Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 781
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,942
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,161
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-06-2010, 04:24 AM
ipannapi ipannapi is offline
Regular

ipannapi's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2008
Posts: 701
Poster Rank: #4954
Active Level
My Mood:
Default SURVEY: ada sesiapa berminat beli barang dari Russia?

UPDATAE KAT PAGE 7!!!
http://www.carigold.com/portal/forum...=1#post6677021


salam semua..
nak tanye cket.. ada tak sesapa kat sini berminat beli barang dari russia?
ako nak balik malaysia hujung bulan ni.. kalo nak pesan boleh la..
ako spesifickan cket barang yg ako dah ada dan nak jual..
dan barang yg ako ada idea nak jual.. kalo ada ape2 lagi nak pesan boleh ajer..






1)numismatic
coins/era soviet




(harga murah dari ebay)


2)silver/gold coins russia

(harga kat ebay bleh cecah $100)


3)camera
camera lomo era soviet yg stil boleh guna lagi


3)rokok


4)jam

5)barang askar era soviet




saper2 nak beli pompuan dan alcohol, ako xlayan.. huhuhu..

p/s:ada sesapa power SEO/BLOGGING..
bleh tolong ke carikan idea nama keyword utk nak blogging benda nih? perkhidmatan berbaya pun layan.. tp jangan cekik darah la..
kasik student price sudehh



ni semua harga anggaran.. so korang dapat idea area mana harga tu..
harga mask : rm200 ( maybe murah lagi.. mmg tak ingat harga sbenar.. seingat ako lebih rm100)
harga kamera lomo : ikut model (rm200 - 400) dalam gambar rm320 (kalo kat amcorp-mall cecah rm500)
harga coin : ikut korang nak coin mcm mana (rm5 - rm30)
harga silver coin : rm180 (kat ebay $90 blom masuk shipping)korang bleh jual balik kat ebay..
harga topi soviet : rm80(anggaran, tak ingat harga sebenar)
harga rokok : rm8 perpack

effect gitar mahal bro..
kat sini barang electronic memang mahal..
baik beli kat singapore..


UPDATAE KAT PAGE 7!!!
http://www.carigold.com/portal/forum...=1#post6677021

Last edited by ipannapi; 16-06-2010 at 02:32 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-06-2010, 05:00 AM
zolympus zolympus is offline
Elite Member

zolympus's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2005
Location: Tampere, FI
Posts: 3,420
Poster Rank: #1261
Active Level
My Mood:
Default

apa agaknya barang russia yang rare kat sini eh? aku rasa macam binokular tu, bolehlah bawa masuk. barang2 militari lain kalau boleh pun, topi tu kot? jam pun boleh. rokok aku x sure boleh lepas bawak banyak2 ke tidak. kalau setakat satu karton tu ok lagi kot.
__________________
|| Berminat untuk memasang CCTV di premis kediaman atau perniagaan anda? Sila PM untuk keterangan lanjut !
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2010, 05:21 AM
diablo diablo is offline
Active Plus

diablo's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2007
Posts: 3,608
Poster Rank: #1199
Active Level
My Mood:
Default

Rasanya jam zaman USSR tu agak rare skrg ni
Reply With Quote
  #4  
Old 11-06-2010, 05:38 AM
ipannapi ipannapi is offline
Regular

ipannapi's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2008
Posts: 701
Poster Rank: #4954
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zolympus View Post
apa agaknya barang russia yang rare kat sini eh? aku rasa macam binokular tu, bolehlah bawa masuk. barang2 militari lain kalau boleh pun, topi tu kot? jam pun boleh. rokok aku x sure boleh lepas bawak banyak2 ke tidak. kalau setakat satu karton tu ok lagi kot.
rokok berkaton2 ako bawak tiap2 tahun.. memang lepas..
mercun pon pernah bawak.. lepas gak.. (tak cek)
korang nak gas mask ada.. topi military ada..
order2.. sebelum ako balik.. hehe
Reply With Quote
  #5  
Old 11-06-2010, 07:41 AM
lats840 lats840 is offline
Active Member

lats840's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,210
Poster Rank: #3325
Active Level
Default

tempek la pic gas mask tu..
mcm best jer, huhuh...
agak2, brape rege bye yer...

peace
Reply With Quote
  #6  
Old 11-06-2010, 07:52 AM
anuarul anuarul is offline
CG Top Poster Club

anuarul's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Jan 2009
Posts: 25,761
Poster Rank: #64
Active Level
Default

nnti ako pikir2..kamera mcm best..ehhehe
Reply With Quote
  #7  
Old 11-06-2010, 08:10 AM
ipannapi ipannapi is offline
Regular

ipannapi's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2008
Posts: 701
Poster Rank: #4954
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lats840 View Post
tempek la pic gas mask tu..
mcm best jer, huhuh...
agak2, brape rege bye yer...

peace
khas utk ko..
mmg siap dapat beg.. harga ako tak ingat dah..
dah lama tak husha.. kalo sirius berminat bleh PM..

Reply With Quote
  #8  
Old 11-06-2010, 02:04 PM
Neo Neo is offline
Active Plus

Neo's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Oct 2009
Location: Cpanel
Posts: 4,897
Poster Rank: #857
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ipannapi View Post
khas utk ko..
mmg siap dapat beg.. harga ako tak ingat dah..
dah lama tak husha.. kalo sirius berminat bleh PM..

PM aku rege ni..
minat plak
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 11-06-2010, 02:18 PM
alif12 alif12 is offline
Active Member

alif12's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2010
Posts: 2,122
Poster Rank: #2055
Active Level
My Mood:
Default

Brg rare ni..payah nak cari
Reply With Quote
  #10  
Old 11-06-2010, 02:23 PM
ejoybaik ejoybaik is offline
Super Active

ejoybaik's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Posts: 5,520
Poster Rank: #757
Active Level
My Mood:
Default

harga bro tak mo tarok sekalik ker..?

aku minat gak... tp nak cari yg murah2 aje..
__________________
"...aku bukan miskin....tapi orang lain tuh tamak sangat..."

SEEDBOX 0.99/life
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 01:47 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you