Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Prepaids, Dealers, Agents

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,684
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,738
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,291
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-06-2010, 10:03 PM
questcom questcom is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Poster Rank: #9319
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default Dymium xox. prepaid termurah dipasaran

sesiapa yng ingin jimat penggunaan prepaid boleh pakai line ni.
untuk keterangan lanjut boleh layari
http://xox.edymium.com/

semalam ada post sapa nak bil hp murah aku dok cari balik thread tu tak jumpa pulak dah sorry yer , busy la pulak kat opis ..
so sapa2 minat leh pm aku pasai line ni, but memang murah bangat.
boleh lihat kadar panggilan dia , local call n idd.
selama u all dok top up apa yng u all dapat ek.
jangan risau sapa tak mo downline pun tak kisah.
pakai ja line ni prepaid ni memang jimat,disamping dapat gelang ac mizal, kurangkan radiasi hp dlm badan tu.

benefit kesihatan:http://xox.edymium.com/?page_id=772
kadar panggilan :http://xox.edymium.com/?page_id=55

dapat gelang ac mizal free.
dapat bulan2 sms free 150sms, for 1st month, n the following month 500sms free. ke 010.xox.
top up ke tak top ke dapat juga.
expiration setiap 3bulan dan bukan sbulan pada prepaid biasa.

so tunggu apa lagi. sapa dok area penang , utara boleh pm aku set appointment aku leh tunjuk bukti betapa murah dia punye rate berbanding telco biasa maxis, digi, celcom. leh buat perbandingan, cuma jangan terkejut udah. waka waka..
lain2 negeri boleh pm aku. gak.
no harm.
nibaru saja di lancar kan januari sudah. indon, bangla, vietnam, myanmar , nepal dialu-alukan sbb jimat bangat, leh gayut n puas gayut, tak lupa juga pada pasangan tengah hangat bercinta tu.. dok kejap2 gayut , leh pakai ni sampai bateri kong. dah gayut lama2 ada radiasi but dont worry ada gelang magnetic ac mizal, so tak pa nak gayut lama2 pun. satu lagi anda tak tahu, ada bawak hp dlm poket, pegang hp radiasi dlm badan tu tinggi. tak caya leh test , sendiri anda pegang hp , n satu belah tangan lagi suh sapa2 tolak, mudah ke tak tangan anda jatuh. n cuba pulak tak pegang hp , n suh sapa2 tolak tangan ke bawah susah ke tak.
tu tanda dia betapa bahayanya hp anda tu.. radiasi dlm badan. berapa ramai org tau bab ni ek...

ok sekian teme kasih.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>

Last edited by questcom; 28-06-2010 at 10:33 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-06-2010, 10:25 PM
gastacopz gastacopz is offline
Legendary Member

gastacopz's Avatar
 
Trader Rating: (86)
Join Date: Sep 2008
Location: Depan ko
Posts: 11,142
Poster Rank: #241
Blog Entries: 5
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

ade list no x?
__________________
HP No - 010 600 0006
010 5 2222 18 & 81 KEMBAR l 010 5 2222 67 l 016 3456 770
Nak Beli >>> Myvi Original Head Unit, 2008-2010 model, USB + Bluetooth
WTS 01 9232 9232 l 019 602 5 206
Reply With Quote
  #3  
Old 28-06-2010, 10:35 PM
questcom questcom is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Poster Rank: #9319
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default list no

Quote:
Originally Posted by gastacopz View Post
ade list no x?
ada list no apa hang mau cun cun.. dia kan star 010- bla bla n area mana hang mau pun boleh. sbb dia flat rate nation wide. mana hang call sama ja. dia kasi sim pack baru, 3g sim kad.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>
Reply With Quote
  #4  
Old 28-06-2010, 10:37 PM
gastacopz gastacopz is offline
Legendary Member

gastacopz's Avatar
 
Trader Rating: (86)
Join Date: Sep 2008
Location: Depan ko
Posts: 11,142
Poster Rank: #241
Blog Entries: 5
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by questcom View Post
ada list no apa hang mau cun cun.. dia kan star 010- bla bla n area mana hang mau pun boleh. sbb dia flat rate nation wide. mana hang call sama ja. dia kasi sim pack baru, 3g sim kad.
hang ni sembang kemas jer...bg aku list no..aku nk pilih..
__________________
HP No - 010 600 0006
010 5 2222 18 & 81 KEMBAR l 010 5 2222 67 l 016 3456 770
Nak Beli >>> Myvi Original Head Unit, 2008-2010 model, USB + Bluetooth
WTS 01 9232 9232 l 019 602 5 206
Reply With Quote
  #5  
Old 28-06-2010, 10:42 PM
questcom questcom is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Poster Rank: #9319
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gastacopz View Post
hang ni sembang kemas jer...bg aku list no..aku nk pilih..
nanti aku kasi, aku tengah dlm bilik seminar now.. kat penang hotel sri malaysia. company syarikat kasi talk. habis talk ni aku kasi ok.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>
Reply With Quote
  #6  
Old 28-06-2010, 10:43 PM
gastacopz gastacopz is offline
Legendary Member

gastacopz's Avatar
 
Trader Rating: (86)
Join Date: Sep 2008
Location: Depan ko
Posts: 11,142
Poster Rank: #241
Blog Entries: 5
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by questcom View Post
nanti aku kasi, aku tengah dlm bilik seminar now.. kat penang hotel sri malaysia. company syarikat kasi talk. habis talk ni aku kasi ok.
kalau boleh online..xkan laa x ley bg list no???
__________________
HP No - 010 600 0006
010 5 2222 18 & 81 KEMBAR l 010 5 2222 67 l 016 3456 770
Nak Beli >>> Myvi Original Head Unit, 2008-2010 model, USB + Bluetooth
WTS 01 9232 9232 l 019 602 5 206
Reply With Quote
  #7  
Old 28-06-2010, 11:29 PM
questcom questcom is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Poster Rank: #9319
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default ish tak sabaq hang nih

Quote:
Originally Posted by gastacopz View Post
kalau boleh online..xkan laa x ley bg list no???
aku kat bilik seminar cam mana mau kasi le.. ni baru habis tak caya leh call hotel seri malaysia bayan baru penang , n check hari ni jam 830malam apa kompeni mai buat seminar kat situ.

ni ada dua ketui ja tinggai waka waka..
010-3445583, 010-3446017.
ni ja yng tingaii waka waka.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>

Last edited by questcom; 28-06-2010 at 11:49 PM..
Reply With Quote
  #8  
Old 28-06-2010, 11:31 PM
questcom questcom is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Poster Rank: #9319
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

esok aku kasi no lagi, ni bateri aku pun dah nak kong.
sapa minat sila pm aku. esok pagi baru aku nak buka , aku nak layan bola .. pulak... pas ni. ter miss bola.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>
Reply With Quote
  #9  
Old 28-06-2010, 11:38 PM
questcom questcom is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Poster Rank: #9319
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

sorry tinggai dua ketui ja.. ditangan aku waka waka.. no yng aku kasi kat atas tadi.jangan mare yer.
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>

Last edited by questcom; 28-06-2010 at 11:51 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 29-06-2010, 02:16 AM
questcom questcom is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 224
Poster Rank: #9319
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default nah ambik ko waka waka ooo

Quote:
Originally Posted by gastacopz View Post
kalau boleh online..xkan laa x ley bg list no???
ni hang nak no waka waka... list tu boleh kasi but kena check balik sometimes dah jual waka waka.. ni latest yng ada sapa cepat dia dapat, no cantek, harga pun special la sikit waka waka berbanding starter pack biasa dia rm180 waka waka..ooo n biasa la dengar seminar kang aku dok belek list nak semak balik mana dah jual ngan belum jual lagi, nanti speaker kata aku tak respect speaker pulak.. bayangkan hang jadi speaker. org kat depan buat camtu apa perasaan hang :P.

010-3409424,010-3409404, 010-3410448,010-3445327,010-3444523,010-3445583,010-3446017.010-3443129 special ni rm200
biasa rm180 starter pack- 010-3447590. waka waka.

sapa minat nak jadi agen mobile pun boleh pm aku.
benda ni baru 5 bulan di pasaran.later kan ada broaband. so rebut la peluang ni. ada org tanya pasai apa rate dia murah bangat berbanding ngan 3 gergasi telco. hangpa tau dia bayaq iklan di tv tu berapa .. waka waka, kita dok bayaq support depa la waka waka.. celcom ngan maya karin nya waka waka.. kaya dia waka waka..ooo.. sapa nak jadi agen mobile, dapat banner, ngan 20 sim pack. sapa nak jadi stokist, stokist daerah ka , state ka leh pm aku waka waka..ooo haria bola brasil vs chile aku mintak la chile menang ntah pasai apa aku tak suka bangat brasil nih, even aku ada keychain brassilll...
__________________
jom click2 ja n pomote ur link $$$ no fees = http://www.catcheye.com.my/?r=66287

100% free 10usd instantly to take away.:)
http://<a href="http://www.geostring...order="0"></a>
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:32 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE