Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,152
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,892
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,056
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-08-2010, 12:18 PM
benoxidaze benoxidaze is offline
Normal Member

benoxidaze's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 187
Poster Rank: #10208
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Menjual Raket Li-Ning Original N90 & N90 II dengan 16 digit validation code

Assalamualaikum warga CG... Alhamdulillah tak lama lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan yang mulia...

So...pepehal pun selamat menyambut bulan Ramadhan yang mulia kepada kaum muslimin/muslimat dan mudah-mudahan berkat business kepada warga CG di bulan yang mulia ini.. Amin...

Ok... aku ada bawa produk Raket Li-Ning dari tanah besar China ORIGINAL siap ada 16 digit code verification... kat bawah ni ada beberapa batang lagi tinggal untuk dijual... aku tengok dalam thread ni takde yang bukak business ni so aku memberanikan diri untuk buka thread ni... dan lagi kat Malaysia pun susah nak dapat produk Li-Ning...

Aku bukan pro main badminton just businessman berskala kecil... modal kecil so tak bawak banyak stok dari sana... Insyaallah kalo berjalan dengan baik lepas raya ni bawak stok lebih lagi... Amin... Untuk permulaan ini aku bawak 2 produk Li-Ning yang femes iaitu Li-Ning Woods N90 dan N90ii ... kedua-duanya model di design dan dipakai oleh Lin Dan... kat bawah untuk description N90 & N90 II

---------------------------------------------------------------
Li-Ning Woods N90 & N90 II is a racket designed based on racket specification of the Olympic Gold Medalist and World Champion, Lin Dan as they called "Taylor-Made for Lin Dan". The racket is very stiff and weighted toward the head to achieve extreme control and power for aggressive play.

Designed with heavy weighted racket head, high-tensile shaft, and elevated balance point, the Li-Ning Woods N90 is the players weapon for powerful aggressive attacks. The racket is reinforced by compressive-structure frame for intricate and steady strokes to achieve high maneuverability and control of shots.

The racket name "Woods" came from the adage in Sun Tzu Art of War that stated, "When in movement, be as swift as the storm. When in tactics, be as intricate as the woods. When in aggression, be as ferocious as the flame. When in stillness, be as steady as the rocks". Top badminton players' unrivalled tactics share the same characteristics with Woods - exuberant, invulnerable and boundless.


Features

* Level: Advance
* Type: Offensive
* Flex: Stiff
* Head: Square/Isometric
* Weight: 84-89gm(3U-)
* B.Pt: 8 (Head Heavy Balance)
* ===============
* Head: Carbon Graphite, TB Nano Powertec, PCF Reinforcing Technology, DF Shock Absorption System
* Shaft: Carbon Graphite, HB Shaft
* Cover: Li-Ning Bag (Holds up to 3 rackets)
* Tension: up to 30 lbs
* String: unstrung

------------------------------------------------------------

Phone: Redy M Usman (013-2224868 / 012-3366559)

Price: Woods N90 II (RM600)
Woods N90 (RM520)

Shipping: Skynet Semenanjung RM15 (1-3 hari waktu bekerja)
Skynet Sabah / Sarawak RM25 (3-5 hari waktu bekerja)


C.O.D : Puchong, Cyberjaya, Putrajaya (weekdays)
Gombak, Wangsa Maju & Ampang (weekend)




[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us





Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-08-2010, 12:55 PM
oman oman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2010
Posts: 631
Poster Rank: #4955
Thanked 7 Times
Active Level
Default

caya la bro...

free bump tuk ko...
Reply With Quote
  #3  
Old 10-08-2010, 01:00 PM
benoxidaze benoxidaze is offline
Normal Member

benoxidaze's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 187
Poster Rank: #10208
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by oman View Post
caya la bro...

free bump tuk ko...
TQ tuan...
Reply With Quote
  #4  
Old 10-08-2010, 03:22 PM
benoxidaze benoxidaze is offline
Normal Member

benoxidaze's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 187
Poster Rank: #10208
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Imitation product!! 16 Digit Code yang tak valid...Insyaallah barang aku jual di jamin 100% GENUINE



Uploaded with ImageShack.us
Reply With Quote
  #5  
Old 10-08-2010, 03:32 PM
abu85 abu85 is offline
Legendary Member

abu85's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: May 2008
Location: Supporter Instaforex
Posts: 16,420
Poster Rank: #121
Thanked 392 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku pernah nampak raket ni jual harga dlm 900.. tak tahu la model sama ke tak..
__________________
OFFICIAL SUPPORTER INSTAFOREX
INSTAFOREX BONUS 55%
BUKA AKAUN INSTAFOREX ANDA
Rebet 80% CLICK HERE AFFILATE PDY
[SMS/CALL/WHATSAPP] 0128382849
mu_abu85@yahoo.com
Reply With Quote
  #6  
Old 10-08-2010, 03:56 PM
benoxidaze benoxidaze is offline
Normal Member

benoxidaze's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 187
Poster Rank: #10208
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abu85 View Post
aku pernah nampak raket ni jual harga dlm 900.. tak tahu la model sama ke tak..
Woods N90 harge standard RM800-RM1000 ++ tengok kedai dan Woods N90 II dalam RM900-RM1000 ++ yang aku survey kat Bangsar
Reply With Quote
  #7  
Old 10-08-2010, 04:08 PM
ayie206 ayie206 is offline
Legendary Member

ayie206's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 16,398
Poster Rank: #122
Thanked 107 Times
Active Level
My Mood:
Default

lin dan pakai raket ni ke?
__________________
JANGAN DITANYA BERAPA HASILNYA SEKARANG
TAPI TANYALAH BAGAIMANA IA BERMULA
Reply With Quote
  #8  
Old 10-08-2010, 04:18 PM
ameant ameant is online now
Super Active Member

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,887
Poster Rank: #749
Thanked 24 Times
Active Level
My Mood:
Default

harga terbaek dari tt dah ni .... LinDan mmg pakai N90 rasanya...
Reply With Quote
  #9  
Old 10-08-2010, 04:26 PM
benoxidaze benoxidaze is offline
Normal Member

benoxidaze's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 187
Poster Rank: #10208
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ayie206 View Post
lin dan pakai raket ni ke?
betul tuan... yang woods N90 II ni pakai time Thomas Cup dan seblom tu pakai N90
Reply With Quote
  #10  
Old 10-08-2010, 04:36 PM
benoxidaze benoxidaze is offline
Normal Member

benoxidaze's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 187
Poster Rank: #10208
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ameant View Post
harga terbaek dari tt dah ni .... LinDan mmg pakai N90 rasanya...
Business kecil-kecilan bro... nak letak harga macam kat butik tunggu aku ada kedai sendiri laa kan

Ape pon yang nak COD bleh tengok2 dulu barang... puas hati then beli... tiada paksaan untuk membeli at least kita leh lepak ngeteh ke kan...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:28 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE