Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vehicles Sale/Rent

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31-05-2010, 04:07 PM
faidz1809 faidz1809 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 260
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default 28,000+ kereta terpakai untuk dijual, mencari atau ingin menjual kereta terpakai?

Salam semua. Kami mempunyai lebih daripada 28,000 kereta terpakai, sila nyatakan pembuat(Proton/perodua/toyota etc), tahun, model kereta yang anda inginkan. Terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 31-05-2010, 04:42 PM
mns9178 mns9178 is offline
Active Member

mns9178's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,098
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

senarai keta mane bro???
Reply With Quote
  #3  
Old 31-05-2010, 04:49 PM
abangjedi abangjedi is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 1,097
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

senaraikan terus kan senang...
Reply With Quote
  #4  
Old 31-05-2010, 04:54 PM
owndferra owndferra is offline
Active Plus

owndferra's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Posts: 4,107
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

bg list terus bos..sng cite..lg cantek kalo siap ngan rege skali..xyah bos nak pening2 belek list kn..
__________________
"Pengalaman Mencorak Warna Warni Kehidupan"
Reply With Quote
  #5  
Old 31-05-2010, 04:54 PM
akecema akecema is offline
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 14,609
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 59
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kembara DVVT
under rm25k ade
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 31-05-2010, 04:57 PM
barisan barisan is offline
Regular

barisan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mazda 808 dua pintu ade???
Reply With Quote
  #7  
Old 31-05-2010, 06:43 PM
faidz1809 faidz1809 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 260
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sy nak meng"quote" owndferra, mns9178 dan abangjedi...
memandangkan kan listing kami ade lebih dari 28ribu kereta (setakat 31 May 2010), so susah sikit sy nak bg list...
mau mengamuk para administor forum ni kang sbb pnjg sgt...

untuk yang mencari kereta, atau yang nak jual pun boleh...
taip je carlist.my

so dekat situ boleh gunekan search box klau ada nak cari apa2 model.. tp klau nak tanya kat sy kat sini pun xpa...sy boleh tolong cari kan... harap menjawab soalan2 owndferra, mns9178 dan abangjedi...

memandangkan sy masih xboleh nak PM, jd apa2 link sy akan post kan disini sahaja la ye...harap moderator xmarah dan klau xboleh letak kan link disini, beritahu sy...akan sy remove kan dengan secepat mungkin
Reply With Quote
  #8  
Old 31-05-2010, 06:52 PM
faidz1809 faidz1809 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 260
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akecema View Post
kembara DVVT
under rm25k ade
klau kembara DVVT bwh 25k ada byk jugak..

bwh ni link utk direct ke page kereta tu...

http://www.carlist.my/listings.php?id=169300
http://www.carlist.my/listings.php?id=171682
http://www.carlist.my/listings.php?id=169217
http://www.carlist.my/listings.php?id=158864
http://www.carlist.my/listings.php?id=157435
http://www.carlist.my/listings.php?id=169980
http://www.carlist.my/listings.php?id=153776
Reply With Quote
  #9  
Old 31-05-2010, 06:55 PM
faidz1809 faidz1809 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 260
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by barisan View Post
mazda 808 dua pintu ade???
rare dan menarik kereta ni... nak buat drift ke bro?(soalan typical org carik kereta lama) tp klau dipelihara (pulihara) ngan elok, leh jd collectors item ni....

dalam listing kami ada lebih kurang 4 camtu... boleh try click link yg bwh ni...tp tula...memasing xletak gamba...so ape2 kene contact org yg menjual tu jgk...

http://www.carlist.my/listings.php?id=155663
http://www.carlist.my/listings.php?id=155757
http://www.carlist.my/listings.php?id=164276
http://www.carlist.my/listings.php?id=155090

tp kalau xjumpe, boleh try guna kami punya "Car Request"... asek org yg nak menjual je boleh buat iklan kan?? jadi skrng, org yang nak mencarik kereta pun boleh gune feature kami ni untuk iklan kan ape kereta yang dorang nak cari...

Last edited by faidz1809; 31-05-2010 at 07:04 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 31-05-2010, 07:59 PM
edet77 edet77 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,815
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

nissan skyline r34 ada bro?..brapa
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold