Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE

You will be expecting smooth & fast browsing by early this morning till now as we have fixed some lagging issues that had caused unpleasant browsing since last Sunday. Thank you for your great support into this great community :))


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Today
Replies: 1
Views: 868
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,987
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,205
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-04-2007, 11:53 PM
zahiruddin zahiruddin is offline
Super Active

zahiruddin's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Mar 2006
Location: ampang,selangor
Posts: 6,111
Poster Rank: #675
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default Blacklist nak beli kereta boleh saja

Sekarang ni kalau blacklist nak beli kereta boleh tapi

syarat-syaratnyer:

1)Hanya untuk kereta hyundai yang baru sahaja

2)Kena keluar d/p 10% dari harga kereta

4)Dokumen kena asli takde penipuan

Dokumen yang diperlukan:

1)Slip gaji 3 bulan yang terkini

2)surat pengesahan jawatan

3)penyata EPF

4)Penyata bank(bank yang gaji masuk)

5)ic dan lesen

proses ambil masa 2-3 minggu
__________________

PROTON/PERODUA DISKAUN RM6298
SAFETY TINTED KERETA DISKAUN RM1000
FAMILY/KAWAN TOPUP,KITA DPT COMM 20%
WHATSAPP/TELEGRAM 018 275 9988


Last edited by zahiruddin; 10-09-2011 at 03:58 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 18-04-2007, 12:23 AM
adar adar is offline
Super Active

adar's Avatar

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: antara 7 warna
Posts: 9,024
Poster Rank: #399
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zahiruddin View Post
Sekarang ni kalau blacklist nak beli kereta boleh tapi

syarat-syaratnyer:

1)Hanya untuk kereta proton yang baru sahaja

2)Kena keluar d/p 10% dari harga kereta

3)Caj perkhidmatan Rm2500 akan dimasukkan kedlm loan

4)Dokumen kena asli takde penipuan

Dokumen yang diperlukan:

1)Slip gaji 3 bulan yang terkini

2)surat pengesahan jawatan

3)penyata EPF

4)Penyata bank(bank yang gaji masuk)

5)ic dan lesen

proses ambil masa 2-3 minggu
kalo ko leh tlg aku buat loan tanpa sip gaji lg bagus. mcm aku ni, slip gaji takdeer sbb tak keje. berniaga. epf lg la takder. cukai tak penah bayar. umur baru 23thn. dah kahwin. agak2nya ada harapan ke dpt loan?

bank2 yg aku pergi semua mcm haram, last2 terpaksa pinjam kat syarikat [email protected] along sbb nak bayar keta.
__________________
I want good food, i want beauty women, i want more money, i want big home, i want great car. Once I acquire something, i just move on to the next on the list, then the next after that. I CAN NEVER FIND SATISFACTION.
Reply With Quote
  #3  
Old 18-04-2007, 12:46 AM

sky@goldex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Location: jb
Posts: 92
Poster Rank: #15608
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zahiruddin View Post
Sekarang ni kalau blacklist nak beli kereta boleh tapi

syarat-syaratnyer:

1)Hanya untuk kereta proton yang baru sahaja

2)Kena keluar d/p 10% dari harga kereta

3)Caj perkhidmatan Rm2500 akan dimasukkan kedlm loan

4)Dokumen kena asli takde penipuan

Dokumen yang diperlukan:

1)Slip gaji 3 bulan yang terkini

2)surat pengesahan jawatan

3)penyata EPF

4)Penyata bank(bank yang gaji masuk)

5)ic dan lesen

proses ambil masa 2-3 minggu
ni loan ikut pintu belakang ker..
__________________
THIS IS A COMPUTER GENERATED.NO SIGNATURE IS REQUIRED.
Reply With Quote
  #4  
Old 18-04-2007, 12:54 AM
abaskup abaskup is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2007
Posts: 17
Poster Rank: #30440
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

sy minat 0172051622
Reply With Quote
  #5  
Old 18-04-2007, 01:02 AM
SedBen SedBen is offline
Super Active

SedBen's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2006
Location: Territory of Silent Trader
Posts: 6,935
Poster Rank: #568
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalu epf tak bayor takleh lah yek?
jiran aku yg suh tanye la.
Reply With Quote
  #6  
Old 18-04-2007, 01:11 AM
nazzfx nazzfx is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Location: Kota Bharu, Kelantan.
Posts: 636
Poster Rank: #5301
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Erm.. aku ada utang bil telekom 2k.. kira blacklist dah kan?
__________________
[B]aku si miskin yang main demo jer dari dulu..[/B] tapi best demo aku ni boleh withdraw..
Reply With Quote
  #7  
Old 18-04-2007, 01:30 AM
ayam ayam is offline
Regular

ayam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2006
Location: Johor
Posts: 174
Poster Rank: #11266
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adar_23 View Post
kalo ko leh tlg aku buat loan tanpa sip gaji lg bagus. mcm aku ni, slip gaji takdeer sbb tak keje. berniaga. epf lg la takder. cukai tak penah bayar. umur baru 23thn. dah kahwin. agak2nya ada harapan ke dpt loan?

bank2 yg aku pergi semua mcm haram, last2 terpaksa pinjam kat syarikat [email protected] along sbb nak bayar keta.
aku pun sama mcm ko. bezanya aku keje dengan member aku (partner aku sbnrnya) so die tlg bikin slip gaji, antar salinan ssm, epf takde, pastu die cop sndr jek. bank tepon die 4,5 kali, die auta lebih kurang, pastu aku mintak bapak aku jadik guarantor, dah dapat dah myvi baru. loan dgn maybank. lagi senang kalo bole kautim dgn pegawai bank tu
Reply With Quote
  #8  
Old 18-04-2007, 01:34 AM
matgori matgori is offline
Active Plus

matgori's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2007
Location: Tak Kenal Maka Tak Cinta, Peaceeee!!!
Posts: 3,928
Poster Rank: #1081
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ayam View Post
aku pun sama mcm ko. bezanya aku keje dengan member aku (partner aku sbnrnya) so die tlg bikin slip gaji, antar salinan ssm, epf takde, pastu die cop sndr jek. bank tepon die 4,5 kali, die auta lebih kurang, pastu aku mintak bapak aku jadik guarantor, dah dapat dah myvi baru. loan dgn maybank. lagi senang kalo bole kautim dgn pegawai bank tu
cara ni pun bagus gak, boleh la minta kawan ko tu tolong yang bermasalah...
Reply With Quote
  #9  
Old 18-04-2007, 01:38 AM
ayam ayam is offline
Regular

ayam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2006
Location: Johor
Posts: 174
Poster Rank: #11266
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by matgori View Post
cara ni pun bagus gak, boleh la minta kawan ko tu tolong yang bermasalah...
yg tu... kena tanya die sndr la aku cuma bantu berikan cara yg aku pernah buat dan berkesan
Reply With Quote
  #10  
Old 18-04-2007, 09:29 AM
zahiruddin zahiruddin is offline
Super Active

zahiruddin's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Mar 2006
Location: ampang,selangor
Posts: 6,111
Poster Rank: #675
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

kalau nama tak blacklist tapi takde slip gaji
ko just mintak member yg ada kompeni buat slip gaji 3 bulan
surat pengesahan jawatan dan tolong jawab phone ofis.itu mungkin aku boleh tolong tapi khas untuk org lembah klang saja.kalau takleh kereta baru aku try buat kereta second pulak.Itu je yang aku boleh tolong yang lain bergantung dgn nasib.
__________________

PROTON/PERODUA DISKAUN RM6298
SAFETY TINTED KERETA DISKAUN RM1000
FAMILY/KAWAN TOPUP,KITA DPT COMM 20%
WHATSAPP/TELEGRAM 018 275 9988

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 09:34 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you