Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Unit Trust Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 21-08-2007, 01:04 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Skype™ to pesona
Default

Quote:
Originally Posted by ample_05 View Post
Salam,

so, kalu aku labur 1k...dia akan bagi dividen tiap2 tahun eh?
mcm simpan dalam akaun simpanan ke?
Klu simpan 1K..dapat tambah rm100 tiap2 bulan lagi bagus..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 21-08-2007, 01:10 PM
diiiziii diiiziii is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default JaDiLaH TeRbAiK.....

Quote:
Originally Posted by Dann View Post
Rasanya macam berminat nak tahu more details fasal Public Mutual ni. If anyone who have the knowledge about this type of Unit Trust, i need explanation on :-
  1. All Plans provided
  2. How to be an agent
  3. Some little comparison within Public Mutuals and the other types of Unit Trust in Malaysia

Thanks in advance.
hai..
i'm juz know little bit about that sbb i pun baru jer joint public mutual.......klu nak join kene daftarla dulu pastu amik exam...
baru blh jd agent..
nak daftar g la kat ofis dia and tanyela kat staf kat situ...
public mutual offer more islamic unit trust and have a quite goods in dividend for investor and komisen for the agen..
jomla join...
Reply With Quote
  #33  
Old 21-08-2007, 01:31 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Skype™ to pesona
Default

Quote:
Originally Posted by diiiziii View Post
hai..
i'm juz know little bit about that sbb i pun baru jer joint public mutual.......klu nak join kene daftarla dulu pastu amik exam...
baru blh jd agent..
nak daftar g la kat ofis dia and tanyela kat staf kat situ...
public mutual offer more islamic unit trust and have a quite goods in dividend for investor and komisen for the agen..
jomla join...
abang pun baru jadi Agent Public Mutual. Baru nak belajar selok belok as an Agent.
Reply With Quote
  #34  
Old 21-08-2007, 01:40 PM
handymanny handymanny is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,807
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to handymanny
Default

aku exam 30/8...senang tak exam?
__________________
[URL="https://service.varengold.de/vg-ssl/kontoeroeffnung.ssi?ibid=11001164&lang=en"][B][COLOR="Blue"]Forex Broker Berstatus Bank[/COLOR][/B][/URL]
[B][COLOR="Red"]Timing The Price, Trade The Price[/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #35  
Old 21-08-2007, 01:45 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Skype™ to pesona
Default Financial Freedom

Yang paling best melabur dengan Unit Trust ialah kita tapayah nak fikirkan tentang turun naik unit trust kerana as a unit trust holder kita dah bayar fund manager untuk mengendalikan unit-unit kita. Hanya kita sebagai pelabur pilahlah fund manager yang boleh memberi pulangan yang setimpal pada jakamasa yang pangjang.

Yang penting kita perlu kumpul wang dan melabur untuk masa hadapan.
Inilah masa untuk merancang masa depan.

------------------------------------------------
http://www.publicmutual.com.my/
HP: 0122672504 (Partime Agent)
Shah Alam / Subang Jaya / Klang
Reply With Quote
  #36  
Old 21-08-2007, 01:49 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Skype™ to pesona
Default

Quote:
Originally Posted by handymanny View Post
aku exam 30/8...senang tak exam?
Soalan yang keluar pada 18/8/07 memnag senang abang yang dah lama ni pun boleh jawab.. Yang penting baca soalan2 yang diberi dan bayak buat latihan pengiraan.

Selamat Berjaya!!!!
Reply With Quote
  #37  
Old 21-08-2007, 02:02 PM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Skype™ to pesona
Default

Kalau ada extra cash yang dah lama dalam bank. inilah masa untuk beli fund islamic baru dilancarkan. Intial Investment RM1,000

Enjoy promotional service charge of 5.45% of
Net Asset Value (NAV) per unit during offer period
21 August 2007 to 10 September 2007

Direct Debit Instruction (DDI) with Public Islamic Asia Balanced Fund (PIABF)
submitted during offer period will also enjoy the promotional period service charge
of 5.45% of NAV for as long as the Direct Debit is active

* Up to 60% of the fundís net asset value (NAV) can be invested in selected regional markets which include Japan, South Korea, China, Taiwan, Hong Kong, Philippines, Indonesia, Singapore, Thailand, Australia, New Zealand and other approved markets.

* Equity exposure: Generally range from 40% to 60% of the fundís NAV.

* FREE takaful coverage. Terms and conditions apply.

* Launched at NAV of RM0.25 per unit during offer period (21 August 2007 Ė 10 September 2007).
Reply With Quote
  #38  
Old 22-08-2007, 07:51 AM
pesona pesona is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,756
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Skype™ to pesona
Default Switching Fund Public Mutual

Harap Public Mutual Consultant dapat bagi sedikit idea. Abang ada PGF 66,000units dah stays in this fund selama 8yr. Haruskah abang switch this units kapada fund-fund yang lebih murah atau stay with
the same fund.

Kalau ada sifu-sifu yang dapat beri sedikit tunjuk ajar kepada agent-agent baru dan juga pelabur unit trust yang baru nak menimba ilmu.
Reply With Quote
  #39  
Old 22-08-2007, 01:34 PM
handymanny handymanny is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,807
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to handymanny
Default

kalau kita tak dapat maintain 30k setahun agent kene cabut kan?
__________________
[URL="https://service.varengold.de/vg-ssl/kontoeroeffnung.ssi?ibid=11001164&lang=en"][B][COLOR="Blue"]Forex Broker Berstatus Bank[/COLOR][/B][/URL]
[B][COLOR="Red"]Timing The Price, Trade The Price[/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #40  
Old 22-08-2007, 04:18 PM
GONDOROWO GONDOROWO is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Location: JB MALAYSIA
Posts: 112
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

diam tak diam dah ramai dah agen saham amanah ni dah hampir 90 ribu org agen seluruh negara. Baguslah dari jadi agen skim cepat kaya. Tapi persaingan mesti sengit maklumlah nak dapatkan org kita melabur ni bukan mudah. Banyak cengkadak dari fakta. Bila dah join bukan besar 1K je berapa sen la agen dapat..mana yang pakai kereta memang tak balik modal klu pelabur masuk 1K hehehehe. Tapi nak buat camna itu je yang dia ada
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:01 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you