Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-07-2010, 11:20 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to real_rolls
Default Hati-hati dengan promoter hair care

Kejadian bulan lepas, saja nak share cerita. Kalau pergi mana-mana shopping complex, mesti ada booth2 kecil dan dilengkapi dgn 2-3 org promoter. Ada sorang promoter ni yg promote hair care system, disebabkan member aku kata rambut aku dah jadi mcm zidane, promoter tu panggei aku pun pegi la.. dia ckp "abang nak free tak shampoo hair loss, plus kita bg free treatment rm100, just bayar 20 shj harini", mesti la nak.. so kena isi borang dan dtg ke hair care centre di times square.

Bila datang, memang dapat treatment, mcm biasa ja basuh rambut gitu2. Lepas tu dia buat scanning analisis. Masa nak balik tu nak dekat sejam dia bg ceramah, last2 dia suruh buat treatment rambut seminggu sekali selama 3 bln. So aku tya harga brapa, bukan rm1000, bukan rm2000 tp rm5000. So aku tolak cara baik, lg pun ni 1st time dtg hair care centre, kena lg 1/2 jam ceramah, siap dia panggil kawan/boss dia basuh aku cukup2 suruh buat treatment, siap paksa aku swipe cr card aku... fuh mmg pengalaman ngeri.. .. last aku mula bersuara lepas dorang dah abis ckp.. dan terlepas dr dugaan.. memang senang nak masuk tp susah nak kluar, cuba la.. dgn harga tak masuk akal, yum nam yg famous pun lg murah berganda2 dari tu

saranan kepada semua, jaga2 la dgn offer2 yg tak masuk akal, confirm ada udang sebalik mee sedap. Depa berselindung disebalik gaya professional..

baca la karangan ku ini
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-07-2010, 11:22 PM
oldskoolrocka oldskoolrocka is offline
Legendary Member

oldskoolrocka's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 17,773
Thanks (Received): 425
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to oldskoolrocka Send a message via Skype™ to oldskoolrocka
Default

hair cntre mane tu
Reply With Quote
  #3  
Old 05-07-2010, 11:24 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,598
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 32
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to tokputih
Default

memang dah tahu lama dah... kawan tok kena dulu dekat 10k.. kata treatment awal percuma.. pastu dia punya pujuk rayu.. hampeh tol...
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 05-07-2010, 11:26 PM
iamloco iamloco is offline
Super Active

iamloco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Location: Seri Iskandar/Melaka
Posts: 9,451
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

desperate betul nak buat bisnes, tp yg peliknye cara diorang bjaya
Reply With Quote
  #5  
Old 05-07-2010, 11:28 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to real_rolls
Default

Quote:
Originally Posted by oldskoolrocka View Post
hair cntre mane tu
hehe tak boleh gitau sini..hehe
tp kalau pg level 4 times square , mmg banyak hair care kat sana, mmg port depa
Reply With Quote
  #6  
Old 05-07-2010, 11:29 PM
dr_zool dr_zool is offline
Legendary Member

dr_zool's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: May 2009
Posts: 13,409
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to dr_zool Send a message via Skype™ to dr_zool
Default

ape name kedai bro?
Reply With Quote
  #7  
Old 05-07-2010, 11:29 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to real_rolls
Default

Quote:
Originally Posted by tokputih View Post
memang dah tahu lama dah... kawan tok kena dulu dekat 10k.. kata treatment awal percuma.. pastu dia punya pujuk rayu.. hampeh tol...
huhua tok.. nampaknya saya ni mangsa yg keberapa ya
Reply With Quote
  #8  
Old 05-07-2010, 11:30 PM

Dkgr@y's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,803
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Dkgr@y
Default

mmg mahal.. tak berbaloi seperti yun nam..
Reply With Quote
  #9  
Old 05-07-2010, 11:30 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Super Active

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 9,385
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

diorang pandai psiko... kalo mental tak kuat, abis la swipe kad kredit tu...
Reply With Quote
  #10  
Old 05-07-2010, 11:32 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to real_rolls
Default

Quote:
Originally Posted by iamloco View Post
desperate betul nak buat bisnes, tp yg peliknye cara diorang bjaya
staff2 di sana mmg dah kena train supaya buat sales, agak2 berapa la komisyen depa klu sorang customer kena byr 5k, tu yg depa push sgt2 tu.. memandangkan aku dah biasa, kira boleh thn lg la, klu org yg tak biasa, rasanya dah kena swipe cr card tu.
Nama hair care sistem tu start dari 'M' ..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:05 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you