s Pengakuan berani budak sekolah tentang kerakusan seks dia dan kawan2 - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31-07-2010, 07:44 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,282
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 4
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default Pengakuan berani budak sekolah tentang kerakusan seks dia dan kawan2

Malam ni ada pengakuan ekslusif tentang seks bebas oleh budak sekolah di tv 3.

pengakuan tentang cara membuat seks,tempat mengadakan seks,pasangan melakukan seks dan macam2 lagi pendedahan.

tadi sempat gak tengok preview budak tu rilek je cakap.
biasanye mmg hari2 diorg wat seks,buat seks ramai2,kadang2 tukar pasangan, dan juga kalau x puas,esok kasi return balik sampai puas..

pendedahan ni adalah dari budak sekolah yang terjebak seks bebas..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 31-07-2010, 07:45 PM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,478
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

pukul berapa??rancangan apa bang?
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #3  
Old 31-07-2010, 07:46 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,282
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 4
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jeb View Post
pukul berapa??rancangan apa bang?
tv3 jeb,budak tu pakai selendang hitam,tunggu dari kul 8 sampai 9
Reply With Quote
  #4  
Old 31-07-2010, 07:47 PM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,478
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
tv3 jeb,budak tu pakai selendang hitam,tunggu dari kul 8 sampai 9
dalam berita la ye?
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #5  
Old 31-07-2010, 07:48 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,282
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 4
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jeb View Post
dalam berita la ye?
ye jeb,yg x bole blah,budak tu rilek je cakap pasal ni...kalau x puas,esok kitorang kasi return
Reply With Quote
  #6  
Old 31-07-2010, 07:52 PM
jibcro jibcro is offline
Regular

jibcro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 461
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rosak betoi budak2 zaman sekarang..
Reply With Quote
  #7  
Old 31-07-2010, 07:52 PM
GASTER123 GASTER123 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (59)
Join Date: May 2008
Posts: 15,829
Thanks (Received): 445
Likes (Received): 1
Active Level
Default

mari kita tgk,anak sapa la tuu..
Reply With Quote
  #8  
Old 31-07-2010, 07:55 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,282
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 4
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

cara die ngaku tu,perkara ni macam makan asam limau seblah umah je..
Reply With Quote
  #9  
Old 31-07-2010, 07:55 PM
am kurizawa am kurizawa is offline
Active Plus

am kurizawa's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,709
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mende2 mcm ni dh menjadi lumrah bg masyarakat kita skrang...
xblh nak bendung dh...
Reply With Quote
  #10  
Old 31-07-2010, 07:57 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,282
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 4
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by am kurizawa View Post
mende2 mcm ni dh menjadi lumrah bg masyarakat kita skrang...
xblh nak bendung dh...
budak2 lagi yg sedih tu..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold