Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-03-2010, 09:52 AM
Drsoftware Drsoftware is offline
Regular

Drsoftware's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2008
Posts: 853
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Owner Persona - Ceritakan Masalah Kereta Anda

Assalamualaikum...

Terlebih dahulu sy nak nyatakan saya nie bukan wakil dari proton... huhuh nanti ada yang anggap aku wakil dari proton plk..

Tujuan aku bukak ruangan nei cuma nak tahu masalah2 yang ada pada kereta proton persona sekrang. sebagai tuan kereta mesti la kita tahu kan apa masalah kereta.. ( apa aku melalut panjang2 nie )

aku baru beli proton persona dalam 4 bulan baru.. tp masalah skrg yang aku hadapi ada bunyi yang kurang enak ( bunyi macam anak tikus ) di bahagian belakang . tambahan lagi bila jalan dekat tempat yang tidak rata..

so sapa ada hadapi masalah yang sama mcm aku? sila angkat tangan dan taip dalam ruangan nie..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-03-2010, 09:56 AM
chel_fi82 chel_fi82 is offline
Active Plus

chel_fi82's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,551
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Biasa lah tu..cth klu myvi ada bunyi dekat brek dia..2 member aku yg baru beli myvi kena mcm tu..kereta ape2 pun mesti ada masalah ckit2 punye..
__________________
E-Book Saham App
Anda boleh bermula membeli saham hanya serendah RM 30 shj
Salehul yusof Call or whatapp 019279 3630
http://ebookterbaik.weebly.com
Reply With Quote
  #3  
Old 19-03-2010, 09:58 AM
zulco zulco is offline
Active Plus

zulco's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,238
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

akunya sama mcm TT. gie satu engine pun bunyi mcm jet pejuang lak...
Reply With Quote
  #4  
Old 19-03-2010, 10:00 AM
Drsoftware Drsoftware is offline
Regular

Drsoftware's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2008
Posts: 853
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zulco View Post
akunya sama mcm TT. gie satu engine pun bunyi mcm jet pejuang lak...
hehe jet pejuang ek? tp kalau laju mcm jet pejuang x pe la..

masalah tu aku dah g tau masa aku g servis.. tp mcm x ambil tindakan pun.. sama gak bunyinye,, isk isk isk
Reply With Quote
  #5  
Old 19-03-2010, 10:07 AM
pagiygglpkinisdhtrg pagiygglpkinisdhtrg is offline
Active Plus

pagiygglpkinisdhtrg's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2008
Location: skudai-shah alam-pasir mas
Posts: 3,796
Thanks (Received): 409
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Aku rasa cam ok je pesona. Aku bwk pesona member aku, perasaan aku rasa cam lagi best dari bwk waja bini aku Conering pon rasa cam stabil. Tak tau org lain lak.
__________________
ALHAMDULILLAH
Reply With Quote
  #6  
Old 19-03-2010, 10:18 AM
Drsoftware Drsoftware is offline
Regular

Drsoftware's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2008
Posts: 853
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pagiygglpkinisdhtrg View Post
Aku rasa cam ok je pesona. Aku bwk pesona member aku, perasaan aku rasa cam lagi best dari bwk waja bini aku Conering pon rasa cam stabil. Tak tau org lain lak.

maybe sesetengah je kot...
Reply With Quote
  #7  
Old 19-03-2010, 11:05 AM
T T is offline
Regular

T's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 501
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zulco View Post
akunya sama mcm TT. gie satu engine pun bunyi mcm jet pejuang lak...
perghhh...bunyik mcm menakutkan...
xleh bayangkan kalau start pagi2...musti org tgh tido pon boleh bangun...
Reply With Quote
  #8  
Old 19-03-2010, 11:08 AM
aes aes is offline
Super Active

aes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: CG
Posts: 9,561
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default



first mmg enjin mcm kapal korek
bunyi kat bahagian blkg
brek pad dah 3 kali tukar pun problem jgk

tp yg lain2 ok je kot

selesa pada pemandu tp tak selesa bagi org yg ddk kat belakang
Reply With Quote
  #9  
Old 19-03-2010, 11:09 AM
Drsoftware Drsoftware is offline
Regular

Drsoftware's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2008
Posts: 853
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hahaha. kena tolak dulu keta jauh2 baru blh start..
__________________
POSTPAID CELCOM GOLD UNTUK SEMUA RAKYAT MALAYSIA, EHEM-EHEM PUN OK.
"GERAK DULU, APA-APA ROGER"
0125800343
Reply With Quote
  #10  
Old 19-03-2010, 11:09 AM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,390
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ko pegi SC...suruh pekerja tu bukak seat blkg.....

mende nie akibat defeat kilang.....klau pomen tu kata kena bayar...
kasi bertekak sama itu orang...
ckp waranti ader...

ps/;;;aku dulu ex-staff proton.... taulah rush sgt kuar...defeat2 main lpas ajer..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump