Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,728
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,341
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,829
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-08-2010, 10:51 AM
muhammad82 muhammad82 is offline
Super Active Member

muhammad82's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,614
Poster Rank: #1488
Thanked 6 Times
Active Level
Default 2b model ~ turun berat 7kg dalam seminggu~ 0173123724

PRODUK TERLARIS DI PASARAN SEKARANG!!!!

PALING BERKESAN!!!!!

2B MODEL SLIMMING
~TURUN SEHINGGA 7KG DALAM 1 MINGGU~

"2B MODEL PERISA WHITE COFFE"


"2B MODEL PERISA STRAWBERRY"


KENAPA ANDA PERLU GUNA 2B MODEL :

* lebih berkesan dari produk jus mate 5 dan rxlite
* lebih murah dan jimat berbanding jusmate 5 dan rxlite
* menurunkan berat badan dengan efektif
* mengempiskan berut yang buncit
* mengecilkan bahagian lengan, pinggang, punggung dan peha
* membakar lemak di rahim supaya mudah dapat anak
* berasa sentiasa kenyang
* membersihkan usus tanpa kerap ke tandas

HARGA :
RM60 (20 SACHET)

CALL/SMS :
0173123724
MUHAMMAD

WEBSITE :
www.malaysiakurus.com
www.nuyunbizhouse.com


TESTIMONI PENGGUNA 2B MODEL

Quote:
qistina 6days ago
start guna 2bm awal bulan ni. kiranya dah dekat 2 minggu saya guna. apa yg sy rasa badan ringan, saiz pinggang seluar longgar, baju pun longgar2..cuma saya xtimbang je lagi. lps abis set sebulan baru nak timbang. tang diet plak, sy dah lama berdiet tapi xturun. tu sbb sy support dgn 2bm dgn harapan ia membantu diet sy utk turunkn berat. nak kena usaha jugak ni sbb awal tahun nak kawin..hehehe..tq abg mat Report spam
Quote:
maznah 14/10/10
salam en mat. pg td sblm pi keje sy try timbang. sy dapati berat sudah turun 5kg tau. baru abis guna 3minggu. padahal saya main hantam je makan. sbb bulan lepas byk sgt open house. xleh nak control makan. but saya pastikan selepas makan benda2 berlemak saya minum 2bm. mmg sy standby dlm handbag. hehe. agak2nya dlm sehari saya guna lebih dari 2paket. walaupun turun ckit saya rasa hepi sangat sebab inilah satu2nya produk pelangsingan yang xperlu diet sangat tapi masih boleh turun. terima kasih ye abg mat. assalamualaikum Report spam
Quote:
nurain 04 Oct 10
stakat 2kotak guna 2bm saya mengalami banyak perubahan. dlu berat saya 76kg. sakarang saya sudah 68kg. siang hari saya makan macam biasa cuma malam saya hanya minum ringan n makan simple2 jer. dlu dah cuba diet mcm ni, tapi xde kesan. bila dan support ngan produk...baru ada kesan. selamat guna kpd yang lain Report spam
Quote:
suria 29 Sep 10
sy mula guna 2bm sudah 3bln. sejak mula2 dia kuar lg. sblm tu berat sy dlm 85kg. bln pertama guna sy hy turun 4kg je. sbb sy mmg xdiet langsung. msuk bln kdua sy try perisa strawberry spenuhnya dan mmg sy turun lg 6kg. sembelit sy dah ilang lps guna 2bm strwbery. bulan ke 3 sy cmpur perisa kopi dan strwbry, alhamdulillah msih ada penurunan dlm 3kg. jd jumlah sy turun lbih kurg 13kg. slain guna 2bm sy elak mkn pd wktu mlm, nyata ia membantu. tq abg mat yer..hrp2 testi ini dpt mendorong yg lain tuk turun berat dgn cara yg sihat..usaha tangga kejayaan..hehe Report spam
Quote:
fia 28 Sep 10
2b model produk paling berkesan pernah saya guna. dlm sbulan sy turun 10kg dari berat asal 90kg. skrg masih guna utk bulan kedua. hrp ada penurunan lagi. Report spam
Quote:
mariah 27 Sep 10
salam en mat. nak kongsi testimoni guna 2bm. ringkas la ek, sebelum 75kg, slepas : 60kg...tempoh : 3bulan...jumlah kotak : 10 kotak..perisa : kopi strawberry....skrg sy dah dua minggu stop, alhamdulillah berat masih kekal. harap2 ia kekal disamping sy amal diet. tq en mat ye Report spam
Quote:
zariah 21 Sep 10
nana : saya dulu pun macam awk. hampir2 nak give up dgn result. tp en mat kuatkn semangat sy utk terus guna. kini sy dah masuk bulan kedua. alhamdulillah berat sy dah xyoyo mcm bln pertama guna. penurunan pun bagus. kata en mat bila dah nak capai berat yg ideal, kadar penurunan jadi perlahan. sy asalnya 85kg kini 70kg selepas dua bulan berusaha....hehe...sy hrp awk sabar ye...kalo stress laaaaaagi ssh nak turun... Report spam
Quote:
markonah 20 Sep 10
salam abg mat. slmt hr raya. sy penah bli 2b model ngn abg mat masa awal puasa aritu. nak kasi testimoni skit. berat lama 85kg, slps guna 2b model disertakan dgn puasa dan xmakan daging n ayam, kini berat menjunam giler ke 65kg. sonok btul tau. sy tlalu sgt nak kurus, jd stiap kali minum sy bancuh 2paket dlm 1 gelas. dlm sehari sy guna 6 paket tau. nak kurus cepat kan kena la korban wang ringgit ckit. sy minum perisa strwbry sepenuhnya dan total sy guna 6kotak utk sebulan. wlupun 6 kotak bagi sy ia masih murah berbanding produk lain yg mahal je, tapi kesan hampeeeeeeeeeh!ingat nak order lg tggu gaji esok lusa yer....ok nnti sy roger abg mat.... Report spam
Quote:
suri 02 Sep 10
kotak mula2 sy mmg ikut cadangan kat kotak. tp xde ape2 kesan. lps sy dpt info kat cni yg kata sblm mkn lbih elok then sy cuba utk kotak ke dua dan skrg dah kotak ke 4. mmg berhasil walaupun sedikit turun dlm 7kg. pasal perisa plak msuk kotak kedua sy beli 3 kotak yg strawberry. baaaru bkesan utk sy la. kalo korang tgk kat ingredient perisa strawberry ada bahan hebat iaitu acai berry....ia adalah high fiber yg sgt berfungsi utk loss weight...sy dpt info psl acai berry dari consultant kat slim world. tp nak beli yg slim world punyer agak mahal, tp 2bm punye murah...kalo korang xberhasil ngn kopi, cuba try strawberry, may be korang akn bjaya. tq en mat for the great product.. Report spam
Quote:
mazlin 02 Sep 10
salam en mat. hari ini genap 30 hari lin consume 3kotak 2bm perisa strwbbry n coffee. lps zohor tadi lin beranikan diri utk timbang walaupun takut2 jugak sbb nanti kalo xtrun, tentu sy frust menonggeng ler. tapi sy dapati berat dah turun 10kg yg asalnya 75kg. jd skrg sy 65kg. sgt2 hepi rasanya. mcm rasa nk belanja mkn je en mat sbg balas budi en mat. xtau nak discribe perasaan sy. walhal sblm ni sy dah dpt rs yg saiz pinggang mengecil n pipi ade bentuk la, xmcm dlu bulat je. nk kongsi ngn kwn2, sy guna 2bm xikut apa yg dicdgkn, sy guna 1x sblm sahur dan 1x sblm tdo. sy hy mkn nasi selang sehari dan sy minum 1 sudu lemon sunquick tanpa dibancuh slps mkn sahur n buka. tips ni sy dpt dr kwn yg juga bjaya dgn 2bm. kalo nak cuba, boleh ikut tips ni disamping guna 2bm. EN MAT : sy mgkin order lagi after raya, hrp2 bdn dah xnaik semula.tq Report spam
Quote:
anaryu 30 Aug 10
salam...nak share skit tips...sya dh 3 hari amalkan 2b model white coffee..setakat ni dh berjaya turun 5kg..rutin buat masa ni...sahur = 1scht....berbuka = 1scht...cuba buat aktiviti sebanyak mungkin sebabnye walaupun sahur dgn hanya minum 2b model, kita akan rasa kenyang spanjang hari dan x rasa mcm puasa pn..sibukkan diri mcm mengemas rumah ke..vacum rmh ke..bila byak kluar peluh..byk jugak la berat yg akan turun..slmt mencuba Report spam
Quote:
rosma 29 Aug 10
assalamualaikum en mat. rosma sini!ingat lagi ke saya yg dtg amik by hand kat greenwood aritu?nak kasi testi ckit ni, pas guna 4hari kan sy timbang jap td berat dah turun 2kg tau. bestnye. rugi sy xcuba awal2 kalo x bleh la beraya dgn bdn langsing. layak ke sy dpt hadiah tu?sy pun guna strwbry gak. leh la cik mat yer.ngeh3x Report spam
Quote:
kak ni 29 Aug 10
salam cik mat. sy pun bjaya dgn strwberry lps xbjaya dgn kopi. skrg dah turun 4kg slps amik 2kotak strwbrry. biar lambat asalkan ade turun. dlu guna kopi 3ktk langsung xde turun. pasal hadiah tu nanti akak sms cik mat yer. hadiah pe tu cik mat?kuih semperit ke?hehehe Report spam
Quote:
hanisah 28 Aug 10
ayna : saya hanya makan nasi 1x je sehari iaitu pd wktu bbuka. mgkin kerana sy selesa dgn perisa strwaberry yg telah memulihkan masalah sembelit saya. skrg sy dah lawas tanpa bergantung kpd ubat pelawas. emma : ada juga yg berjaya dgn kopi tapi bg sy strobery lagi berkesan cuma tgk org jgk la. nashah : tu kena ty bos cik mat. mgkin skrg dia sibuk tu sbb jrg ade reply dr dia. cuba awk sms/call, sure dia respon. abg mat sy tolong menyampuk yer sbg tanda balas jasa abg mat Report spam
Quote:
hanisah 27 Aug 10
salam cik mat. nak update testimoni. dlu sy penah bg pd 12 ogos. masa tu sy turun 4kg selepas 12 hari guna. hari saya try timbang semula. alhamdulillah lg byk penurunan. nak tau bpe?hehe kasi suspen!!!!sy turun 6kg lagi tau. kalo total smua sy turun 10kg dlm tempoh 26 hari. dlu sblm guna 2bm sy 65kg skrg 55kg. pinggang dah longgar, perut dah kempis, baru nampak shape. baju raya pun mungkin kena alter semula. sy mungkin nak order lagi lepas raya ni. nak tgk dlu adakah bdn sy naik semula walaupun xguna. sy nak ucap berbanyak terima kasih ats sokongan cik mat selama ni kpd sy. impian sy utk kembali langsing zaman dara sudah termakbul jua. selamat meyambut aidilfitri maaf zahir dan batin sepanjang sy consultattion ngn cik mat. may allah bless u Report spam

Last edited by muhammad82; 27-10-2011 at 02:11 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-08-2010, 10:56 AM
modengster modengster is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,148
Poster Rank: #3134
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

produk ni keluaran ombak besar kan?
tapi apsal tulis nama company lain kat kotak eh?
tiruan ke...
__________________
jangan sampai pemikiran kita di b o n s a i kan
Reply With Quote
  #3  
Old 13-08-2010, 11:01 AM
muhammad82 muhammad82 is offline
Super Active Member

muhammad82's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,614
Poster Rank: #1488
Thanked 6 Times
Active Level
Default 2b model

gedung produk kurus terbesar di malaysia
www.malaysiakurus.com
Reply With Quote
  #4  
Old 13-08-2010, 11:02 AM
bossprepaid bossprepaid is offline
Super Active Member

bossprepaid's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Mar 2008
Location: Tapah(hari2)/Ipoh(2 minggu sekali) CG..24/7 huhu!
Posts: 3,094
Poster Rank: #1236
Blog Entries: 6
Thanked 19 Times
Active Level
My Mood:
Default

rasanyea pernah berurusan ngan tuan tanah(ngepos ke tapah)....
leh tahan gak....
rasanyea nak order lagi...
Reply With Quote
  #5  
Old 13-08-2010, 11:03 AM
muhammad82 muhammad82 is offline
Super Active Member

muhammad82's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,614
Poster Rank: #1488
Thanked 6 Times
Active Level
Default

kata pengasas yg juga ceo ombak besar, nama company "pelangi healthy food" tu adalah anak syarikat dia..
Reply With Quote
  #6  
Old 13-08-2010, 11:05 AM
muhammad82 muhammad82 is offline
Super Active Member

muhammad82's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,614
Poster Rank: #1488
Thanked 6 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bossprepaid View Post
rasanyea pernah berurusan ngan tuan tanah(ngepos ke tapah)....
leh tahan gak....
rasanyea nak order lagi...
terima kasih bang krn sudi berurusan dgn sy...InsyaAllah boleh...
Reply With Quote
  #7  
Old 13-08-2010, 11:07 AM
modengster modengster is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,148
Poster Rank: #3134
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by muhammad82 View Post
kata pengasas yg juga ceo ombak besar, nama company "pelangi healthy food" tu adalah anak syarikat dia..
oh yeke...
bulan2 puasa ni camne nak guna 2b model ni eh...
bagi tips sikit bro camne nak maximize kan kesan penggunaan benda alah ni...
__________________
jangan sampai pemikiran kita di b o n s a i kan
Reply With Quote
  #8  
Old 13-08-2010, 11:17 AM
muhammad82 muhammad82 is offline
Super Active Member

muhammad82's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,614
Poster Rank: #1488
Thanked 6 Times
Active Level
Default 2b model

Quote:
Originally Posted by modengster View Post
oh yeke...
bulan2 puasa ni camne nak guna 2b model ni eh...
bagi tips sikit bro camne nak maximize kan kesan penggunaan benda alah ni...
cara guna bulan puasa :
1x selepas makan sahur - elakkan sahur awal pukul 12mlm kemudian terus tidur..ini membantut proses penurunan berat badan..sebaik2 sahur antara jam 4-5 atau sebelum waktu imsak..

1x sebelum makan berbuka - sebab dicadangkan sebelum makan berbuka adalah utk alaskan perut dan memberi sedikit kekenyangan seterusnya dapat elak makan banyak waktu berbuka..

tips mudah berdasarkan pengalaman sendiri :
- kurangkan apa yang banyak dimakan
- minum 2bmodel sebelum makan pagi, sebelum makan tengahari dan sebelum tidur..guna 3 paket sehari utk cepatkn proses..

saya dah guna selama 2 bulan..alhamdulillah dari 105kg ke 79kg..sbb asal nak turun berat krn doktor bg warning sy punya tekanan darah dah capai border line..dari situ usaha sungguh2 utk turun berat..
Reply With Quote
  #9  
Old 13-08-2010, 11:22 AM
modengster modengster is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,148
Poster Rank: #3134
Thanked 35 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by muhammad82 View Post
cara guna bulan puasa :
1x selepas makan sahur - elakkan sahur awal pukul 12mlm kemudian terus tidur..ini membantut proses penurunan berat badan..sebaik2 sahur antara jam 4-5 atau sebelum waktu imsak..

1x sebelum makan berbuka - sebab dicadangkan sebelum makan berbuka adalah utk alaskan perut dan memberi sedikit kekenyangan seterusnya dapat elak makan banyak waktu berbuka..

tips mudah berdasarkan pengalaman sendiri :
- kurangkan apa yang banyak dimakan
- minum 2bmodel sebelum makan pagi, sebelum makan tengahari dan sebelum tidur..guna 3 paket sehari utk cepatkn proses..

saya dah guna selama 2 bulan..alhamdulillah dari 105kg ke 79kg..sbb asal nak turun berat krn doktor bg warning sy punya tekanan darah dah capai border line..dari situ usaha sungguh2 utk turun berat..
kenapa perlu minum sebelum...
dalam kotak cakap selepas...
__________________
jangan sampai pemikiran kita di b o n s a i kan
Reply With Quote
  #10  
Old 13-08-2010, 11:26 AM
muhammad82 muhammad82 is offline
Super Active Member

muhammad82's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,614
Poster Rank: #1488
Thanked 6 Times
Active Level
Default 2b model

Quote:
Originally Posted by modengster View Post
kenapa perlu minum sebelum...
dalam kotak cakap selepas...
mmg kalo ikut kotak kena minum selepas makan, tapi saya ambil sebelum makan sbb nak elak makan banyak. bila perut dah diisi dgn 2b model, so terkawal nak makan banyak..tu cara saya la..mungkin orang lain selesa dgn cara minum selepas makan..apa2 pun, 2b model ni fleksibel..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:41 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE