Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,421
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,144
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,309
More...
  #1  
Old 19-08-2010, 11:08 PM
hijjaz kasturi hijjaz kasturi is offline
Normal Member

hijjaz kasturi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Posts: 118
Poster Rank: #13047
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Perlukan List Nama kilang plastik kosmetik (GMP)

Assalamualaikum, sya sekarang bercadang untuk mewujudkan satu produk kosmetik baru..so untuk plastik atau bekas kosmetik tersebut hendaklah dihasilkan oleh pengilang yang telh mempunyai kelulusan GMP dan OEM..kalau ader saper2 atau otai2 yang tahu website mereka tersebut..alhamddullilah semoga allah membalas jasa kepada anda kalian..

sila sertakan link website atau no telefon ..kalau leh di sekitar kuala lumpur atau selangor saja..

kalau tread ini dah ada leh bagi link kat sy..

sy baru lagih sinih..thanks
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-08-2010, 08:58 AM
trust me trust me is offline
Active Member

trust me's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,146
Poster Rank: #3178
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hijjaz kasturi View Post
Assalamualaikum, sya sekarang bercadang untuk mewujudkan satu produk kosmetik baru..so untuk plastik atau bekas kosmetik tersebut hendaklah dihasilkan oleh pengilang yang telh mempunyai kelulusan GMP dan OEM..kalau ader saper2 atau otai2 yang tahu website mereka tersebut..alhamddullilah semoga allah membalas jasa kepada anda kalian..

sila sertakan link website atau no telefon ..kalau leh di sekitar kuala lumpur atau selangor saja..

kalau tread ini dah ada leh bagi link kat sy..

sy baru lagih sinih..thanks

salam bro... nk bt produk sendiri ke... produk ape tu... join bole ke... coz aku pun teringin kt bt produk sendiri tapi xde kesemapatan....

cube ko gi laman sesawang ni www.impworld.com.my

mgkin kt situ ade maklumat skit atau kalo tak dpt ko search kt google imp world
Reply With Quote
  #3  
Old 23-08-2010, 12:42 PM
none none is online now
Well-Known
Member

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,295
Poster Rank: #696
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kosmetik apa tu bro/sis..
boleh tukar2 pengalaman. saya adalah sikit2 pengalaman..buat kosmetik baru..pm saya lah... sbb banyak benda yg perlu difikir selepas wat kosmetik ni.
Reply With Quote
  #4  
Old 23-08-2010, 01:37 PM
hijjaz kasturi hijjaz kasturi is offline
Normal Member

hijjaz kasturi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Posts: 118
Poster Rank: #13047
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

insyllah akan dipasarkan secepat mungkin..produk kecantikkan cream kecantikkan muka..brand tengah di buat, link yang trust me bagi tu tak dapat nak bukak..tak pasti lah kenapa..oo..kepada yang ada pengalaman leh la kongsi2 pendapat..
Reply With Quote
  #5  
Old 23-08-2010, 01:42 PM
KilangCetak KilangCetak is offline
Super Active Member

KilangCetak's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,425
Poster Rank: #858
Blog Entries: 1
Thanked 31 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hijjaz kasturi View Post
insyllah akan dipasarkan secepat mungkin..produk kecantikkan cream kecantikkan muka..brand tengah di buat, link yang trust me bagi tu tak dapat nak bukak..tak pasti lah kenapa..oo..kepada yang ada pengalaman leh la kongsi2 pendapat..
bro xnak try kuar produk perfume ke???hehehe...
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:28 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE