Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-06-2010, 09:03 AM
sengkek sengkek is offline
Regular

sengkek's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 142
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Mencari personal loan tanpa melalui potongan angkasa @ potongan gaji

Askum.

Saya ingin meminta bantuan rakan-rakan di CG nie yang boleh bagi info kat saya di mana saya boleh buat pinjaman peribadi tanpa melalui potongan Biro Angkasa ataupun potongan gaji. Saya nak buat loan dalan 30K. Saya kakitangan kerajaan dah servis lebih 8 tahun.
X buat melalui Angkasa sebab nanti saya nak beli rumah guna Pinjaman Perumahan Perbendaharaan. Kalau ada rakan-rakan CG tau kat mana boleh saya buat loan tu leh PM saya. Tapi pinjaman ALONG saya x nak ye. TQQQQ
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-06-2010, 09:07 AM
fauzi32 fauzi32 is offline
Active Plus

fauzi32's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,455
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sengkek View Post
Askum.

Saya ingin meminta bantuan rakan-rakan di CG nie yang boleh bagi info kat saya di mana saya boleh buat pinjaman peribadi tanpa melalui potongan Biro Angkasa ataupun potongan gaji. Saya nak buat loan dalan 30K. Saya kakitangan kerajaan dah servis lebih 8 tahun.
X buat melalui Angkasa sebab nanti saya nak beli rumah guna Pinjaman Perumahan Perbendaharaan. Kalau ada rakan-rakan CG tau kat mana boleh saya buat loan tu leh PM saya. Tapi pinjaman ALONG saya x nak ye. TQQQQ
wsalam.. selamat pagi..
sy boleh bantu.. nak tahu call je sy ..tq
Reply With Quote
  #3  
Old 14-06-2010, 09:07 AM
mint mint is offline
Super Active

mint's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2009
Posts: 5,432
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

bro buat pinjaman di Bank Islam..

pinjaman dia mmg tak melalui potongan gaji, tp bro kena transfer akaun gaji ke Bank Islam..
Reply With Quote
  #4  
Old 14-06-2010, 09:53 AM
sengkek sengkek is offline
Regular

sengkek's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 142
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fauzi32 View Post
wsalam.. selamat pagi..
sy boleh bantu.. nak tahu call je sy ..tq
Macam tau ja nie. Loan PEKESIM ke?
Reply With Quote
  #5  
Old 14-06-2010, 09:54 AM
sengkek sengkek is offline
Regular

sengkek's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 142
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mint View Post
bro buat pinjaman di Bank Islam..

pinjaman dia mmg tak melalui potongan gaji, tp bro kena transfer akaun gaji ke Bank Islam..
Bank Islam dah penah apply tapi kena reject da diaorang cakap saya punya komitmen tinggi x leh nak lepas.
Reply With Quote
  #6  
Old 14-06-2010, 09:58 AM
princess charming princess charming is offline
Active Member

princess charming's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,357
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sengkek View Post
Bank Islam dah penah apply tapi kena reject da diaorang cakap saya punya komitmen tinggi x leh nak lepas.
bro kalu bank islam dah reject mcm i2 maknanya bro g mana2 tak lepas yg mana bro tak nak ptong melalui angkasa..
kalu mcm tu bro terpaksa la buat potongan angkasa..
Reply With Quote
  #7  
Old 14-06-2010, 10:02 AM
sengkek sengkek is offline
Regular

sengkek's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 142
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by princess charming View Post
bro kalu bank islam dah reject mcm i2 maknanya bro g mana2 tak lepas yg mana bro tak nak ptong melalui angkasa..
kalu mcm tu bro terpaksa la buat potongan angkasa..
Kalu wat potongan angkasa x dapek la nak beli rumah nanti... Macam mana nak buek nie
Reply With Quote
  #8  
Old 14-06-2010, 10:05 AM
princess charming princess charming is offline
Active Member

princess charming's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,357
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

[QUOTE=sengkek;6662966]Kalu wat potongan angkasa x dapek la nak beli rumah nanti... Macam mana nak buek nie[/QU

bro kalu g local bank highcometment susah la nak lepas
tnpa potogan biro..
Reply With Quote
  #9  
Old 14-06-2010, 10:08 AM
sengkek sengkek is offline
Regular

sengkek's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 142
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro kalu g local bank highcometment susah la nak lepas
tnpa potogan biro..[/QUOTE]

Kalu macam nie sya kena setle dulu la CC yang menimbun tu dulu no.
Reply With Quote
  #10  
Old 14-06-2010, 11:07 AM
sengkek sengkek is offline
Regular

sengkek's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 142
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

x da sapa yang leh tolong ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump