Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



  #131  
Old 13-11-2007, 10:44 PM
rahimi1761 rahimi1761 is offline
Regular

rahimi1761's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 747
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bELAWOKKKKK
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #132  
Old 13-11-2007, 10:55 PM
emoney emoney is offline
Super Active

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2007
Location: ~OneXox..deKaT dihAti Mu...~
Posts: 8,346
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to emoney
Default

Quote:
Originally Posted by rahimi1761 View Post
bELAWOKKKKK
Jange kato gitu gak...ore maroh...
Reply With Quote
  #133  
Old 14-11-2007, 01:31 AM
MasterZen MasterZen is offline
Super Active

MasterZen's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2006
Location: SeLaNgOr Mali!
Posts: 5,565
Thanks (Received): 190
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to MasterZen Send a message via Skype™ to MasterZen
Default

Aku rasa strategi buat Loan RM23k nie kalau dicombinekan dgn teknik OD kemungkinan bagi +ve result... Ada masa nanti aku cuba bikin kira-2...

Good Luck pd semua Hai-O members. Moga korang berjaya capai kejayaan...
Reply With Quote
  #134  
Old 14-11-2007, 02:04 AM
Maelstrom6121 Maelstrom6121 is offline
Super Active

Maelstrom6121's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2007
Location: South Africa.....
Posts: 8,347
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Usaha tangga kejayan...semua benda kena usaha+tawakkal..
Reply With Quote
  #135  
Old 14-11-2007, 02:08 AM
elite4096 elite4096 is offline
Ejen CNI paling menggelabah
terdesak nak cari downline - Amatuer boy - Fikiran singkat

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 460
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by niedzal View Post
Modal besar, Semangat pun kena besar.ada $$$$ semua boleh jadi.Tahniah pada yang berjaya dalam Hai-o.
modal besar, semangat besar, hati kecik tak menjadi gak
Reply With Quote
  #136  
Old 14-11-2007, 02:12 AM
elite4096 elite4096 is offline
Ejen CNI paling menggelabah
terdesak nak cari downline - Amatuer boy - Fikiran singkat

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 460
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by si_montel View Post
aku baru je dengar briefing dari sorang leader hai-o ni.. yg buat aku panas hati ialah sikap kurang ajar dia dok propose pasal hai-o.. pastu bila aku ckp nak fikir dulu (modal dah la byk) dia siap boleh kondem aku pulak.. dah la asik kutuk mlm lain tak bagus pastu dia sendiri tak boleh jawab soalan aku bagi..kalau aku tak boleh bayar loan dia nak bayarkan ke???
sama lah macam aku katakan hari tu kan...? Nampak figure depan mata, lupa tentang duit bayaran pinjaman loan setiap bulan tu... Habis tu sapo nak bayor?

Kome dan keluarga kome lahhhh
Orang Hai-O nak bayor, minta maap lah... Diaorang dah dapat duit komisyen hasil daripada kome masuk RM23k tu.....sorry lah nak kuarkan semula....
Reply With Quote
  #138  
Old 14-11-2007, 09:49 AM
emoney emoney is offline
Super Active

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2007
Location: ~OneXox..deKaT dihAti Mu...~
Posts: 8,346
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to emoney
Default

Quote:
Originally Posted by elite4096 View Post
sama lah macam aku katakan hari tu kan...? Nampak figure depan mata, lupa tentang duit bayaran pinjaman loan setiap bulan tu... Habis tu sapo nak bayor?
Kome dan keluarga kome lahhhh
Orang Hai-O nak bayor, minta maap lah... Diaorang dah dapat duit komisyen hasil daripada kome masuk RM23k tu.....sorry lah nak kuarkan semula....
Salam..
Ayat dia sama jer...jgn tunggu lama-lama. Dah ada sorg downline ni..aku nak letak bawah hang.

p/s:sedangkan dia sendirik pun dok merayu kat kita.....

Cuba ubah la ayat lain sikit...sama jer
Reply With Quote
  #139  
Old 14-11-2007, 10:12 AM
angah4iz angah4iz is offline
Newbie

angah4iz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Location: muar
Posts: 33
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to angah4iz
Default

assalammualaikum.... harap semua sihat2 belaka... saya ok jer...sekarang saya dah ada 3 org...rezeki Allah swt bagi....downline saya pun rancak bergerak...tp...ingat..kita hanya menyampaikan perkara yg baik..jgn memaksa diorg sertai kita...niat kena betul...kita cuma nak kwn2 kita...sedara mara kita rasa apa yg kita rasa... manis yg kita rasa kita kena kongsi....jika kita jumpa prospek jgn pk dia jd down line utk kesenangan kita...untuk selamatkan diri kita...Ingat hanya perlu 6 org seumur hidup(bila kerja ikut sistem...Insya Allah jalan kita akan lurus) ...tetapi pasangkan niat kita nak membantu dia...Insya Allah...Allah maha pemurah dan maha mengetahui....

Ramai kata Hai-o ni haram....yg jadi haram apabila kita tahu cara mendapat kesenangan tetapi tidak mahu berkongsi dgn sahabat handai serta sedara-mara kita....sedangkan jika kita berjiran pun...jika masakan kita di hidu oleh jiran...tetapi kita tidak memberi sedikit kepadanya...itu adalah satu dosa...kita makan sedap2...org sebelah rumah amik bau jer...kan ker salah tu... dalam Islam...apa pun pertikaian..konsep tetap sama... renung2 kan lah...

Sesiapa yang ingin maklumat lanjut tentang kehebatan sistem 369 ini ...orang2 muar yang nak merubah hidup menjadi lebih baik dari hari ini...boleh lah berhubung terus dengan saya 012 - 3840 486 > anGaH....

Sesungguh setiap yang baik itu datang dari Allah swt...dan yang buruk itu adalah dari diri kita sendiri....amin
__________________
angah_muar .....012 3840486>
kesengsaraan sehingga kini....jangan anda jadi seperti saya....

Last edited by angah4iz; 14-11-2007 at 10:14 AM.. Reason: salah ejaan jer.... sori ye...
Reply With Quote
  #140  
Old 14-11-2007, 10:16 AM
angah4iz angah4iz is offline
Newbie

angah4iz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Location: muar
Posts: 33
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to angah4iz
Default

assalammualaikum... apa khabar awak?....salam perkenalan dari saya> angah
__________________
angah_muar .....012 3840486>
kesengsaraan sehingga kini....jangan anda jadi seperti saya....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:10 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you