Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-07-2010, 04:27 PM
isroshan isroshan is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Produk Plastik (Kilang Bumiputera)

Salam,

Ada kawan minta promosikan kilang injections moulds bagi menghasilkan pelbagai produk plastik seperti kerusi ,meja plastik,tupperware,kotak fius dan apa jua produk baru yang anda ingin atau wujudkan. Dier akan bantuk untuk mereka produk baru anda dan menghasilkannya untuk pasaran umum..contohnya..ada member baru ini..nak hasilkan penutup senjata api (gun cap) untuk Kementerian Pertahanan..so benda ini terpulang kepada kreativiti anda..

Cuma sekarang ini..ada mould(acuan) kerusi plastik sedia ada. Kalau ada yang berminat..boleh hubungi saya Dr.Iskandar 0193192899 boleh kita jumpa dan atur meeting di kilang. Kalau boleh yang benar-benar serius lah..gambar dan maklumat kilang ,saya update nanti disini.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-07-2010, 10:30 AM
isroshan isroshan is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump untk hari ini
Reply With Quote
  #3  
Old 26-07-2010, 10:34 AM
kamen rider kabutoy kamen rider kabutoy is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 499
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tt ni dr. kat hospital ke dr. kilang?
Reply With Quote
  #4  
Old 26-07-2010, 10:40 AM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 23,512
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 49
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

tt ni doktor veterinar...byk buat sub bisnes dah skang ni
Reply With Quote
  #5  
Old 26-07-2010, 10:43 AM
alnisa alnisa is offline
Regular

alnisa's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2006
Posts: 400
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tahniah ,satu lagi keluaran bumiputera
__________________
laman pertanian >>www.tanahkita.blogspot.com
Reply With Quote
  #6  
Old 26-07-2010, 11:41 AM
revolusi revolusi is offline
Regular

revolusi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: tampin -segamat-sban -s.alam-bangi-puchong-keramat
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kilang kat mne nie..
Reply With Quote
  #7  
Old 26-07-2010, 02:06 PM
isroshan isroshan is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam,

Sori tak banyak info lagi kat sini..insya Allah nanti uploadkan gambar dan maklumat kilang...

Kilang plastik di Ampang ,Pejabat di Subang Jaya
Nama Syarikat : Meiko Green Ent.

Kalau ada yang berminat untuk berbincang mengenai produk plastik..elok juga dibuat 'offline' memandangkan benda ini banyak berkaitan teknikal.saya akan cuba letakkan info lanjut disini and gambar juga.

Saya,seperti ynag MM3000 cakap..seorang dr.veterinar..bidang saya dalam pertanian & peternakan..skarang ini,saya banyak melibatkan diri dalam pembangunan usahawan bumiputera...jadi saya kongsikan disini salah satu kilang plastik milik bumiputera yang benar-benar bagus...

Last edited by isroshan; 26-07-2010 at 02:20 PM.. Reason: Tambah info
Reply With Quote
  #8  
Old 26-07-2010, 11:03 PM
isroshan isroshan is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump untuk malam ini
__________________
.::Saudagar Daging Muslim::.
Pembekal Daging Lembu,Kambing & Bebiri
TEL : 0193192899 || [email protected]
Reply With Quote
  #9  
Old 27-07-2010, 11:13 PM
isroshan isroshan is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump bump bump
__________________
.::Saudagar Daging Muslim::.
Pembekal Daging Lembu,Kambing & Bebiri
TEL : 0193192899 || [email protected]
Reply With Quote
  #10  
Old 27-07-2010, 11:22 PM
isroshan isroshan is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump bump bump
__________________
.::Saudagar Daging Muslim::.
Pembekal Daging Lembu,Kambing & Bebiri
TEL : 0193192899 || [email protected]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold