Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-07-2010, 01:02 PM
rayz rayz is online now
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,118
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default Jangan Pinjam AEON CREDIT!!!!!

Aku rasa xpuas hati dgn bank ni,sbb derang xhantar bil penyata utk kita semak tiap2 bulan hutang kita. Dulu aku pinjam RM3000
aku dh bayar rm3000 lebih dgn bunga dia ada baki RM460. semasa ada baki ni aku ada crisis kewangan sbb xder kerja tahun 2009 aku pun sakit masa tu. lepas tu br sekang bleh nak ada kerja balik. tapi aku tak puas hati hutang tu jadi RM1060 ringgit setahun pastu la tahun 2009.skang aku nak byr sikit2 dia tak bagi dia suh bayar semua dia kata kalo aku xbyr kena CTOS blacklist kena saman rm4000. nyesal tobat aku xmo pinjam dgn bank dh.

harap kawan2 kat luar jauh kan diri dr bank **** ni.cekik nak mampus.along gak ni.

jgn pinjam2 duit sbb nasib kita kadang2 xbaik, kita hilang keja dan sakit sekaligus duit xder bahana dpt.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 07-07-2010, 01:12 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,454
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

padan la AEON untung berjuta2...cekik darah rupanya
Reply With Quote
  #3  
Old 07-07-2010, 01:15 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rayz View Post
Aku rasa xpuas hati dgn bank ni,sbb derang xhantar bil penyata utk kita semak tiap2 bulan hutang kita. Dulu aku pinjam RM3000
aku dh bayar rm3000 lebih dgn bunga dia ada baki RM460. semasa ada baki ni aku ada crisis kewangan sbb xder kerja tahun 2009 aku pun sakit masa tu. lepas tu br sekang bleh nak ada kerja balik. tapi aku tak puas hati hutang tu jadi RM1060 ringgit setahun pastu la tahun 2009.skang aku nak byr sikit2 dia tak bagi dia suh bayar semua dia kata kalo aku xbyr kena CTOS blacklist kena saman rm4000. nyesal tobat aku xmo pinjam dgn bank dh.

harap kawan2 kat luar jauh kan diri dr bank **** ni.cekik nak mampus.along gak ni.

jgn pinjam2 duit sbb nasib kita kadang2 xbaik, kita hilang keja dan sakit sekaligus duit xder bahana dpt.
Rasanya hang boleh report bank negara
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #4  
Old 07-07-2010, 01:17 PM
monster7717 monster7717 is offline
Regular

monster7717's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 244
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rayz View Post
Aku rasa xpuas hati dgn bank ni,sbb derang xhantar bil penyata utk kita semak tiap2 bulan hutang kita. Dulu aku pinjam RM3000
aku dh bayar rm3000 lebih dgn bunga dia ada baki RM460. semasa ada baki ni aku ada crisis kewangan sbb xder kerja tahun 2009 aku pun sakit masa tu. lepas tu br sekang bleh nak ada kerja balik. tapi aku tak puas hati hutang tu jadi RM1060 ringgit setahun pastu la tahun 2009.skang aku nak byr sikit2 dia tak bagi dia suh bayar semua dia kata kalo aku xbyr kena CTOS blacklist kena saman rm4000. nyesal tobat aku xmo pinjam dgn bank dh.

harap kawan2 kat luar jauh kan diri dr bank **** ni.cekik nak mampus.along gak ni.

jgn pinjam2 duit sbb nasib kita kadang2 xbaik, kita hilang keja dan sakit sekaligus duit xder bahana dpt.
jenis2 pemberi pnjaman mcm nih mmg mcm nihler stylenyer....bnyk hidden agenda...mulut manis selaku pembuka bicara, dah 'lepas', abisler...
Reply With Quote
  #5  
Old 07-07-2010, 01:17 PM
fique fique is offline
Active Member

fique's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,279
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

boleh buat aduan kat BNM...
__________________
APPLY PERSONAL LOAN MBSB WITH US -(5.30% 25 tahun!!!)PTGN LEBIH 60%
019-2194264 / 016-2103453 / 03-41311883
Reply With Quote
  #6  
Old 07-07-2010, 01:22 PM
rayz rayz is online now
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,118
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default erm

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
Rasanya hang boleh report bank negara
report camana bos, rasa makan modal plak ni,aku mana ada
depa kata semua agreement tu dh tandatangan dn aku dh kira langgar rule.

bank ni tipu jer tulis iklan zero first downpayment sbb kita pinjam rm3000, dia tolak dh sebulan instalment dn charge lain ada la lam rm2600 mcm tu.

aku cuma leh kongsi cerita dgn kawan2 jer la.

harap2 xder dh peminjam yg gatai nak pinjam duit dgn bank ni.
kalo terdesak biar mati pun xper.

biar semua org nak pinjam duit dgn bank ni xmau pinjam.

gila bank ni, notis dn penyata xder hantar aper2 pun.byr sikit2 xbg. untung balik modal dh tinggal sikit jer bunga tu.

mencekik nak mampus.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-07-2010, 01:22 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,283
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 4
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

mmg pinjaman aeon cekik darah,,kedua ekspress loan dr cimb..pun cekik jugak,,cume baik sikit dr along bank2 ni
Reply With Quote
  #8  
Old 07-07-2010, 01:23 PM
niko niko is offline
Active Plus

niko's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2009
Posts: 3,052
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 1
Active Level
Default

jngn slah kn die,kite sbgai peminjam kene ikut rule die btul2 bro,tak blay slahkn die gak,aku tak pnah laa buat pinjman ni,tp sbgai manusie kite kene ingt,diorng kene buat gitu,ti klau tak buat gitu,jdi cm PTPTN arr,sape yng jdi mangse?ganerasi akn dtg..nak pnjm sndiri mau ingt tu je laa ape yng aku rase,same gak cm along nyer pnjmn...mak awek aku pun de buat gak pnjmn ngn aeon ni,tiap2 buln aku akn tmankn awek aku pi byr kat jusco tu,n slalu mntk statement,ok jer diorng bagi bukn tak bgi,yng pntng kene ikut tol2 rule die klau kite rase nak gune prkhidmtn die...tu je aku blay ckp
Reply With Quote
  #9  
Old 07-07-2010, 01:25 PM
rayz rayz is online now
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,118
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default yer tu

Quote:
Originally Posted by monster7717 View Post
jenis2 pemberi pnjaman mcm nih mmg mcm nihler stylenyer....bnyk hidden agenda...mulut manis selaku pembuka bicara, dah 'lepas', abisler...
kalo dia iklan dia tulis 0 downpayment aper tu saja nak pancing tu.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-07-2010, 01:26 PM
fizex81 fizex81 is offline
Regular

fizex81's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 440
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Bahaya beb, aku dah keneda...kiranya macam silent ah-long
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold