Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-08-2010, 08:16 AM
slare slare is offline
Active Member

slare's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,776
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
Default Mana nak cari char koey tiaw yg best?

Salam,

Ambo ada buka salah satu menu dia char koey tiaw (CKT) . setakat ini komen2 dari pelanggan beri maklum balas... setakat ok saja maknanya tak berapa kick lagi. Ambo sendiri pun akui tapi malangnya ambo tidak pernah rasa CKT yg betul2 dianggap sebagai power nak dijadikan benchmark.

ada siapa2 tahu tak kat mana sebelah lembah kelang ni dia punya CKT ni power?ambo nok gi rasa dan kalau betul2 power ambo rela bayar dan nak belajar ngan dia... harap kawan2 semua dapat bantu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-08-2010, 08:20 AM
azmi_tshirt azmi_tshirt is offline
Super Active

azmi_tshirt's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,625
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

amar char koey tiaw ttdi jaya..
Reply With Quote
  #3  
Old 20-08-2010, 08:21 AM
addykl addykl is offline
Regular

addykl's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 257
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

try CKT SANI sblh istana budaya rasanya power juga
Reply With Quote
  #4  
Old 20-08-2010, 08:24 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,053
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by slare View Post
Salam,

Ambo ada buka salah satu menu dia char koey tiaw (CKT) . setakat ini komen2 dari pelanggan beri maklum balas... setakat ok saja maknanya tak berapa kick lagi. Ambo sendiri pun akui tapi malangnya ambo tidak pernah rasa CKT yg betul2 dianggap sebagai power nak dijadikan benchmark.

ada siapa2 tahu tak kat mana sebelah lembah kelang ni dia punya CKT ni power?ambo nok gi rasa dan kalau betul2 power ambo rela bayar dan nak belajar ngan dia... harap kawan2 semua dapat bantu.
cuba kat member aku di depan Giant Setiawangsa...tepi BSN..tp malam jer buka...Amir CKT...
Reply With Quote
  #5  
Old 20-08-2010, 08:25 AM
EoneT76 EoneT76 is offline
Regular

EoneT76's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2010
Posts: 436
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
Default

try pegi taman bunga raya dkt dgn TAR collage
aku tgk org bratur sikit punye panjang, aku x pernah rasa lagi....bukan tak mau rasa....tapi malas nak beratur ari tu aku lalu je la....mmg niat dihati nak gak try....tapi memandangkan tgk org beratur adalah dlm 30 - 40 meter ( aku rasa dlm 40-50 org) membantutkan keinginan aku.....

cuba la ko try.....kalau best bagitau sini

Anyway TT meniaga kat ner
__________________
DOA - USAHA - IKHTIAR - TAWAKAL
APABILA ANDA TELAH MENCUBA TETAPI ANDA GAGAL ITU BUKANLAH ERTI KEGAGALAN YANG SEBENAR TETAPI JIKA ANDA LANGSUNG TIDAK MAHU MENCUBA ITULAH KEGAGALAN YANG SEBENAR
Reply With Quote
  #6  
Old 20-08-2010, 08:26 AM
slare slare is offline
Active Member

slare's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,776
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
Default

wah pantas juga respons. tq pada semua. semuanya akan ambo lawati. Tapi dlm banyak2 ni, agak2 siapa yg sudi untuk kongsi dia punya resepi. ambo akan pergi berguru skali ngan tukang masak..he he
Reply With Quote
  #7  
Old 20-08-2010, 08:29 AM
slare slare is offline
Active Member

slare's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,776
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by EoneT76 View Post
try pegi taman bunga raya dkt dgn TAR collage
aku tgk org bratur sikit punye panjang, aku x pernah rasa lagi....bukan tak mau rasa....tapi malas nak beratur ari tu aku lalu je la....mmg niat dihati nak gak try....tapi memandangkan tgk org beratur adalah dlm 30 - 40 meter ( aku rasa dlm 40-50 org) membantutkan keinginan aku.....

cuba la ko try.....kalau best bagitau sini

Anyway TT meniaga kat ner
Ambo ada bukak kat Taman Warisan Pertanian, Putrajaya. Ada budak yg jaga. Itulah cita2, nak tengok ada orang beratur panjang kat gerai kita tapi belum kesampaian. Ambo baru buka tak sampai sebulan lagi..
Reply With Quote
  #8  
Old 20-08-2010, 11:46 AM
little_lily little_lily is offline
Legendary Member

little_lily's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2008
Location: kembali ke sisi Allah..
Posts: 14,868
Thanks (Received): 102
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azmi_tshirt View Post
amar char koey tiaw ttdi jaya..
terbaik nie

lg satu, kt kg subang.. aperntah namer gerai dier
__________________
This really dwarfs the significance of your everyday problems. At least we still all have a chance to live. (Youtube comment, Tsunami - Caught On Camera - P7)
Reply With Quote
  #9  
Old 20-08-2010, 11:49 AM
minamie1 minamie1 is offline
Active Member

minamie1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Location: An operation is pending.
Posts: 2,081
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dekat keramat ada satu...
lupalah nama kedai dia..tt..
cubalah..ushar2
Reply With Quote
  #10  
Old 20-08-2010, 11:52 AM
viper21my viper21my is offline
Super Active

viper21my's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2006
Location: ViPeRjAyA
Posts: 7,448
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

aisey, lagi satu pi kat Bukit Mertajam, tanya orang situ, dulu bukak dekat tepi longkang tak jauh dari summit, aku setakat ni rasa situ power, tapi yang atas2 ni tak rasa lagi,

bagi aku nak wat CKT, kena pandai main api la, and lagi satu, aku la ni nak wat CKT, goreng sendirik keke, nak beli sebab rata2 yang goreng, TELUR AYAM TAK BASUH, kang termasuk tahi ayam dalam CKT tu,,, dan dalam ISLAM pun, HARAM gunakan telur tak basuh,, so aku pun tak makan la


p/s: macam tu gak mertabak..
__________________
Manfaat Untuk Anda dan Keluarga Muamalah To Muslim
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump