Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,894
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,525
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,489
More...
  #581  
Old 08-09-2010, 03:46 PM
sanuraiseven sanuraiseven is offline
Active Member

sanuraiseven's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 513
Poster Rank: #5720
Thanked 4 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pipstar View Post
makan busat TT kita. Bole la belanja kat klcc
takderlah busat.huhuhuhuhu
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #582  
Old 08-09-2010, 04:02 PM
pipstar pipstar is offline
Super Active Member

pipstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,171
Poster Rank: #1223
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sanuraiseven View Post
takderlah busat.huhuhuhuhu
Teh tarik pon jadi la bro
Reply With Quote
  #583  
Old 08-09-2010, 04:30 PM
MasterZen MasterZen is offline
Well-Known
Member

MasterZen's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2006
Location: SeLaNgOr Mali!
Posts: 5,565
Poster Rank: #656
Thanked 192 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sanuraiseven View Post
akhir profit au aku.huhuhu.thank bro ronaldinho for information.huhuhuhuhujui
TT ss le kat sini... jgn tunjuk motor ss udah le ye!
Reply With Quote
  #584  
Old 08-09-2010, 06:12 PM
kainlangsir kainlangsir is offline
Legendary Member

kainlangsir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2006
Location: Umbrella Hills
Posts: 10,426
Poster Rank: #270
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kawan2 yg dah pegi tu cerita arr kehijauan pips korang dpt ari ne.
Reply With Quote
  #585  
Old 08-09-2010, 06:57 PM
gambate gambate is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 6,772
Poster Rank: #527
Thanked 101 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kainlangsir View Post
Kawan2 yg dah pegi tu cerita arr kehijauan pips korang dpt ari ne.
dah hijau banyak dah...hari ni...
__________________
[B][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4841482&posted=1#post4841482"][CENTER]PUSAT RAWATAN ISLAM UNTUK RAWATAN SPIRITUAL ANDA[/CENTER] [/URL][/COLOR][/B]
[CENTER][B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4958583#post4958583"]SOAL JAWAB TENTANG MAKHLUK HALUS BERSAMA DATO' DR. HARON DIN[/URL][/B][/CENTER]
[CENTER][B][URL="http://kasturisyifa4u.blogspot.com/"]KASTURI AS-SYIFA[/URL][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #586  
Old 08-09-2010, 07:04 PM
kainlangsir kainlangsir is offline
Legendary Member

kainlangsir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2006
Location: Umbrella Hills
Posts: 10,426
Poster Rank: #270
Thanked 34 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gambate View Post
dah hijau banyak dah...hari ni...
Arrgghhh jeles..jeles...
Reply With Quote
  #587  
Old 08-09-2010, 08:44 PM
arejeeb arejeeb is offline
Normal Member

arejeeb's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2009
Posts: 289
Poster Rank: #8030
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default 7 Tahun

Salam,

Orang kata, kalau kita nak berjaya,
Kita kena belajar dari orang yg dah berjaya.

Sifu saya dah 7 tahun pakai trading sistem yg sama,
Alhamdulillah berjaya.


Orang kata, nak stay lama dalam forex,
Kita kena ada sistem yg konsisten.

Sifu saya dah 7 tahun pakai trading sistem yg sama,
Alhamdulillah konsisten.


Orang kata, kalau ada teknik profit,
Jangan share, nanti dah tak jadi.

Sifu saya dah 7 tahun pakai trading sistem yg sama,
Ajar orang lain pun, Alhamdulillah sistem masih profit.


Orang kata, belajar forex kena bertahun2,
Baru la dapat merasa hasilnya.

Sifu saya dah 7 tahun pakai trading sistem yg sama,
Jerih payah ilmu 7 tahun, Alhamdulillah ikhlas sifu ajarkan.


Orang kata, orang yg berjaya,
Adalah orang yg bertindak.

Walaupun saya baru setahun jagung dalam forex,
Alhamdulillah hati saya terbuka nak join.


p/s:

Anda pilih nak tggu 7 tahun baru profit,
Atau sekarang juga ilmu 7 tahun milik anda,

Bak kata Ustazah Nor Bahyah,
Anda buat, Anda dapat
__________________
If you stop believing in yourself, you stop working as hard, and if you stop working as hard, you start to make more mistakes, and a vicious cycle begins. Believe In Yourself.

Free Forex Signal
Reply With Quote
  #588  
Old 08-09-2010, 09:46 PM
Tango Tango is offline
Newbies

Tango's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 49
Poster Rank: #19395
Thanked 4 Times
Active Level
Default

TT

tanya sikit, nape Sifu name Kamal, tp nama nape Maybank&CIMM bank penama lain pulak...sila compomkan....mushykil gak...rmi penipu sekarang ni makan duit pree dlm arena porex morex ni..
Reply With Quote
  #589  
Old 08-09-2010, 09:47 PM
forex safe trade forex safe trade is offline
Active Member

forex safe trade's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 558
Poster Rank: #5417
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default forex safe trade

Salam to all trader dalam threat ni....&...Selamat hari raya to all Muslim here

Aku jiran threat ni (dari room sebelah.. owner FST ..Forex Safe Trade..)

Ni first time aku bagi komen kat threat lain dalam CG

secara ikhlas...berdasar pengalam 5 tahun lebih aku memorex (masih baru aku ni..heheh)...teknik en kamal ni bagus..

Aku suka menambah ilmu & pengetahuan dalam bidang Forex....
last week aku ada join kelas en .kamal...(tapi dia tak kenal aku...hehehehe)..sebab aku pakai nama betul

berdasarkan apa yg diajarkan...memang bagus..simple & profitable
so siapa yg berdekatan tu ambilah peluang face to face...

"Tak rugi keluarkan duit untuk belajar ilmu dari keluarkan duit untuk topup akaun yg MC akibat kurang Ilmu"

Atas rezeki dari allah...aku dah boleh konsisten dalam forex dengan teknik aku...tapi aku masih mahu belajar untuk menambah pengetahuan dan menambahkan lagi konsisten dalam bidang forex ni...

teknik en kamal ni amat sesuai untuk semua peringkat trader....
yang penting.....SABAR...FOLLOW RULE...PASTI BERHASIL...


cgrock

SEORANG TRADER YANG ADA SIFAT SABAR & DISIPLIN DALAM FOLLOW RULE...MEMANG AKAN BERJAYA

SELAMAT HARI RAYA SEMUA.....

To en kamal keep up good work...nanti kita jumpa di Kuching (sekarang saya di Perak)
Reply With Quote
  #590  
Old 08-09-2010, 10:15 PM
gambate gambate is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 6,772
Poster Rank: #527
Thanked 101 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by forex safe trade View Post
Salam to all trader dalam threat ni....&...Selamat hari raya to all Muslim here

Aku jiran threat ni (dari room sebelah.. owner FST ..Forex Safe Trade..)

Ni first time aku bagi komen kat threat lain dalam CG

secara ikhlas...berdasar pengalam 5 tahun lebih aku memorex (masih baru aku ni..heheh)...teknik en kamal ni bagus..

Aku suka menambah ilmu & pengetahuan dalam bidang Forex....
last week aku ada join kelas en .kamal...(tapi dia tak kenal aku...hehehehe)..sebab aku pakai nama betul

berdasarkan apa yg diajarkan...memang bagus..simple & profitable
so siapa yg berdekatan tu ambilah peluang face to face...

"Tak rugi keluarkan duit untuk belajar ilmu dari keluarkan duit untuk topup akaun yg MC akibat kurang Ilmu"

Atas rezeki dari allah...aku dah boleh konsisten dalam forex dengan teknik aku...tapi aku masih mahu belajar untuk menambah pengetahuan dan menambahkan lagi konsisten dalam bidang forex ni...

teknik en kamal ni amat sesuai untuk semua peringkat trader....
yang penting.....SABAR...FOLLOW RULE...PASTI BERHASIL...


cgrock

SEORANG TRADER YANG ADA SIFAT SABAR & DISIPLIN DALAM FOLLOW RULE...MEMANG AKAN BERJAYA

SELAMAT HARI RAYA SEMUA.....

To en kamal keep up good work...nanti kita jumpa di Kuching (sekarang saya di Perak)
__________________
[B][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4841482&posted=1#post4841482"][CENTER]PUSAT RAWATAN ISLAM UNTUK RAWATAN SPIRITUAL ANDA[/CENTER] [/URL][/COLOR][/B]
[CENTER][B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4958583#post4958583"]SOAL JAWAB TENTANG MAKHLUK HALUS BERSAMA DATO' DR. HARON DIN[/URL][/B][/CENTER]
[CENTER][B][URL="http://kasturisyifa4u.blogspot.com/"]KASTURI AS-SYIFA[/URL][/B][/CENTER]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:50 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE