Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #301  
Old 26-04-2010, 06:33 AM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chaphoo View Post
Alhamdulillah aku dah upgrade jadi stokis...so aku turunkan harga dari RM 50 ke...........RM 48....Khas untuk member CG...

sekotak 5 botol rm 50RM 48(aku dah upgrade jadi stokis.. ) beserta penghantaran percuma...
5 kotak pakej motor rm 50RM 48 beserta penghantaran percuma..
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumppp
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #302  
Old 26-04-2010, 07:06 AM
ExAvantz ExAvantz is offline
Legendary Member

ExAvantz's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,023
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by justeayoes View Post
T.T, saya full tank rm72, wira auto 1.5 = 450km + aircond full time, jimat ke x?

yg best, enjin dah kurang bunyi, nak2 bila nak start.. oyeahh.. i likeee~
jimat ler tu...
keta aku Alfa Romeo 2.0 full tank 60 liter x 2.05 = rm123 = 500km+

tanpa MGO... ni nak test dgn MGO plak... heheheh
Reply With Quote
  #303  
Old 26-04-2010, 07:29 AM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ExAvantz View Post
jimat ler tu...
keta aku Alfa Romeo 2.0 full tank 60 liter x 2.05 = rm123 = 500km+

tanpa MGO... ni nak test dgn MGO plak... heheheh
bro exavant, dah tempah belum?...bagi je no ref transaksi..nama penuh and alamat..sms pada saya,,satgi saya courier sekali dengan pesanan orang lain,,,
Reply With Quote
  #304  
Old 26-04-2010, 07:36 AM
jutawanzaman jutawanzaman is offline
Active Plus

jutawanzaman's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,170
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mantap bisness tt....
Reply With Quote
  #305  
Old 26-04-2010, 07:39 AM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chaphoo View Post
Alhamdulillah aku dah upgrade jadi stokis...so aku turunkan harga dari RM 50 ke...........RM 48....Khas untuk member CG...

sekotak 5 botol rm 50RM 48(aku dah upgrade jadi stokis.. ) beserta penghantaran percuma...
5 kotak pakej motor rm 50RM 48 beserta penghantaran percuma..
bbbbbbbbbbbbbump....new info
Reply With Quote
  #306  
Old 26-04-2010, 07:41 AM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chaphoo View Post
salam semua....ramai dah merasai POWER+PENJIMATAN dengan Mygreenoil...ANDA? bila lagi?...jadilah pengguna yang bijak..sekiranya benar anda sayang kenderaan dan ingin berjimat..sehingga RM 500 setiap tahun....order sekarang dengan harga terbaik dari aku,,,untuk warga CG,,,

TQ CG

hubungi aku 0137032039...

sms je referrence no transfer anda,,,nama penuh dan alamat,,,aku courier esok..insyaAllah hari selasa sampai...

TQ kepada semua pelanggan saya d cg,,,anda turut membantu perkembangan saya ini,,sapa nak jadik ejen,,hubungi aku,,,insyaAllah untung..barang x rosak,,dan barang TERBAIK... ..aku kan support korang,,,,
Reply With Quote
  #307  
Old 26-04-2010, 07:44 AM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jutawanzaman View Post
mantap bisness tt....
Alhamdulillah,,,bro...tempah le,,,sms saya info satgi ye,,,saya courierkan bersama pesanan lain..
Reply With Quote
  #308  
Old 26-04-2010, 07:47 AM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ok bro sekelian,,,aku kua jap.,..kontek je no diatas ye,,tq cg,
Reply With Quote
  #309  
Old 26-04-2010, 12:07 PM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chaphoo View Post
Alhamdulillah aku dah upgrade jadi stokis...so aku turunkan harga dari RM 50 ke...........RM 48....Khas untuk member CG...

sekotak 5 botol rm 50RM 48(aku dah upgrade jadi stokis.. ) beserta penghantaran percuma...
5 kotak pakej motor rm 50RM 48 beserta penghantaran percuma..
aku g kuar jap...ada order,,sms je ye,.,.,
buuuuuuuuuuuuuuummmp
Reply With Quote
  #310  
Old 26-04-2010, 08:04 PM
chaphoo chaphoo is offline
Active Plus

chaphoo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,361
Thanks (Received): 1013
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Abdullah View Post
Testimoni :

Aku guna mgo 40 ml untuk 1 tangki penuh (rm70 petrol) . Kereta nissan serena 1.6 2003 . Biasanya satu tangki boleh guna sehingga 5 hari , namun setelah menggunakan MGO kadar penjimatan ialah lebih kilometer sebanyak 50km .

Yang motor lak lum lg nampak kesan ketara, almaklum, motor memang x pernah guna addictive , tukar minyak jer kerap . 22 tahun punya karbon , bukan senang nak hilang .
salam...bummmmmp testi 52...thanks all buyer ...so sapa2 ada tempahan lagi..sila hubungi no aku...esok aku courierkan lagi.,..

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold