memang ada.

kat emart ngan dua plosen market ada advert.....
mun ada kenal sepa2 yg mok sewakan umah cya padah lah
Reply With Quote
  #6  
Old 29-09-2010, 05:06 PM
onlinetrader onlinetrader is offline
Well-Known
Member

onlinetrader's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Jan 2010
Posts: 5,044
Poster Rank: #743
Thanked 166 Times
Active Level
My Mood:
Default

nti aku tanya mber aku dok miri
Reply With Quote
  #7  
Old 29-09-2010, 10:04 PM
iamloco iamloco is offline
Well-Known
Member

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 8,841
Poster Rank: #343
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onlinetrader View Post
nti aku tanya mber aku dok miri
tme kasih
Reply With Quote
  #8  
Old 01-10-2010, 11:58 PM
iamloco iamloco is offline
Well-Known
Member

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 8,841
Poster Rank: #343
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

bump skit!
Reply With Quote
  #9  
Old 02-10-2010, 12:06 AM
tebbaloi tebbaloi is offline
Legendary Member

tebbaloi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 13,445
Poster Rank: #176
Thanked 448 Times
Active Level
Default

fuiyo kena transfer ke bro?? kat belah senadin byk kot.. rajin survey kat situ..
Reply With Quote
  #10  
Old 02-10-2010, 07:41 AM
iamloco iamloco is offline
Well-Known
Member

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 8,841
Poster Rank: #343
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tebbaloi View Post
fuiyo kena transfer ke bro?? kat belah senadin byk kot.. rajin survey kat situ..
nak survey sendiri mmg x dpt bro, nnt dah sampai miri nak terus masuk rumah. ni yg kalut cari awal ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:53 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE