Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 17-10-2010, 11:13 PM
msazmer msazmer is offline
Super Active

msazmer's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: Gombak, Kuala Lumpur
Posts: 5,835
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shak View Post
sy ade member yg nak jual double storey terrace house kat bukit sentosa3. ade sesape yg berminat tak? sy bole tnykan die nati.. bole emel direct ke sy. [email protected]. atau 03-7804 7862-opis 012-9137838
sy ada email...tolong hantar details pasal rumah tu ye...tq
__________________
Quote:
Mencari Guru Tuisyen KIMIA D'Gombak?(TAHUN 2015).Cikgu Amer 0194548606
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 17-10-2010, 11:17 PM
LORDZ666 LORDZ666 is offline
Active Plus

LORDZ666's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Apr 2007
Location: PERAK><SELANGOR
Posts: 3,673
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

aku pun dulu duk sana tp sekarang duk bukit beruntung.x dinafikan Bukit Sentosa akan maju sikit masa lagi.klu diperhatikan pagi2 mesti jem jalan.itu menandakan kawasan tu akan maju....
__________________
FB
Reply With Quote
  #43  
Old 17-10-2010, 11:23 PM
rocketeer999 rocketeer999 is offline
Active Plus

rocketeer999's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: www.mydynamicdesign.com
Posts: 4,478
Thanks (Received): 146
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bro_Izantie View Post
[B][COLOR="DarkGreen"]

1. Katanya kalau jadi, kerajaan akan pindahkan kilang2 yg sesak di Sg Way ke area ni.
2. Ura2 katanya satu pangkalan keselamatn akan bertapak di sini.
3. Nissan akan buka kilang utk pasang grand livina..juga area sini.
4. Perodua sedia menambah kuartes/hostel.
5. Pembangunan masih rancak dengan terbinanya bbrapa bangunan lagi (lepas tol bukit sentosa tu)



rasenye tanchong motors mmg da ade kt sane...mgkn nk besarkan lg kot
Reply With Quote
  #44  
Old 18-10-2010, 04:07 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,048
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Thanks atas info semua...bump utk lain2 perbincangan
Reply With Quote
  #45  
Old 18-10-2010, 05:09 PM
Nora619 Nora619 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 268
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bagus pindah kilang di sana....kurangkan jam yang teruk dan kemalangan, kereta makin banyak....
Reply With Quote
  #46  
Old 18-10-2010, 06:08 PM
hafizuka hafizuka is offline
Super Active

hafizuka's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,950
Thanks (Received): 231
Likes (Received): 21
Active Level
Default

ada artikel dalam paper dulu, ada peruntukan utk baiki dan perindahkan Bukit Beruntung sebab ada projek apa tah, tak ingat, ada dalam the star awal tahun ni...
__________________
Malaysia Bumi Bertuah Tanahair Tercinta
Reply With Quote
  #47  
Old 18-10-2010, 08:55 PM
donatello donatello is offline
Active Member

donatello's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2009
Location: Di LauTaN SePi......
Posts: 1,656
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

menarik nih...memang dalam perancangan nak cr 1st property...
Reply With Quote
  #48  
Old 18-10-2010, 10:53 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,048
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by donatello View Post
menarik nih...memang dalam perancangan nak cr 1st property...
InsyaAllah kalau menjadi kenyataan, ianya bakal bergelar Kajang Utara kot..hehehe
Reply With Quote
  #49  
Old 18-10-2010, 11:49 PM
ejay_330 ejay_330 is offline
Regular

ejay_330's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 305
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam semua..baru trjumpa thread ni..just nak share sket..
ekceli,aku baru je beli rumah kat area bukit sentosa 5,Jalan Ros(jalan ke pintu belakang perodua)..mgkin ramai yg tak tau disitu adanya rumah teres 2 tingkat,jika dari tepi jalan hanya nampak bangunan flat yg dah di baik pulih dan di cat baru(masa pilihan raya haritu,PM bg peruntukun berjuta2..hehe)..dibelakang rumah flat itulah terdapatnya rumah teres 2 tingkat berkeluasan 20x70..
ape yg menarik aku nak share disini,aku beli rumah disitu dgn direct owner,harga adalah rm55k sahaja..market value yg bank kira adalah rm80k..oleh yg demikian,akupun "makup" loan sbyk 80k,Alhamdulillah,bank lepaskan sbyk 72k,jadilah utk aku touchup sket rumah,dan bayar peguam tanpa keluarkan duit poket aku sendiri..bulan2 bayar rumah rm379 selama 25tahun..for info,aku tngok banyak lg rumah kat area sini yg nak letgo,dan di area sini,ape yg aku dgr2,byk vendor2 perodua nak bukak warehouse..

mgkin sekarang ni pembangunan nampk slow,tp sape tau akan dtg..marilah beli rumah area sini,bleh berjiran dgn aku..pasni selain kita borak2 dalam CG,bleh borak2 face to face..
__________________
>>MARI-MARI..PAKAI T-SHIRT SAMBIL BERDAKWAH<<
>>LIMITED MUSLIM-T (30HELAI SHJ)<<
>>ISLAMIK BADGES...COMING SOON<<
Reply With Quote
Thanks Bro_Izantie thanked for this post
  #50  
Old 18-10-2010, 11:54 PM
msazmer msazmer is offline
Super Active

msazmer's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: Gombak, Kuala Lumpur
Posts: 5,835
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ejay_330 View Post
Salam semua..baru trjumpa thread ni..just nak share sket..
ekceli,aku baru je beli rumah kat area bukit sentosa 5,Jalan Ros(jalan ke pintu belakang perodua)..mgkin ramai yg tak tau disitu adanya rumah teres 2 tingkat,jika dari tepi jalan hanya nampak bangunan flat yg dah di baik pulih dan di cat baru(masa pilihan raya haritu,PM bg peruntukun berjuta2..hehe)..dibelakang rumah flat itulah terdapatnya rumah teres 2 tingkat berkeluasan 20x70..
ape yg menarik aku nak share disini,aku beli rumah disitu dgn direct owner,harga adalah rm55k sahaja..market value yg bank kira adalah rm80k..oleh yg demikian,akupun "makup" loan sbyk 80k,Alhamdulillah,bank lepaskan sbyk 72k,jadilah utk aku touchup sket rumah,dan bayar peguam tanpa keluarkan duit poket aku sendiri..bulan2 bayar rumah rm379 selama 25tahun..for info,aku tngok banyak lg rumah kat area sini yg nak letgo,dan di area sini,ape yg aku dgr2,byk vendor2 perodua nak bukak warehouse..

mgkin sekarang ni pembangunan nampk slow,tp sape tau akan dtg..marilah beli rumah area sini,bleh berjiran dgn aku..pasni selain kita borak2 dalam CG,bleh borak2 face to face..
wah...menarik tu bos...kalo boleh snap picutre kawasan rumah yg tuan beli tu...kalo kene pd tempat dan harga dia nk jugak sy beli...
__________________
Quote:
Mencari Guru Tuisyen KIMIA D'Gombak?(TAHUN 2015).Cikgu Amer 0194548606
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold