Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-07-2010, 05:27 PM
fizex81 fizex81 is offline
Regular

fizex81's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 440
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Red face Beli Motor Kat Kedai Singer...Berbaloi tak?

Ada sesapa ada pengalaman tak yang pernah beli motor guna loan singer ni. aku baru nak beli motor, tapi orang kata singer ni leceh bila nak claim insurans,harga pun lagi tinggi dari kedai motor, betulke? bila aku calculate balik ,interest dia lebih kurang dalam seribu lebih dalam masa 3 tahun. d/p dalam 10% dari harga motor.

sapa-sapa boleh jawab.... warga CG yang pernah keje / tokey kat kedai singer boleh bagi penjelasan tak?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-07-2010, 05:28 PM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,734
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

kan byk kedai moto..nape pilih singer gak?hehe
Reply With Quote
  #3  
Old 20-07-2010, 05:34 PM
amoya amoya is offline
Regular

amoya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 550
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

singer deposit murah sket..
mmg interest tinggi dr kedai motor..

kalu x der pilihan (d/payment) mmg g singer la jwb nye..
__________________
KERJA JANGAN BERTANGGUH.


http://keretasewashahalam.blogspot.com
Reply With Quote
  #4  
Old 20-07-2010, 05:51 PM
eej eej is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 162
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

singer menawan keluarga bahagia..
Reply With Quote
  #5  
Old 20-07-2010, 05:53 PM
fizex81 fizex81 is offline
Regular

fizex81's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 440
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

xde orang singer ker kat sini?
Reply With Quote
  #6  
Old 20-07-2010, 05:57 PM
MoshedFX MoshedFX is offline
Super Active

MoshedFX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Full Time Forex Trader
Posts: 8,375
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sendaloka bersama singer...hahaha
__________________
Quote:
PERKONGSIAN ANALISA FOREX SAYA SETIAP HARI
WWW.MOSHEDFX.COM

Reply With Quote
  #7  
Old 20-07-2010, 09:38 PM
faisal_moukei faisal_moukei is offline
Active Plus

faisal_moukei's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 3,923
Thanks (Received): 50
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Dr cerita yg den dengar la kan...
Singer ni macam AEON...
Nak tau apa tu AEON..??
Sila masuk section complaints...

Sekian..
__________________
Nak kemana lah pulak skrg..?
Australia..? New Zealand..? England..?
Japan..? Dubai..?
Reply With Quote
  #8  
Old 11-08-2010, 02:29 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faisal_moukei View Post
Dr cerita yg den dengar la kan...
Singer ni macam AEON...
Nak tau apa tu AEON..??
Sila masuk section complaints...

Sekian..

AEON ang tay interest bapak tinggi....
Reply With Quote
  #9  
Old 11-08-2010, 02:43 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,060
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fizex81 View Post
Ada sesapa ada pengalaman tak yang pernah beli motor guna loan singer ni. aku baru nak beli motor, tapi orang kata singer ni leceh bila nak claim insurans,harga pun lagi tinggi dari kedai motor, betulke? bila aku calculate balik ,interest dia lebih kurang dalam seribu lebih dalam masa 3 tahun. d/p dalam 10% dari harga motor.

sapa-sapa boleh jawab.... warga CG yang pernah keje / tokey kat kedai singer boleh bagi penjelasan tak?
kalau takda donpayment banyak,keinginan miliki motor tinggi @ mmg patut kuar moto baru. buat jer tt.itu jer pilihan yang kito ado.kalau kito byk duit dah sah sah boli cash.but torai carik kodai paling murah.torai tanyo loan kodai dulu.den ghaso AEON kalau zero donpayment tu yang interst tinggi,kalau ado donpayment takdo tinggi mano.pastu buek auto debit torus.sonang.
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #10  
Old 11-08-2010, 03:05 PM
musashibest musashibest is offline
Active Member

musashibest's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,353
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kalo nk donpemen rondah boli yo kek kodai singo kalo nk intores rondah sikit yo boli kek kodai lain yo
__________________
Kenal Dia?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump