Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE

You will be expecting smooth & fast browsing by early this morning till now as we have fixed some lagging issues that had caused unpleasant browsing since last Sunday. Thank you for your great support into this great community :))


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Today
Replies: 1
Views: 883
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,999
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,216
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-03-2007, 12:40 AM
jem6732 jem6732 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Poster Rank: #39580
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default Kerepek Online

Hi forumers..Kami ada membuat penjualan pelbagai jenis kerepek secara online di alamat http://www.malaysianfoods.cjb.net/.Sumer kerepek atau makanan ringan yg dijual adalah segar. Sebenarnya kerepek ini telah di buat di kilang yg dah lama beroperasi di Johor. Skrg kami sedang cuba utk mempromosikan barangan yg dihasilkan. Terdapat lebih dari 70 jenis kerepek dan makanan ringan, tapi untuk permulaan kami hanya menjual 10 jenis, tapi jika sekiranya terdapat permintaan kami akan penuhi untuk kepuasan anda.Kerepek yg kami sediakan setakat ini adalah:

# Kerepek Ubi Masin
# Kerepek Ubi Pedas
# Kerepek Pisang Manis
# Kerepek Pisang Masin
# Kerepek Keledek
# Kerepek Keladi
# Dodol
# Kuih Bangkit
# Kuih Bahulu
# Keropok Ikan

Jika anda berminat untuk menempah ataupun ingin membuat sebarang pertanyaan bolehlah berbuat demikian melalui thread ini ataupun melalui email di [email protected]
Terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-03-2007, 12:44 AM
jutaONEfami jutaONEfami is offline
Elite Member
Well-Known Member

jutaONEfami's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2006
Location: JB-Langkawi-JB
Posts: 6,716
Poster Rank: #605
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jem6732 View Post
Hi forumers..Kami ada membuat penjualan pelbagai jenis kerepek secara online di alamat http://www.malaysianfoods.cjb.net/.Sumer kerepek atau makanan ringan yg dijual adalah segar. Sebenarnya kerepek ini telah di buat di kilang yg dah lama beroperasi di Johor. Skrg kami sedang cuba utk mempromosikan barangan yg dihasilkan. Terdapat lebih dari 70 jenis kerepek dan makanan ringan, tapi untuk permulaan kami hanya menjual 10 jenis, tapi jika sekiranya terdapat permintaan kami akan penuhi untuk kepuasan anda.Kerepek yg kami sediakan setakat ini adalah:

# Kerepek Ubi Masin
# Kerepek Ubi Pedas
# Kerepek Pisang Manis
# Kerepek Pisang Masin
# Kerepek Keledek
# Kerepek Keladi
# Dodol
# Kuih Bangkit
# Kuih Bahulu
# Keropok Ikan

Jika anda berminat untuk menempah ataupun ingin membuat sebarang pertanyaan bolehlah berbuat demikian melalui thread ini ataupun melalui email di [email protected]
Terima kasih.
kasi la price sekali..kerepek pedas tuh 5kg bape rm?
__________________
BONUS 100% SETIALITEFOREX


Reply With Quote
  #3  
Old 27-03-2007, 12:50 AM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: DEALER ONEXOX SARAWAK
Posts: 19,567
Poster Rank: #112
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default betul tu

Quote:
Originally Posted by jutaonefami View Post
kasi la price sekali..kerepek pedas tuh 5kg bape rm?
harga kena ler ada beb.... baru senang geng sini nak layan
__________________
Dah Pencen.
With CG Since 2006
Reply With Quote
  #4  
Old 27-03-2007, 12:58 AM
chiz chiz is offline
Regular

chiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 189
Poster Rank: #10797
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Wargh, ade bisness kerepek... boleh kasik price utk Kerepek Ubi Pedas...
Reply With Quote
  #5  
Old 27-03-2007, 12:59 AM
kemenyan kemenyan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2006
Posts: 545
Poster Rank: #5859
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jem6732 View Post
Hi forumers..Kami ada membuat penjualan pelbagai jenis kerepek secara online di alamat http://www.malaysianfoods.cjb.net/.Sumer kerepek atau makanan ringan yg dijual adalah segar. Sebenarnya kerepek ini telah di buat di kilang yg dah lama beroperasi di Johor. Skrg kami sedang cuba utk mempromosikan barangan yg dihasilkan. Terdapat lebih dari 70 jenis kerepek dan makanan ringan, tapi untuk permulaan kami hanya menjual 10 jenis, tapi jika sekiranya terdapat permintaan kami akan penuhi untuk kepuasan anda.Kerepek yg kami sediakan setakat ini adalah:

# Kerepek Ubi Masin
# Kerepek Ubi Pedas
# Kerepek Pisang Manis
# Kerepek Pisang Masin
# Kerepek Keledek
# Kerepek Keladi
# Dodol
# Kuih Bangkit
# Kuih Bahulu
# Keropok Ikan

Jika anda berminat untuk menempah ataupun ingin membuat sebarang pertanyaan bolehlah berbuat demikian melalui thread ini ataupun melalui email di [email protected]
Terima kasih.
Wah.. kerepek online pun dan ada. Menarik ni, caner nak order?
Reply With Quote
  #6  
Old 27-03-2007, 01:01 AM
jem6732 jem6732 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Poster Rank: #39580
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

hehe btul 2.sebenar nk test market dlu,kot2 xdak org bminat.Untuk kerepek pedas,1kg hanya RM5.50.Untuk kerepek ubi harga 1kg hanya RM4.50.Tetapi untuk mereka yg beli secara pukal,mmg harga amatla berpatutan dan lagi murah.Untuk pengetahuan suma,website kami dlm pembinaan jd disitu akan diletakkan katalog lengkap untuk kemudahan anda.Terima kasih.
Reply With Quote
  #7  
Old 27-03-2007, 01:02 AM
chiz chiz is offline
Regular

chiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 189
Poster Rank: #10797
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Kalau nak beli dgn egold boleh tak, mana tahu boleh trade ngan ewallet ke.....
Reply With Quote
  #8  
Old 27-03-2007, 01:11 AM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: DEALER ONEXOX SARAWAK
Posts: 19,567
Poster Rank: #112
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Cantik

Quote:
Originally Posted by jem6732 View Post
hehe btul 2.sebenar nk test market dlu,kot2 xdak org bminat.Untuk kerepek pedas,1kg hanya RM5.50.Untuk kerepek ubi harga 1kg hanya RM4.50.Tetapi untuk mereka yg beli secara pukal,mmg harga amatla berpatutan dan lagi murah.Untuk pengetahuan suma,website kami dlm pembinaan jd disitu akan diletakkan katalog lengkap untuk kemudahan anda.Terima kasih.
aku memang sokong usahawan yg macam ni.... memang aku support sangat2.... leh join venture ngan aku...yg jual Sagu yg sedap...
hehehehhe
__________________
Dah Pencen.
With CG Since 2006
Reply With Quote
  #9  
Old 27-03-2007, 01:13 AM
jem6732 jem6732 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Poster Rank: #39580
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chiz View Post
Kalau nak beli dgn egold boleh tak, mana tahu boleh trade ngan ewallet ke.....
Kalau pkai stail cmtu agak sukar untuk diimplemenkan kerana kami menggunakan urusniaga dalam ringgit malaysia.Tetapi pada masa hadapan mungkin kami akan pikirkan cadangan ini,terima kasih.
Reply With Quote
  #10  
Old 27-03-2007, 01:20 AM
jem6732 jem6732 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Poster Rank: #39580
Post Thanks / Like
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Given): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RMteam View Post
aku memang sokong usahawan yg macam ni.... memang aku support sangat2.... leh join venture ngan aku...yg jual Sagu yg sedap...
hehehehhe
Terima kasih banyak2.Sokongan seperti inilah yang menaikkan semangat kami selaku usahawan muda bergiat dan berusaha dengan lebih gigih lagi,arigato.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 11:26 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you