Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-05-2010, 11:28 PM
bad_103 bad_103 is offline
Regular

bad_103's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2010
Posts: 726
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default tinted tingkap kat umah

Salam & good day to all CGrians..

aku just nk tau info dari kengkawan seme tentang katner aku bley dapatkan perkhidmatan tinted tingkap umah.
Case:- kat tingkap dapur umah aku tu,cermin die kalo malam nampak direct laa plak ke dalam umah.bini aku jadi takut laa kalo nk membasuh kat sinki tu..so,aku plan untuk tinted kan tingkap dapur aku tu supaye menjadi gelap sesangat..aku xmo pakai curtain or roman blind or yg sewaktu dgn nyer.. aku just nk tanyer je cos aku rase cam ade penah dgr org tinted tingkap umah..

so,kepade sesape kengkawan kat sini ade info pasal nie or tau brape hengget nk buat or ade fon number or anda sdr bley buat, inform laa aku yer..umah aku kat cheras, bandar tun hussein onn..

tq in advance..

__________________
"Jangan Sampai Keranda DiUsung Keluar Baru Nak Bercucuran Air Mata!!"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-05-2010, 11:48 PM
anbusan anbusan is offline
Super Active

anbusan's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Jan 2006
Location: muar johor
Posts: 7,339
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to anbusan
Default

aku duk kat apartment yg ruang tamunye berdinding kaca kebanyakkan rumah kat sini semua tinted cermin sbb klu kene arah matahari leh terbako ahaha tp kos x tau lak berapa
__________________
Corrupt, You corrupt, And being corruption to all that you touch | Hold, You'll behold, And beholden for all that you've done | Spell, Cast a spell, Cast a spell on the country you run | And risk, you will risk, You will risk all our lives and our souls.
Reply With Quote
  #3  
Old 17-05-2010, 11:55 PM
miszfatin miszfatin is offline
Regular

miszfatin's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: KL
Posts: 208
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau kat umah sy,kat dapur pun cermin tingkap tu tinted...
beli la plastik yg bleh lekat kat cermin tu...
mcm wallpaper tp tuk cermin...
ada mcm2 corak n kalau xsilap sy kedainya ada kat mid valley..
Reply With Quote
  #4  
Old 18-05-2010, 12:00 AM
smoulder88 smoulder88 is offline
Active Member

smoulder88's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,738
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat umah den dapur ade tinted gak.. kalo siang ye r org x nmpak dlm,tp mlm kalo kite psng lmpu jd dlm r lg terang,org nmpk kite,kite x nmpak org..hu3
__________________
Jom tambah saham akhirat
Reply With Quote
  #5  
Old 18-05-2010, 12:03 AM
bad_103 bad_103 is offline
Regular

bad_103's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2010
Posts: 726
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by miszfatin View Post
kalau kat umah sy,kat dapur pun cermin tingkap tu tinted...
beli la plastik yg bleh lekat kat cermin tu...
mcm wallpaper tp tuk cermin...
ada mcm2 corak n kalau xsilap sy kedainya ada kat mid valley..


mid valley ek??ok thanx..akan di usehekan gi tgk..
__________________
"Jangan Sampai Keranda DiUsung Keluar Baru Nak Bercucuran Air Mata!!"
Reply With Quote
  #6  
Old 18-05-2010, 12:04 AM
bad_103 bad_103 is offline
Regular

bad_103's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2010
Posts: 726
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by smoulder88 View Post
kat umah den dapur ade tinted gak.. kalo siang ye r org x nmpak dlm,tp mlm kalo kite psng lmpu jd dlm r lg terang,org nmpk kite,kite x nmpak org..hu3


tu laa psl..tu yg masalah tu..kalo mlm kite dh tak tau plak ade org tgk kite ke x kat luar tu..huhu..marabahaye tu.
__________________
"Jangan Sampai Keranda DiUsung Keluar Baru Nak Bercucuran Air Mata!!"
Reply With Quote
  #7  
Old 18-05-2010, 12:08 AM
miszfatin miszfatin is offline
Regular

miszfatin's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: KL
Posts: 208
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bad_103 View Post
mid valley ek??ok thanx..akan di usehekan gi tgk..
yup..
dulu pun beli kat mid valley gak..
tp da lama la..
rasanya hari tu jalan2 kat mid valley,masih ada lg kedai tu...
selamat mencuba...
Reply With Quote
  #8  
Old 18-05-2010, 12:38 AM
bad_103 bad_103 is offline
Regular

bad_103's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2010
Posts: 726
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lagi sape lee lagi ade info..aku ade dgr tinted DIY..payah ke x nk pasang nie..
__________________
"Jangan Sampai Keranda DiUsung Keluar Baru Nak Bercucuran Air Mata!!"
Reply With Quote
  #9  
Old 18-05-2010, 12:45 AM
miszfatin miszfatin is offline
Regular

miszfatin's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: KL
Posts: 208
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bad_103 View Post
lagi sape lee lagi ade info..aku ade dgr tinted DIY..payah ke x nk pasang nie..
xsusah pun..
cuma kena belajar erti sabar...
hehe..
Reply With Quote
  #10  
Old 18-05-2010, 12:54 AM
QEM QEM is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Posts: 289
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bad_103 View Post
tu laa psl..tu yg masalah tu..kalo mlm kite dh tak tau plak ade org tgk kite ke x kat luar tu..huhu..marabahaye tu.
ada sejenis tinted berwarna yg kalo dlm umah terang benderang, still org luar x leh tgk klau mlm sekalipun.. so, dh xyah risau org xkn nmpk dlm umah..

kwn aku ada wat servis tinted ni, tp dia wat sambilan jer, so dia leh wat ari ahad atau mlm.. duduk area mn? kalo nk nnti aku pm no hp kwn aku tu..

harga dia bergantung pd jenis tinted.. dlm rm5 sekaki persegi tmasuk pasang..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:40 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you