Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: sambut hari jadi tak?
sambut 16 29.63%
tak sambut 38 70.37%
Voters: 54. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-05-2010, 06:28 AM
qaz123 qaz123 is offline
Super Active

qaz123's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jul 2008
Posts: 5,648
Thanks (Received): 170
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default Penting Sangat Ke Sambutan Hari Lahir?

salam...

masakini kita perhatikan rata2 masyarakat kita menyambut hari jadi.so aku nak tanya komuniti carigold ni,penting sgt ke menyambut harijadi dalam hidup korang? dan kenapa? apa pulak yg korang harapkan dgn sambutan itu....kalau xsambut xboleh ke? terus terangaku xpernah sambut hari jadi aku...kalauboleh xmau lah.tetapi family aku plak bersusah payah.nak dimarah xsampai hati..huhuhu....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 25-05-2010, 06:33 AM
pokshark pokshark is offline
Super Active

pokshark's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,935
Thanks (Received): 87
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuh...aku kengkadang sambut...kengkadang x...depen gaklaa..huhuh
Reply With Quote
  #3  
Old 25-05-2010, 06:42 AM
mr reyes mr reyes is online now
Active Plus

mr reyes's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Somewhere I belong
Posts: 3,026
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Depend pada masa dan keadaan.

Dah 2-3 tahun aku banyak celebrate sendiri.

Sebab jauh dengan family.

Mostly kawan-kawan pun wish thru facebook saja.

Jarang celebrate kat luar atau majlis-majlis ni

time aku kecik-kecik dulu ada la parent aku wat untuk aku.

Nak celebrate dengan awek, aku takde awek :P

Tapi ada apa hal, life goes on. Hehehe

PS:
satu amalan aku tak gemar, amalan membaling tepung dan telur kepada kawan yang sambut hari lahir. Agak Jahiliah pada aku
Reply With Quote
  #4  
Old 25-05-2010, 06:50 AM
Hafiz1990 Hafiz1990 is offline
Active Member

Hafiz1990's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Location: - [ http://www.carigold.com ] -
Posts: 2,179
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tah. family aku pun kadang2 jugak la sambut besday aku dgn adik beradik aku.

tapi bagi aku, tak penting pun. kadang ramai anak muda yang terpengaruh dgn televisyen.

biaslah. tengok orang barat sana celebrate besday diorang. so, macam tu la anak muda sekarang inginkan.

tiba je hari lahir tu, better sedar diri tu umur dah meningkat. so, banyakkanlah beramal.
Reply With Quote
  #5  
Old 25-05-2010, 06:55 AM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 15,891
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 1
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

bg aku besday punya sambutan ke apa ke sesuai utk kanak2 jer...yg dah berumur ni semakin meningkat umur semakin hampir ke kubur...lebaih baik igt mati dpd berparty

aku sekadar keluar mkn bersama keluarga jer...menunjukkan yg masing2 igt
Reply With Quote
  #6  
Old 25-05-2010, 06:58 AM
maibee71 maibee71 is offline
Super Active

maibee71's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 6,785
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Penting tu tak le sangat. Cuma yg penting kena ingat masa yg dah lalu tidak akan kembali dan nyawa pun dah makin pendek!
Reply With Quote
  #7  
Old 25-05-2010, 07:02 AM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,534
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

aku sendiri tak sambut, wife pun sama

tapi anak aku kene wat sebab dia terikut2 dengan kawan2..

kek ada buat tapi tak tiup lilin. Cuma aku baca doa selamat saja mengantikan nyayian lagu...
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #8  
Old 25-05-2010, 07:21 AM
aiman aiman is offline
Active Member

aiman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2006
Location: Woodlands
Posts: 1,873
Thanks (Received): 1358
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

buat party harijadi tu tak pernah, cuma belikan kek kecil makan sama2 family untuk wife atau anak2 bila besday mereka just untuk buatkan mereka rasa diingati dan disayangi.
Reply With Quote
  #9  
Old 25-05-2010, 07:30 AM
kOmAnDeR kOmAnDeR is offline
Active Plus

kOmAnDeR's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: KT
Posts: 2,642
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Utk anak2 laa...bley cter jgak kt org susah payah ibu dia mengandung n melahirkan dia tuh pd masa nih...yg haru ada yg tnyer dia org kuar kot mner...pyah nk menjawabnyerr...yg kita dh dewasa nih tnggu sambut hr mati jer laa..ada smpai 7 mlm lg huhuhu
Reply With Quote
  #10  
Old 25-05-2010, 07:39 AM
alisha_qistina alisha_qistina is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Location: SoMewHeRe In TiMe da...
Posts: 6,380
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

teman x smbt pun....
klau wife birthday bg bunga jer...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump