Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-07-2010, 12:06 PM
mrsmoney mrsmoney is offline
Active Plus

mrsmoney's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,522
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Sekolah pondok untuk orang tua.

Assalamualaikum,

Mak mertua Mrs nak belajar agama kat sekolah pondok. Sesiap yg ada pengalaman hantar orang tua mereka belajar agama minta tolong share kat sini.

Try google tapi pening banyak sangat. Tak tau mana satu yg sesuai. Mak kate kalau boleh dia nak dekat2 je. Area Selangor or Perak. Tapi kalau warga CG boleh suggest tempat lain yg bagus pun boleh dipertimbangkan.

Minta tolong ye kawan2. Mak mertua Mrs ni sejak kebelakangan ni berhajat betul nak belajar kat pondok.. Kesian kat dia hari2 mintak Mrs tolong carikan.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-07-2010, 12:12 PM
Boboi Boboi is offline
Regular

Boboi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 586
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 23
Active Level
My Mood:
Default

pondok gunung semanggol kat Perak, ramai orang tua belajar kat sana.

cuba-cubalah tanya orang di sana....
Reply With Quote
  #3  
Old 16-07-2010, 12:15 PM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,553
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

area perak tu kat mana yg nak?
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #4  
Old 16-07-2010, 12:22 PM
mrsmoney mrsmoney is offline
Active Plus

mrsmoney's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,522
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Boboi View Post
pondok gunung semanggol kat Perak, ramai orang tua belajar kat sana.

cuba-cubalah tanya orang di sana....

Owh, ye ke. Terima kasih. Nanti try google. Nak tanya2 org tak tau nak tanya sape coz Mrs jarang kluar rumah. Tak kenal orang2 sini..
Reply With Quote
  #5  
Old 16-07-2010, 12:23 PM
mrsmoney mrsmoney is offline
Active Plus

mrsmoney's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,522
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AMICO66 View Post
area perak tu kat mana yg nak?
Kat mana2 pun takpe asalkan tempatnye sesuai untuk orang tua macam mak mertua mrs ni..

Terima kasih..
Reply With Quote
  #6  
Old 16-07-2010, 12:26 PM
mrsmoney mrsmoney is offline
Active Plus

mrsmoney's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,522
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kalau ada pengalaman hantar orang2 terdekat ke sekolah pondok minta share la kat sini ye. Mrs kurang masa nak betul2 cari yg betul2 sesuai. Duduk rumah je hari2 mmg kurang info. Harapkan dunia cyber ni je la nak tolong mak Mrs ni pun.
Reply With Quote
  #7  
Old 16-07-2010, 12:36 PM
mrsmoney mrsmoney is offline
Active Plus

mrsmoney's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,522
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bump..thread ni.. Mana tau ada rezeki sesapa yg berkenaan nampak
Reply With Quote
  #8  
Old 16-07-2010, 02:18 PM
mrsmoney mrsmoney is offline
Active Plus

mrsmoney's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,522
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Isk, try google pondok gunung semanggol tadi yg kluar banyak SAR and Madrasah untuk budak-budak je.
Reply With Quote
  #9  
Old 16-07-2010, 02:30 PM
herokicap herokicap is offline
Active Member

herokicap's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,596
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat kelantan tak nak ke?
pm me kalau berminat...
__________________
"Wise men talk because they have something to say; fools talk because they have to say something."
Reply With Quote
  #10  
Old 16-07-2010, 03:44 PM
mrsmoney mrsmoney is offline
Active Plus

mrsmoney's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,522
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by herokicap View Post
kat kelantan tak nak ke?
pm me kalau berminat...

Dah tanya mak. Dia macam keberatan je coz takut tak dapat sesuaikan diri. Maklumla, dia tak faham sgt bahasa Kelantan.

Maaf kalau banyak songeh. Tapi kalau boleh nak cari yg sesuai dgn kehendak dan keselesaan die.. Kalau dia tak nak tu mmg tak leh nak kata apa. Kena cari tempat lain nampaknye..

Walaubagaimanapun terima kasih bagi cadangan..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump