Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-08-2010, 01:18 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default Tart Nenas yg Menggoda, Menggiurkan, Sedap, Unik & Menarik - Lain Dari Yg Lain....

Salam buat semua....

Di sini aku nak tolong promote kuih raya yg wife aku jual secara offline/online, sapa2 yg berminat leh order untuk raya ni

Pertama kali tengok Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini, dalam hati berkata.."Aduh, cantik bentuknya..rasa sayang sak makan." Bila makan 1 biji, rasa tak cukup...Makan lagi 1 biji, 1 biji demi 1 biji sambil mata mencari bentuk buah pilihan. Sungguh tak sangka rasa Tart Nenas ini AMAT sedap. Jangan percaya cakap saya tau. You all kena order & rasa sendiri dulu..Baru tahu nikmat sedapnya yang tak terkata-kata!

Betullah kata orang..Tak kenal maka tak cinta! Tak rasa maka tak dapatlah rasa. Nak rasa kenalah order.

Tart Nenas unik bentuk buahan & sayuran ini adalah merupakan produk ‘homemade’ di mana ia menggunakan bahan mentah yang halal dan pewarna yang dibenarkan. Ia amat sedap untuk dijadikan snek seperti biskut-biskut yang lain. Di dalam tart tersebut, ia diisi dengan jem nenas yang sangat berkualiti dalam sukatan yang amat mencukupi untuk membuatkan ia betul-betul dirasai sebagai tart nenas dan bukan seperti kebanyakan tart atau biskut berinti yang hanya mempunyai inti yang sedikit yang tidak dapat dinikmati sepenuhnya.

Tart Nenas Unik ini amat sesuai dijadikan sebagai hantaran perkahwinan, hantaran pertunangan, hamper untuk semua jenis perayaan, hadiah, cenderahati atau pun sebagai door-gift untuk diberikan kepada para tetamu sebagai tanda terima kasih yang pastinya amat UNIK & memberi satu KELAINAN.

Ia boleh didapati dalam pelbagai bentuk yang menarik seperti Tart Nenas Unik Bentuk Baby Carrot , Jagung , Manggis , Strawberi , Mangga, Orange, Jambu Air dan Nenas


Ni gambarnya :


Close Up...erm sedapnye


Tart Nenas dlm packing cantik & istimewa...


Dalam bekas berbentuk hati - 50 biji - RM35 sahaja


Dalam bekas bulat - 30 biji - RM28 sahaja


Dalam bekas bulat2 - 14 biji - RM15 sahaja


Eksklusif 4 biji - RM5 - Min Order, 5 bekas

Bagi yg berminat boleh buat tempahan untuk hari raya ni, kena bank in dulu & COD di Seksyen 7 Shah Alam. Kami tidak menggalakkan untuk pos kerana takut rosak. Dijamin sedap & pasti puas hati. Boleh contact wife aku di talian 017-6391491 @ PM aku

Boleh layari blog my wife utk tengok : Tart Nenas yg Ekslusif

Last edited by Apai80; 13-08-2010 at 07:31 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-08-2010, 01:32 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default Blueberry Cheese Tart

Ok ni satu lagi tart yg sedap, anda semua mesti cuba

Cheese Tart istimewa ini adalah lain dari yang lain :

1. Berperisa Blueberry
2. Cup yang lembut dan tidak keras, buatan sendiri
3. Cheese yang tahan lama
4. Tidak lemau
5. Tahan sehingga 3 bulan dalam freezer (sejuk beku)
6. Tahan sehingga 1 bulan dalam peti sejuk biasa
7. Sesuai untuk dihidangkan kepada tetamu
8. Rasanya sangat sedap dan tidak memuakkan






* 1 bekas, ada 50 biji, harganya cuma RM35 sahaja

* Call/sms wife saya, NINIE di talian 017-6391491


Boleh layari di sini : Blueberry Cheese Tart

Last edited by Apai80; 12-08-2010 at 01:43 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 12-08-2010, 07:34 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

UP sikit sempena pagi ni

mai order sapa yg berminat

call my wife 017-6391491 @ PM je kt sini
Reply With Quote
  #4  
Old 12-08-2010, 07:35 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

atau layari :

http://paradigmaresources.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5  
Old 12-08-2010, 07:43 AM
misscordelia misscordelia is offline
CG Top Poster Club

misscordelia's Avatar
 
Trader Rating: (255)
Join Date: May 2008
Location: Ladang Anggur
Posts: 30,418
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mcm sayang je nak makan biskut2 tu nanti sbb cumel hehe

Last edited by misscordelia; 12-08-2010 at 08:14 AM..
Reply With Quote
  #6  
Old 12-08-2010, 07:56 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by misscordelia View Post
mcm saya je nak makan biskut2 tu nanti sbb cumel hehe
memang comel & menggiurkan

try le beli satu bekas, ambik rasa konpem sedap & nak order lagi
Reply With Quote
  #7  
Old 12-08-2010, 09:14 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

mai pakat masuk singgah sini jap

apa lagi, jom order la, gerenti tak menyesal kalau beli
Reply With Quote
  #8  
Old 12-08-2010, 09:40 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Harga RM35 untuk 50 biji/bekas
Reply With Quote
  #9  
Old 12-08-2010, 11:09 AM
Apai80 Apai80 is offline
Active Member

Apai80's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2009
Location: Shah Alam
Posts: 2,409
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

mai le pakat try
Reply With Quote
  #10  
Old 12-08-2010, 11:12 AM
bossprepaid bossprepaid is offline
Active Plus

bossprepaid's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Mar 2008
Location: Tapah(hari2)/Ipoh(2 minggu sekali) CG..24/7 huhu!
Posts: 3,101
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

aiseh.. teman mmg gemor tat neneh nie....
cod je yea...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump