Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-06-2010, 09:19 PM
eddie80 eddie80 is offline
Super Active

eddie80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,583
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default 1.2 juta komputer riba percuma. macammana nak apply?

salam warga CG..
sapa tau, bagaimana nak apply laptop percuma yg kerajaan war-warkan ni..
yg aku tau, kena langgan broadband selama 2 tahun..
tu xjadi masalah..
tapi dengan pihak mana yg kita nak mohon laptop ni?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-06-2010, 09:21 PM
kekez kekez is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,268
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yg aku tau pihak tm saje yg buat offer macam 2,tapi itu untuk student U yg dalam semester 1 atau 2,

kalau da keje,kene lihat pada isi rumah, x pasti bawah berapa ribu baru buleh apply la

tapi kene kontrek dengan tm 2 thn saje
Reply With Quote
  #3  
Old 23-06-2010, 09:26 PM
eddie80 eddie80 is offline
Super Active

eddie80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,583
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kekez View Post
yg aku tau pihak tm saje yg buat offer macam 2,tapi itu untuk student U yg dalam semester 1 atau 2,

kalau da keje,kene lihat pada isi rumah, x pasti bawah berapa ribu baru buleh apply la

tapi kene kontrek dengan tm 2 thn saje
oo.. bermakna kena berurusan dgn TM la ek..
yg aku tau, bg penduduk luar bandar gaji below 3k bleh apply..
n dlm bandar below 5k..
eh! betul ke aku taip ni?
xpe.. sok aku panjat tangga TM..
tq..
Reply With Quote
  #4  
Old 23-06-2010, 09:29 PM
aidiryatim aidiryatim is offline
Legendary Member

aidiryatim's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2006
Location: bioDIEsel B5,LeGoLanD,cIQ,Kota Iskandar
Posts: 14,018
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Blog Entries: 13
Active Level
My Mood:
Default

masa berita tu kuar kt paper.. terbaca kt berita "hairan", lntas terus tny agent TM sendiri.. tp jawapannya cukup menghampakan...
"saya x tau" xde email lg ..ahaks
lepas tu try call 100..derang cakap leh apply kt TM point.. satu rumah , satu laptop
__________________
Saham Wakaf Johor
Reply With Quote
  #5  
Old 23-06-2010, 09:31 PM
hornarq hornarq is offline
Active Member

hornarq's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,295
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eddie80 View Post
oo.. bermakna kena berurusan dgn TM la ek..
yg aku tau, bg penduduk luar bandar gaji below 3k bleh apply..
n dlm bandar below 5k..
eh! betul ke aku taip ni?
xpe.. sok aku panjat tangga TM..
tq..
btl la tu...aku pun pakai tm streamyx pakej student guna nama adik aku...tgh tgu netbook free x sampai lg...baru pasang dlm seminggu jer... kt sendiri apply pun boleh klu gaji under rm5k ok je...
Reply With Quote
  #6  
Old 23-06-2010, 09:36 PM
eddie80 eddie80 is offline
Super Active

eddie80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,583
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hornarq View Post
btl la tu...aku pun pakai tm streamyx pakej student guna nama adik aku...tgh tgu netbook free x sampai lg...baru pasang dlm seminggu jer... kt sendiri apply pun boleh klu gaji under rm5k ok je...
ooo.... klu bkrja nak bukti pndapatan la ek..
n bukan ke dpt netbook tu on de spot ek!
brapa lama baru dpt ek!
huhuhu..
Reply With Quote
  #7  
Old 23-06-2010, 09:37 PM
eddie80 eddie80 is offline
Super Active

eddie80's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,583
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aidiryatim View Post
masa berita tu kuar kt paper.. terbaca kt berita "hairan", lntas terus tny agent TM sendiri.. tp jawapannya cukup menghampakan...
"saya x tau" xde email lg ..ahaks
lepas tu try call 100..derang cakap leh apply kt TM point.. satu rumah , satu laptop
ooo.. 1 rumah 1 laptop ek..
kena bayar apa2 ke masa nak aply tu?
Reply With Quote
  #8  
Old 23-06-2010, 09:38 PM
aidiryatim aidiryatim is offline
Legendary Member

aidiryatim's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2006
Location: bioDIEsel B5,LeGoLanD,cIQ,Kota Iskandar
Posts: 14,018
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Blog Entries: 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eddie80 View Post
ooo.. 1 rumah 1 laptop ek..
kena bayar apa2 ke masa nak aply tu?
rasanya term2 sama mcm student pakej.
__________________
Saham Wakaf Johor
Reply With Quote
  #9  
Old 23-06-2010, 09:41 PM
tokeikang tokeikang is offline
Active Member

tokeikang's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2007
Location: Kubang Lembek,
Posts: 1,966
Thanks (Received): 180
Likes (Received): 0
Active Level
Default

x der ker agent stimix yg boleh tolong bagi maklumat betui... ni
agen stimix CG pah mana ni...
esok lusa ada kot yg jawab ni...
__________________
===&=====
Reply With Quote
  #10  
Old 23-06-2010, 09:45 PM
StanNero StanNero is offline
Super Active

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,393
Thanks (Received): 153
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eddie80 View Post
ooo.... klu bkrja nak bukti pndapatan la ek..
n bukan ke dpt netbook tu on de spot ek!
brapa lama baru dpt ek!
huhuhu..
Kalau lambat streamyx aktif lambat la dpt laptop..order laptop di proses lepas ciri2 streamyx dah dipasang ke rumah..

Kalau lambat dapat tu kena henjut org HP la..

itu untuk pakej student la..

Untuk yg bergaji rendah ako x dapat info lagi..tapi yg pasti bukan daopat netbook HP..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold