Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,211
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,949
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,105
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-03-2007, 12:40 AM
jem6732 jem6732 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Poster Rank: #37145
Thanked 0 Times
Active Level
Default Kerepek Online

Hi forumers..Kami ada membuat penjualan pelbagai jenis kerepek secara online di alamat http://www.malaysianfoods.cjb.net/.Sumer kerepek atau makanan ringan yg dijual adalah segar. Sebenarnya kerepek ini telah di buat di kilang yg dah lama beroperasi di Johor. Skrg kami sedang cuba utk mempromosikan barangan yg dihasilkan. Terdapat lebih dari 70 jenis kerepek dan makanan ringan, tapi untuk permulaan kami hanya menjual 10 jenis, tapi jika sekiranya terdapat permintaan kami akan penuhi untuk kepuasan anda.Kerepek yg kami sediakan setakat ini adalah:

# Kerepek Ubi Masin
# Kerepek Ubi Pedas
# Kerepek Pisang Manis
# Kerepek Pisang Masin
# Kerepek Keledek
# Kerepek Keladi
# Dodol
# Kuih Bangkit
# Kuih Bahulu
# Keropok Ikan

Jika anda berminat untuk menempah ataupun ingin membuat sebarang pertanyaan bolehlah berbuat demikian melalui thread ini ataupun melalui email di annasfisol@yahoo.com.my
Terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-03-2007, 12:44 AM
jutaONEfami jutaONEfami is offline
Elite Member
Well-Known Member

jutaONEfami's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2006
Location: JB-Langkawi-JB
Posts: 6,706
Poster Rank: #531
Thanked 48 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jem6732 View Post
Hi forumers..Kami ada membuat penjualan pelbagai jenis kerepek secara online di alamat http://www.malaysianfoods.cjb.net/.Sumer kerepek atau makanan ringan yg dijual adalah segar. Sebenarnya kerepek ini telah di buat di kilang yg dah lama beroperasi di Johor. Skrg kami sedang cuba utk mempromosikan barangan yg dihasilkan. Terdapat lebih dari 70 jenis kerepek dan makanan ringan, tapi untuk permulaan kami hanya menjual 10 jenis, tapi jika sekiranya terdapat permintaan kami akan penuhi untuk kepuasan anda.Kerepek yg kami sediakan setakat ini adalah:

# Kerepek Ubi Masin
# Kerepek Ubi Pedas
# Kerepek Pisang Manis
# Kerepek Pisang Masin
# Kerepek Keledek
# Kerepek Keladi
# Dodol
# Kuih Bangkit
# Kuih Bahulu
# Keropok Ikan

Jika anda berminat untuk menempah ataupun ingin membuat sebarang pertanyaan bolehlah berbuat demikian melalui thread ini ataupun melalui email di annasfisol@yahoo.com.my
Terima kasih.
kasi la price sekali..kerepek pedas tuh 5kg bape rm?
Reply With Quote
  #3  
Old 27-03-2007, 12:50 AM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: Atas Bumi
Posts: 19,464
Poster Rank: #94
Thanked 85 Times
Active Level
My Mood:
Default betul tu

Quote:
Originally Posted by jutaonefami View Post
kasi la price sekali..kerepek pedas tuh 5kg bape rm?
harga kena ler ada beb.... baru senang geng sini nak layan
Reply With Quote
  #4  
Old 27-03-2007, 12:58 AM
chiz chiz is offline
Normal Member

chiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 189
Poster Rank: #10132
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Wargh, ade bisness kerepek... boleh kasik price utk Kerepek Ubi Pedas...
Reply With Quote
  #5  
Old 27-03-2007, 12:59 AM
kemenyan kemenyan is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2006
Posts: 521
Poster Rank: #5618
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jem6732 View Post
Hi forumers..Kami ada membuat penjualan pelbagai jenis kerepek secara online di alamat http://www.malaysianfoods.cjb.net/.Sumer kerepek atau makanan ringan yg dijual adalah segar. Sebenarnya kerepek ini telah di buat di kilang yg dah lama beroperasi di Johor. Skrg kami sedang cuba utk mempromosikan barangan yg dihasilkan. Terdapat lebih dari 70 jenis kerepek dan makanan ringan, tapi untuk permulaan kami hanya menjual 10 jenis, tapi jika sekiranya terdapat permintaan kami akan penuhi untuk kepuasan anda.Kerepek yg kami sediakan setakat ini adalah:

# Kerepek Ubi Masin
# Kerepek Ubi Pedas
# Kerepek Pisang Manis
# Kerepek Pisang Masin
# Kerepek Keledek
# Kerepek Keladi
# Dodol
# Kuih Bangkit
# Kuih Bahulu
# Keropok Ikan

Jika anda berminat untuk menempah ataupun ingin membuat sebarang pertanyaan bolehlah berbuat demikian melalui thread ini ataupun melalui email di annasfisol@yahoo.com.my
Terima kasih.
Wah.. kerepek online pun dan ada. Menarik ni, caner nak order?
Reply With Quote
  #6  
Old 27-03-2007, 01:01 AM
jem6732 jem6732 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Poster Rank: #37145
Thanked 0 Times
Active Level
Default

hehe btul 2.sebenar nk test market dlu,kot2 xdak org bminat.Untuk kerepek pedas,1kg hanya RM5.50.Untuk kerepek ubi harga 1kg hanya RM4.50.Tetapi untuk mereka yg beli secara pukal,mmg harga amatla berpatutan dan lagi murah.Untuk pengetahuan suma,website kami dlm pembinaan jd disitu akan diletakkan katalog lengkap untuk kemudahan anda.Terima kasih.
Reply With Quote
  #7  
Old 27-03-2007, 01:02 AM
chiz chiz is offline
Normal Member

chiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 189
Poster Rank: #10132
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Kalau nak beli dgn egold boleh tak, mana tahu boleh trade ngan ewallet ke.....
Reply With Quote
  #8  
Old 27-03-2007, 01:11 AM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: Atas Bumi
Posts: 19,464
Poster Rank: #94
Thanked 85 Times
Active Level
My Mood:
Default Cantik

Quote:
Originally Posted by jem6732 View Post
hehe btul 2.sebenar nk test market dlu,kot2 xdak org bminat.Untuk kerepek pedas,1kg hanya RM5.50.Untuk kerepek ubi harga 1kg hanya RM4.50.Tetapi untuk mereka yg beli secara pukal,mmg harga amatla berpatutan dan lagi murah.Untuk pengetahuan suma,website kami dlm pembinaan jd disitu akan diletakkan katalog lengkap untuk kemudahan anda.Terima kasih.
aku memang sokong usahawan yg macam ni.... memang aku support sangat2.... leh join venture ngan aku...yg jual Sagu yg sedap...
hehehehhe
Reply With Quote
  #9  
Old 27-03-2007, 01:13 AM
jem6732 jem6732 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Poster Rank: #37145
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chiz View Post
Kalau nak beli dgn egold boleh tak, mana tahu boleh trade ngan ewallet ke.....
Kalau pkai stail cmtu agak sukar untuk diimplemenkan kerana kami menggunakan urusniaga dalam ringgit malaysia.Tetapi pada masa hadapan mungkin kami akan pikirkan cadangan ini,terima kasih.
Reply With Quote
  #10  
Old 27-03-2007, 01:20 AM
jem6732 jem6732 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Poster Rank: #37145
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RMteam View Post
aku memang sokong usahawan yg macam ni.... memang aku support sangat2.... leh join venture ngan aku...yg jual Sagu yg sedap...
hehehehhe
Terima kasih banyak2.Sokongan seperti inilah yang menaikkan semangat kami selaku usahawan muda bergiat dan berusaha dengan lebih gigih lagi,arigato.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:24 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE