Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-08-2010, 11:08 PM
hijjaz kasturi hijjaz kasturi is offline
Regular

hijjaz kasturi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Posts: 119
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Perlukan List Nama kilang plastik kosmetik (GMP)

Assalamualaikum, sya sekarang bercadang untuk mewujudkan satu produk kosmetik baru..so untuk plastik atau bekas kosmetik tersebut hendaklah dihasilkan oleh pengilang yang telh mempunyai kelulusan GMP dan OEM..kalau ader saper2 atau otai2 yang tahu website mereka tersebut..alhamddullilah semoga allah membalas jasa kepada anda kalian..

sila sertakan link website atau no telefon ..kalau leh di sekitar kuala lumpur atau selangor saja..

kalau tread ini dah ada leh bagi link kat sy..

sy baru lagih sinih..thanks
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-08-2010, 08:58 AM
trust me trust me is offline
Active Member

trust me's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,159
Thanks (Received): 68
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hijjaz kasturi View Post
Assalamualaikum, sya sekarang bercadang untuk mewujudkan satu produk kosmetik baru..so untuk plastik atau bekas kosmetik tersebut hendaklah dihasilkan oleh pengilang yang telh mempunyai kelulusan GMP dan OEM..kalau ader saper2 atau otai2 yang tahu website mereka tersebut..alhamddullilah semoga allah membalas jasa kepada anda kalian..

sila sertakan link website atau no telefon ..kalau leh di sekitar kuala lumpur atau selangor saja..

kalau tread ini dah ada leh bagi link kat sy..

sy baru lagih sinih..thanks

salam bro... nk bt produk sendiri ke... produk ape tu... join bole ke... coz aku pun teringin kt bt produk sendiri tapi xde kesemapatan....

cube ko gi laman sesawang ni www.impworld.com.my

mgkin kt situ ade maklumat skit atau kalo tak dpt ko search kt google imp world
Reply With Quote
  #3  
Old 23-08-2010, 12:42 PM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,714
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 76
Active Level
My Mood:
Default

Kosmetik apa tu bro/sis..
boleh tukar2 pengalaman. saya adalah sikit2 pengalaman..buat kosmetik baru..pm saya lah... sbb banyak benda yg perlu difikir selepas wat kosmetik ni.
Reply With Quote
  #4  
Old 23-08-2010, 01:37 PM
hijjaz kasturi hijjaz kasturi is offline
Regular

hijjaz kasturi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Posts: 119
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

insyllah akan dipasarkan secepat mungkin..produk kecantikkan cream kecantikkan muka..brand tengah di buat, link yang trust me bagi tu tak dapat nak bukak..tak pasti lah kenapa..oo..kepada yang ada pengalaman leh la kongsi2 pendapat..
Reply With Quote
  #5  
Old 23-08-2010, 01:42 PM
KilangCetak KilangCetak is offline
Active Plus

KilangCetak's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,448
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hijjaz kasturi View Post
insyllah akan dipasarkan secepat mungkin..produk kecantikkan cream kecantikkan muka..brand tengah di buat, link yang trust me bagi tu tak dapat nak bukak..tak pasti lah kenapa..oo..kepada yang ada pengalaman leh la kongsi2 pendapat..
bro xnak try kuar produk perfume ke???hehehe...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump