Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #381  
Old 05-05-2010, 06:50 PM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam bro2 sekelian,,,nak tempah terus hubungi no saya ye...sms je nama penuh, alamat dan ref no transaksi pembelian anda,

0137032039,,,


Reply With Quote
Paid Advertisement
  #382  
Old 06-05-2010, 04:33 PM
jonoabas jonoabas is offline
Regular

jonoabas's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: ipoh
Posts: 291
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

brg da smpai td tq tt
Reply With Quote
  #383  
Old 06-05-2010, 06:56 PM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tq to all buyers....siapa2 nak buat tempahan lagi sila hubungi testi yo saya ye...sila smskan nama penuh,,,alamat dan no ref transaksi pembelian anda,,,

kepada yang telah menggunakan MGO,,,jemput bagi testi ye...

Reply With Quote
  #384  
Old 06-05-2010, 06:57 PM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jonoabas View Post
brg da smpai td tq tt
sama2 bro,,,bagi siapa2 yang rasa service saya baik,,,minta tambah trader rating saya ye...
Reply With Quote
  #385  
Old 06-05-2010, 06:58 PM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chaphoo View Post
tq to all buyers....siapa2 nak buat tempahan lagi sila hubungi testi yo saya ye...sila smskan nama penuh,,,alamat dan no ref transaksi pembelian anda,,,

kepada yang telah menggunakan MGO,,,jemput bagi testi ye...

no saya : 0137032039
Reply With Quote
  #386  
Old 07-05-2010, 10:11 AM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam semua,,,tq to all buyers...kejap lagi saya courierkan,,,insyaAllah sampai esok..

pada bro2 yang nak tempah lagi,,sila hubungi no diatas,,,

pada bro2 yang dah menggunakan MGO,,,minta letak testi sini ye.,,

pada ejen2 yang berada di seluruh malaysia,,kalau ada masalah boleh terus menghubungi no saya ye,,

tq cg,,,tq all buyers..
Reply With Quote
  #387  
Old 07-05-2010, 01:09 PM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Peluang internet Merketer,,,

Salam,,,aku nak bagi peluang kepada SESIAPA SAHAJA YANG RAJIN ONLINE...

cuma jadik marketer bagi pihak aku,,,

sekotak MGO yang terjual akan diberikan komisyen RM 5.

PM aku segera untuk maklumat lanjut.



kpada semua buyers,,,tq,,,tadi aku dah courierkan,,,

Selamat Solat Jumaat..

Reply With Quote
  #388  
Old 07-05-2010, 02:54 PM
fhans23 fhans23 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,470
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mgo ni campo dlm petrol ke minyak itam?

sori la tanya
Reply With Quote
  #389  
Old 07-05-2010, 03:22 PM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fhans23 View Post
mgo ni campo dlm petrol ke minyak itam?

sori la tanya
x da masalah bro..memang thread ni untuk pertanyaan pun,,,campur dalam petrol bro,,

tapi sekarang company tengah develope yang untuk minyak hitam punya...

saya ondaway nak test kat kete sniri,,,
Reply With Quote
  #390  
Old 08-05-2010, 12:32 PM
fhans23 fhans23 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,470
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cod katne bro?nak coba la..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump