Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-08-2010, 04:18 PM
longrempah longrempah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 139
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default 4tune club

Kekawan aku nak tau lah 4 tune club nie ok ke service dia.

Ada tak sesiapa yang pernah gunakan perkhidmatan 4 tune club..

Tengo website canggih mcm mcm boleh bagi entah betul ke tidak..

Sekarang nie banyak sangat org yang nak untung dengan menipu..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 29-10-2010, 03:02 AM
azimlife azimlife is offline
Super Active

azimlife's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: May 2007
Posts: 9,602
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

a`ah....
aku nak tanya benda yg sama???
betul ker promosi yg dia bg??
Reply With Quote
  #3  
Old 29-10-2010, 09:21 AM
azimlife azimlife is offline
Super Active

azimlife's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: May 2007
Posts: 9,602
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

bump ckit....
warga cg sorg pun x taw ker???
Reply With Quote
  #4  
Old 30-10-2010, 08:04 PM
aes aes is offline
Super Active

aes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: CG
Posts: 9,562
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to aes
Default

Quote:
Originally Posted by longrempah View Post
Kekawan aku nak tau lah 4 tune club nie ok ke service dia.

Ada tak sesiapa yang pernah gunakan perkhidmatan 4 tune club..

Tengo website canggih mcm mcm boleh bagi entah betul ke tidak..

Sekarang nie banyak sangat org yang nak untung dengan menipu..
apa kebendanya ni ?
Reply With Quote
  #5  
Old 30-10-2010, 08:09 PM
azimlife azimlife is offline
Super Active

azimlife's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: May 2007
Posts: 9,602
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aes View Post
apa kebendanya ni ?
ermm....
4tune club ni kononnya ley melancong ngan kadar yg lebih murah...
slalu ada kat shopping complex wat promo...
kata ada link ngan airasia...
Reply With Quote
  #6  
Old 30-10-2010, 08:47 PM
aes aes is offline
Super Active

aes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: CG
Posts: 9,562
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to aes
Default

Quote:
Originally Posted by azimlife View Post
ermm....
4tune club ni kononnya ley melancong ngan kadar yg lebih murah...
slalu ada kat shopping complex wat promo...
kata ada link ngan airasia...
erm .... dulu aku ada buat gak kad2 melancong ni tp sume membohong je ....
Reply With Quote
  #7  
Old 11-11-2010, 03:39 PM
faezz666 faezz666 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku dh trjebak j0in mende ni...tp b4 dis name die itune club....
dh 6bulan..
SGT MENIPU!!!...mmg ****!!..
RM678 utk VIP card..dpt free h0tel 3mlm..aku amek pg bali(aku rase value xsmp 3rat p0n..)
..dpt tp aku rase xbbaloi p0n sbb kal0 cr sndiri lg murah...
kate nk bg touch n go..smp skg haram xanta...
insurans die kate di0rg xp0s p0lisi..kal0 de pe2 claim yg brkaitan juz call itune tr0s di0rg submit..k0n0nnye la...
mamat yg jual kt aku 2 memule lyn la stiap call k0...ayat manis..kemak t0l!!.
pastu aku tnye psl nk wat trip..pasal T0uch n g0..haram xangkt n sms xbalas...
travel agent yg uruskn utk ahli ni p0n same gak mcm ****...
aku nk wat gr0up trip pg china...
dh 3bulan lgs0ng xde good resp0n!!..
dulu cite memane tmpt p0n bley pg,di0rg bley uruskn sume mende kecuali israel je!!..harge 50% off dr harge sebenar..mnipu!!..
skg lgs0ng xreply email...sms xbls...call xangkat...fxxk 0ff la!..
Reply With Quote
  #8  
Old 11-11-2010, 03:43 PM
faezz666 faezz666 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Angry

aku dh trjebak j0in mende ni...tp b4 dis name die itune club....
dh 6bulan..
SGT MENIPU!!!...mmg ****!!..
RM678 utk VIP card..dpt free h0tel 3mlm..aku amek pg bali(aku rase value xsmp 3rat p0n..)
..dpt tp aku rase xbbaloi p0n sbb kal0 cr sndiri lg murah...
kate nk bg touch n go..smp skg haram xanta...
insurans die kate di0rg xp0s p0lisi..kal0 de pe2 claim yg brkaitan juz call itune tr0s di0rg submit..k0n0nnye la...
mamat yg jual kt aku 2 memule lyn la stiap call k0...ayat manis..kemak t0l!!.
pastu aku tnye psl nk wat trip..pasal T0uch n g0..haram xangkt n sms xbalas...
travel agent yg uruskn utk ahli ni p0n same gak mcm ****...
aku nk wat gr0up trip pg china...
dh 3bulan lgs0ng xde good resp0n!!..
dulu cite memane tmpt p0n bley pg,di0rg bley uruskn sume mende kecuali israel je!!..harge 50% off dr harge sebenar..mnipu!!..
skg lgs0ng xreply email...sms xbls...call xangkat...fxxk 0ff la!..
Reply With Quote
  #9  
Old 11-11-2010, 03:45 PM
azimlife azimlife is offline
Super Active

azimlife's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: May 2007
Posts: 9,602
Thanks (Received): 150
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faezz666 View Post
aku dh trjebak j0in mende ni...tp b4 dis name die itune club....
dh 6bulan..
SGT MENIPU!!!...mmg ****!!..
RM678 utk VIP card..dpt free h0tel 3mlm..aku amek pg bali(aku rase value xsmp 3rat p0n..)
..dpt tp aku rase xbbaloi p0n sbb kal0 cr sndiri lg murah...
kate nk bg touch n go..smp skg haram xanta...
insurans die kate di0rg xp0s p0lisi..kal0 de pe2 claim yg brkaitan juz call itune tr0s di0rg submit..k0n0nnye la...
mamat yg jual kt aku 2 memule lyn la stiap call k0...ayat manis..kemak t0l!!.
pastu aku tnye psl nk wat trip..pasal T0uch n g0..haram xangkt n sms xbalas...
travel agent yg uruskn utk ahli ni p0n same gak mcm ****...
aku nk wat gr0up trip pg china...
dh 3bulan lgs0ng xde good resp0n!!..
dulu cite memane tmpt p0n bley pg,di0rg bley uruskn sume mende kecuali israel je!!..harge 50% off dr harge sebenar..mnipu!!..
skg lgs0ng xreply email...sms xbls...call xangkat...fxxk 0ff la!..
fuhh....
nasib baik la....
ari tuh aku hampir jd mangsa...
nasib baik tanya sini dulu....
kononnya 200 terawal...
kalo kasi bongkar syraikat ni pun best gak!
Reply With Quote
  #10  
Old 30-11-2010, 03:06 PM
ajibluvain ajibluvain is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default **** 4tuneclub

Quote:
Originally Posted by faezz666 View Post
aku dh trjebak j0in mende ni...tp b4 dis name die itune club....
dh 6bulan..
SGT MENIPU!!!...mmg ****!!..
RM678 utk VIP card..dpt free h0tel 3mlm..aku amek pg bali(aku rase value xsmp 3rat p0n..)
..dpt tp aku rase xbbaloi p0n sbb kal0 cr sndiri lg murah...
kate nk bg touch n go..smp skg haram xanta...
insurans die kate di0rg xp0s p0lisi..kal0 de pe2 claim yg brkaitan juz call itune tr0s di0rg submit..k0n0nnye la...
mamat yg jual kt aku 2 memule lyn la stiap call k0...ayat manis..kemak t0l!!.
pastu aku tnye psl nk wat trip..pasal T0uch n g0..haram xangkt n sms xbalas...
travel agent yg uruskn utk ahli ni p0n same gak mcm ****...
aku nk wat gr0up trip pg china...
dh 3bulan lgs0ng xde good resp0n!!..
dulu cite memane tmpt p0n bley pg,di0rg bley uruskn sume mende kecuali israel je!!..harge 50% off dr harge sebenar..mnipu!!..
skg lgs0ng xreply email...sms xbls...call xangkat...fxxk 0ff la!..


AKU KENA BENDA YG SAMA. MASA REGISTER, AGENT BTAU DPT DISKAUN SEHINGGA 50% UTK SUME FLIGHT DGN AIRASIA. TP BILA AKU MTK QUOTATION FLIGHT KE BALI, MCM ****. DIE COPY HARGA FLIGHT DR WEBSITE AIRASIA DAN HANTAR KE EMEL AKU. DIE INGAT AKU X CHECK HARGA TU KT WEBSITE AIRASIA. BILE TANYE MANE DISKAUN NYE, DIE KATE AIRASIA XDPT DISKAUN. MOTHERFUCKER 4TUNECLUB!!

NI EMEL DIE:

"less untuk ahli bagi flight ticket adalah untuk flight bukan tambang murah bergantng kepada promotion seat yg diberi oleh airline. Bagi flight tambang murah (airasia,firefly, tiger airways dll) harga untuk ahli adalah sama dengan harga online tetapi pihak 4tune tidak akan mengambil sebarang service caj dari harga tiket. ( jika booking di kaunter airasia akan caj rm15/pax, jika booking online by kad kredit akan dikenakan caj)"

PROMOTION SEAT MEMANG DAH MURAH. XYAH MASUK 4TUNE PUN XPE. AKU SLALU BELI TIKET ARIASIA PKAI KREDIT KAD N XDE MASALAH LA DGN SERVIS CAJ SEBAB XTINGGI SGT. KALAU TU ALASAN YG DIBERI, AKU BERANI REPORT PADA POLIS. U'RE BETTER WATCHOUT 4TUNE!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:54 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you