Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,615
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,869
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,638
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-06-2010, 04:24 AM
ipannapi ipannapi is offline
Active Member

ipannapi's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2008
Posts: 701
Poster Rank: #4507
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default SURVEY: ada sesiapa berminat beli barang dari Russia?

UPDATAE KAT PAGE 7!!!
http://www.carigold.com/portal/forum...=1#post6677021


salam semua..
nak tanye cket.. ada tak sesapa kat sini berminat beli barang dari russia?
ako nak balik malaysia hujung bulan ni.. kalo nak pesan boleh la..
ako spesifickan cket barang yg ako dah ada dan nak jual..
dan barang yg ako ada idea nak jual.. kalo ada ape2 lagi nak pesan boleh ajer..






1)numismatic
coins/era soviet




(harga murah dari ebay)


2)silver/gold coins russia

(harga kat ebay bleh cecah $100)


3)camera
camera lomo era soviet yg stil boleh guna lagi


3)rokok


4)jam

5)barang askar era soviet




saper2 nak beli pompuan dan alcohol, ako xlayan.. huhuhu..

p/s:ada sesapa power SEO/BLOGGING..
bleh tolong ke carikan idea nama keyword utk nak blogging benda nih? perkhidmatan berbaya pun layan.. tp jangan cekik darah la..
kasik student price sudehh



ni semua harga anggaran.. so korang dapat idea area mana harga tu..
harga mask : rm200 ( maybe murah lagi.. mmg tak ingat harga sbenar.. seingat ako lebih rm100)
harga kamera lomo : ikut model (rm200 - 400) dalam gambar rm320 (kalo kat amcorp-mall cecah rm500)
harga coin : ikut korang nak coin mcm mana (rm5 - rm30)
harga silver coin : rm180 (kat ebay $90 blom masuk shipping)korang bleh jual balik kat ebay..
harga topi soviet : rm80(anggaran, tak ingat harga sebenar)
harga rokok : rm8 perpack

effect gitar mahal bro..
kat sini barang electronic memang mahal..
baik beli kat singapore..


UPDATAE KAT PAGE 7!!!
http://www.carigold.com/portal/forum...=1#post6677021

Last edited by ipannapi; 16-06-2010 at 02:32 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-06-2010, 05:00 AM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,411
Poster Rank: #1100
Thanked 230 Times
Active Level
My Mood:
Default

apa agaknya barang russia yang rare kat sini eh? aku rasa macam binokular tu, bolehlah bawa masuk. barang2 militari lain kalau boleh pun, topi tu kot? jam pun boleh. rokok aku x sure boleh lepas bawak banyak2 ke tidak. kalau setakat satu karton tu ok lagi kot.
__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2010, 05:21 AM
diablo diablo is offline
Super Active Member

diablo's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: May 2007
Posts: 3,596
Poster Rank: #1046
Thanked 9 Times
Active Level
My Mood:
Default

Rasanya jam zaman USSR tu agak rare skrg ni
Reply With Quote
  #4  
Old 11-06-2010, 05:38 AM
ipannapi ipannapi is offline
Active Member

ipannapi's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2008
Posts: 701
Poster Rank: #4507
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zolympus View Post
apa agaknya barang russia yang rare kat sini eh? aku rasa macam binokular tu, bolehlah bawa masuk. barang2 militari lain kalau boleh pun, topi tu kot? jam pun boleh. rokok aku x sure boleh lepas bawak banyak2 ke tidak. kalau setakat satu karton tu ok lagi kot.
rokok berkaton2 ako bawak tiap2 tahun.. memang lepas..
mercun pon pernah bawak.. lepas gak.. (tak cek)
korang nak gas mask ada.. topi military ada..
order2.. sebelum ako balik.. hehe
Reply With Quote
  #5  
Old 11-06-2010, 07:41 AM
lats840 lats840 is offline
Active Member

lats840's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2009
Posts: 687
Poster Rank: #4576
Thanked 0 Times
Active Level
Default

tempek la pic gas mask tu..
mcm best jer, huhuh...
agak2, brape rege bye yer...

peace
Reply With Quote
  #6  
Old 11-06-2010, 07:52 AM
anuarul anuarul is offline
CG Top Poster Club

anuarul's Avatar
 
Trader Rating: (54)
Join Date: Jan 2009
Posts: 21,846
Poster Rank: #73
Thanked 76 Times
Active Level
Default

nnti ako pikir2..kamera mcm best..ehhehe
Reply With Quote
  #7  
Old 11-06-2010, 08:10 AM
ipannapi ipannapi is offline
Active Member

ipannapi's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2008
Posts: 701
Poster Rank: #4507
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lats840 View Post
tempek la pic gas mask tu..
mcm best jer, huhuh...
agak2, brape rege bye yer...

peace
khas utk ko..
mmg siap dapat beg.. harga ako tak ingat dah..
dah lama tak husha.. kalo sirius berminat bleh PM..

Reply With Quote
  #8  
Old 11-06-2010, 02:04 PM
Neo Neo is offline
Super Active Member

Neo's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Oct 2009
Location: Cpanel
Posts: 4,860
Poster Rank: #742
Blog Entries: 3
Thanked 40 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ipannapi View Post
khas utk ko..
mmg siap dapat beg.. harga ako tak ingat dah..
dah lama tak husha.. kalo sirius berminat bleh PM..

PM aku rege ni..
minat plak
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 11-06-2010, 02:18 PM
alif12 alif12 is offline
Active Member

alif12's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2010
Posts: 2,105
Poster Rank: #1836
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Brg rare ni..payah nak cari
Reply With Quote
  #10  
Old 11-06-2010, 02:23 PM
ejoybaik ejoybaik is offline
Well-Known
Member

ejoybaik's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Posts: 5,183
Poster Rank: #694
Thanked 28 Times
Active Level
My Mood:
Default

harga bro tak mo tarok sekalik ker..?

aku minat gak... tp nak cari yg murah2 aje..
__________________
"...aku bukan miskin....tapi orang lain tuh tamak sangat..."

SEEDBOX 0.99/life
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:34 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE