Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Bank, ATM, Internet Banking

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: kad kredit pilihan warga CG (islamic sahaja)
CIMB Kad Islamic PETRONAS 35 15.56%
Maybank Kad Al-Ikhwan 88 39.11%
BSN Kad Al-Aiman 16 7.11%
Bank Islam 43 19.11%
Kad I-Bank Rakyat 55 24.44%
Kad Kredit Al-Taslif AmBank 8 3.56%
Kad Caj Al-Rajhi Bank 10 4.44%
lain2 sila nyatakan 13 5.78%
Multiple Choice Poll. Voters: 225. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-09-2010, 12:42 AM
General Juhziz General Juhziz is offline
Super Active

General Juhziz's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2010
Location: Kuala Selangor
Posts: 8,666
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Talking Kad Kredit pilihan anda( yg islamic je)

assalammualaikum

nk tanya lah kad kredit apa yg korang pki (islamic sahaja)

sertakan sebab kenapa pilih
__________________
Rafidah Rahim
CIMB Uni Malaya..013-4305669
(ASB & Home financing CIMB islamic)
Service Berdesup Door to Door !!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-09-2010, 12:51 AM
tok_sheikh tok_sheikh is offline
Regular

tok_sheikh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 337
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

paling latest..
depa da kaji +- kedit card len..
Reply With Quote
  #3  
Old 01-09-2010, 12:54 AM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,657
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 39
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

ambank tak kerenah...
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 01-09-2010, 12:09 PM
mansur79 mansur79 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,132
Thanks (Received): 201
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku dah pakai charge card al rajhi nie..
best sebab charge yg rendah ,hanya rm10 untuk setiap 1.5K withdrawal di atm..dan boleh digunakan free tanpa extra charges selama 55hari...
dan yg best lagi boleh drag sampai 85hari(ni tak pernah cuba lagi tapi ade forumer cg dah pernah buat dan SUCCESS...hehe)..
Reply With Quote
  #5  
Old 01-09-2010, 12:09 PM
taikunx taikunx is offline
Active Member

taikunx's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,396
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bank Rakyat coz Cukai GST RM50 setahun ditanggung oleh pihak bank,,,, Best
Reply With Quote
  #6  
Old 27-09-2010, 09:21 PM
gersangnye gersangnye is offline
Active Plus

gersangnye's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,165
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mcm aku..kad mana tak jadi isu asalkan senang bayar n annual fee waived n yang penting bayar on time.
__________________
... >>

KES NI MEMANG BERAT
Reply With Quote
  #7  
Old 27-09-2010, 09:22 PM
gersangnye gersangnye is offline
Active Plus

gersangnye's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2010
Posts: 4,165
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mansur79 View Post
aku dah pakai charge card al rajhi nie..
best sebab charge yg rendah ,hanya rm10 untuk setiap 1.5K withdrawal di atm..dan boleh digunakan free tanpa extra charges selama 55hari...
dan yg best lagi boleh drag sampai 85hari(ni tak pernah cuba lagi tapi ade forumer cg dah pernah buat dan SUCCESS...hehe)..
ermm..bagus gaks tu
__________________
... >>

KES NI MEMANG BERAT
Reply With Quote
  #8  
Old 27-09-2010, 10:20 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,909
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

pilih kad yg senang nak buat ezy instalment..
ambank bole buat lebih lama utk ezy instalment dgn belian yg rendah..

tapi klu gaji masuk bank tu, pilih je laa kad dari bank yg bayar gaji..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #9  
Old 27-09-2010, 10:23 PM
naturehigh naturehigh is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 265
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

satu pon den tak pakai
Reply With Quote
  #10  
Old 27-09-2010, 11:03 PM
ibnuqadir ibnuqadir is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,562
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku pakai maybank ikhwan aku nak apply lagi ambank taslif punye sape nak sambar aku agen2 cc meh2
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold