Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-09-2010, 02:41 AM
Zam_Nap Zam_Nap is offline
Regular

Zam_Nap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Anak Ayam Api-api mutiara

Ade beberape ekor anak ayam mutiara untuk dijual.....

Stock x berape byk
bole call untuk comfirmkan stock dan harga....

Telefon
(azam):012-3327252
lokasi: Jasin Melaka




Last edited by Zam_Nap; 29-10-2010 at 06:25 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-09-2010, 04:01 AM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

cute nye
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #3  
Old 24-09-2010, 11:45 PM
Zam_Nap Zam_Nap is offline
Regular

Zam_Nap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
cute nye
haha da besar sume jadik ganas
Reply With Quote
  #4  
Old 08-10-2010, 12:53 AM
Zam_Nap Zam_Nap is offline
Regular

Zam_Nap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Masih ade beberape ekor untuk dijual

hubungi (azam):012-3327252
Reply With Quote
  #5  
Old 09-10-2010, 10:57 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

daging ayam ni sama macam daging ayam kampung ke bro?

mudah tak nak bela atau ayam ni jenis mudah dapat penyakit?
Reply With Quote
  #6  
Old 09-10-2010, 11:04 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

satu lagi ayam ni ada jenis yang bertelur punya? sedap tak telur dia?
Reply With Quote
  #7  
Old 09-10-2010, 11:07 PM
mrlan09 mrlan09 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 10,662
Thanks (Received): 175
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Zam_Nap View Post
Ade beberape ekor anak ayam mutiara untuk dijual.....

Stock x berape byk
bole call untuk comfirmkan stock dan harga....

Telefon
(azam):012-3327252
lokasi: Jasin Melaka


Gambar Hiasan
anak2 ayam ni terpinga-pinga,...."dahsyat tul manusia ni wat bisnes,..tak cukup forex,..aku plak jadi mangsa"..
Reply With Quote
  #8  
Old 14-10-2010, 06:30 AM
Zam_Nap Zam_Nap is offline
Regular

Zam_Nap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ahib0205 View Post
satu lagi ayam ni ada jenis yang bertelur punya? sedap tak telur dia?
Telur x penah makan tp bertelur memang byk 20-30 biji skali.
Daging die cam ayam kampung.
Kalau nak rase saya ade jual yg besar gak.

Kalau di bahagian selatan memang susah sket nak carik ayam ni
saya dpt pon org bagi

buat mase ni saye bela ade jugak kene penyakit tp x seteruk ayam kampung.
Ikut pengalaman saya lg bagus kalau x campur ngan ayam kampung.
ayam ni tahan penyakit tp kalau kite campur dengan ayam kampung yang senang kene penyakit memang akan kene.

Last edited by Zam_Nap; 14-10-2010 at 06:42 AM..
Reply With Quote
  #9  
Old 14-10-2010, 06:37 AM
Zam_Nap Zam_Nap is offline
Regular

Zam_Nap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrlan09 View Post
anak2 ayam ni terpinga-pinga,...."dahsyat tul manusia ni wat bisnes,..tak cukup forex,..aku plak jadi mangsa"..
hehe..
Ni gamba hiasan jer...
Ayam ni sebenar nyer agak susah gak nk amik gambar die pasal asyik bergerak jer tp yg besar la.
yg kecil lak malas nak ambil takut die stress lak.
Reply With Quote
  #10  
Old 21-10-2010, 01:31 PM
Zam_Nap Zam_Nap is offline
Regular

Zam_Nap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Masih ade beberape ekor untuk dijual

hubungi (azam):012-3327252
or 016-2888874
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold