Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-04-2010, 09:37 AM
fazarudin fazarudin is offline
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,698
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Anjing Berak Depan Halaman Rumah

Aku skang bengang nih..Asal nak pegi keje je..mesti ada najis anjeng depan rumah aku...everyday , dengan kerapnye anjeng tu berak depan rumah...tak tau lah apa yang special sangat...

ada tak cara camne xmau kasi anjeng tu berak depan rumah aku lagi ?...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-04-2010, 09:39 AM
azanney azanney is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (135)
Join Date: Oct 2008
Location: WASAP O19-6OO8O8O
Posts: 49,689
Thanks (Received): 339
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fazarudin View Post
Aku skang bengang nih..Asal nak pegi keje je..mesti ada najis anjeng depan rumah aku...everyday , dengan kerapnye anjeng tu berak depan rumah...tak tau lah apa yang special sangat...

ada tak cara camne xmau kasi anjeng tu berak depan rumah aku lagi ?...
bro tabur garam kasar je kat situ..........
Reply With Quote
  #3  
Old 28-04-2010, 09:44 AM
fazarudin fazarudin is offline
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,698
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azanne1407 View Post
bro tabur garam kasar je kat situ..........
garam kasar ?... tujuannye utk ape bro ?...
Reply With Quote
  #4  
Old 28-04-2010, 09:47 AM
dell dell is offline
Super Active

dell's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2007
Location: Johor Bahru
Posts: 7,836
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

...lg satu cara..senang je..
..sebelum anjing tu berak....

..ko tunggu kat depan rumah...port die selalu berak..

..time die ngah nak start menderam je....ko dtg libas sekali kat hidung die..

..confirm menangis...and serik nak buat lagi..
__________________
Jaybeerean.....
Reply With Quote
  #5  
Old 28-04-2010, 09:48 AM
black_apple black_apple is offline
Active Plus

black_apple's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2010
Location: jay bee...
Posts: 2,834
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azanne1407 View Post
bro tabur garam kasar je kat situ..........
garam bkn ke klu org dlu ckp tuk halau ular?
Reply With Quote
  #6  
Old 28-04-2010, 09:48 AM
abg_boyot abg_boyot is offline
Regular

abg_boyot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 916
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

g carik [email protected] kuning..bau die mmg kuat klu anjeng tue cium2 mmg tak slere die berak kat situ [email protected] skodeng klu itu anjeng dtg lg lastik dgn peluru timah kat pale die kasi mamps..aku suke sgt lastik anjeng kat pale..heheheeee
Reply With Quote
  #7  
Old 28-04-2010, 09:56 AM
neo wave neo wave is offline
Junior

neo wave's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 61
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tu tandanya anjing tu anggap kawasan depan rumah bro tu kawasan dia......:-0
Reply With Quote
  #8  
Old 28-04-2010, 10:07 AM
Policeark Policeark is offline
Active Member

Policeark's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,000
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bahaya 2 bro..nt ko biar lame sgt..die pgil kawan die dtg berak sane lak
__________________
You think die tomorrow,i think die today!!!
Reply With Quote
  #9  
Old 28-04-2010, 10:07 AM
anakmalaya anakmalaya is offline
Active Plus

anakmalaya's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 3,619
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abg_boyot View Post
g carik [email protected] kuning..bau die mmg kuat klu anjeng tue cium2 mmg tak slere die berak kat situ [email protected] skodeng klu itu anjeng dtg lg lastik dgn peluru timah kat pale die kasi mamps..aku suke sgt lastik anjeng kat pale..heheheeee
idea letak sulfur tu aku stuju... tp bab lastik tu jgn la.. kesian anjing tu makhluk Allah gak.. ko cbe alih taik tu kat tmpat lain.. next time anjing tu pegi kat tmpat ko pindahkan tuh..
Reply With Quote
  #10  
Old 28-04-2010, 10:16 AM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Posts: 177,259
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

bro santau je anjing tu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold