Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,851
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,493
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,971
More...
View Poll Results: Apa keputusan anda?
sya nak dtg secepat mungkin 27 55.10%
sya nak join CG member bulan 5 ni 4 8.16%
sya dtg lagi 6 bulan 18 36.73%
Voters: 49. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-03-2010, 03:25 PM
TrafficRobbers TrafficRobbers is offline
Active Member

TrafficRobbers's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,668
Poster Rank: #2282
Thanked 55 Times
Active Level
My Mood:
Default Cari Jodoh (21 Bayi Telah Lahir Dr Servis Saya) 012-3467748 SEE PAGE 189 VIDEO BARU



PADA YANG TELAH DAPAT RESTU DARI KELUARGA UNTUK KAHWIN ORANG LUAR (JIKA KELUARGA BERKUASA MUTLAK ATAS KEPUTUSAN KAHWIN DGN SIAPA)

DAH ADA RM 18 RIBU + RM 6 RIBU (FLIGHT TICKET UTK 2 ORG RETURN)

PM SAYA UNTUK JUMPA DAN SIGN AGREEMENT OR SMS 0123467748


kahwinmaghribi@gmail.com


Berdaftar di bawah nama Baitul Muslima Consultant (002141262-H) Internet Base Company
Boleh buat lawyer agreement ketika menandatangani surat perjanjian

Contoh consultation service:

1. khidmat penterjemahan ketika anda berkenalan online, kami boleh call untuk pihak anda

2. hantar mak mentua saya untuk yakinkan keluarga si gadis yg anda kenal online

3. buat agreement di Morocco dgn si gadis dan family mereka untuk elak ditipu

4. kenalkan pd family atau kawan-kawan gadis yg dah kahwin di Malaysia


GAMBAR DI BAWAH KETIKA RAKAMAN BERITA TV9 PADA MAC 2007
(SAYA DAN WIFE DITEMURAMAH KERANA PERKAHWINAN 2 BUDAYA)





Saya nak buat poll dulu...

Untuk pengetahuan anda, sya kahwin dgn gadis biasa Morocco, dr bandar, tapi.....

yg sya nak beri panduan ni ialah, kahwin dgn gadis luar bandar yg jelita dan baik

Saya dpt idea ni selepas adik ipar saya kahwin tahun lepas (dia kahwin dgn gadis luar bandar) Isteri dia mmg cantik dan sopan santun, tidak seperti gadis moden


TYPE A: berpurdah dan jaga amalan sunnah (yg ni ramai org MSia tak lepas, sbb akan diinterview amalan, cthnya pd yg hafizah, kalau dia hiad, kita kena bacakan 3 juz pd dia setiap mlm utk dia kekalkan al quran, jaga solat jemaah dan solat tahajjud pun dia akan kejut kita

TYPE B: bertudung biasa, biasa gadis kolej

TYPE C: tidak bertudung, but akan bertudung lepas kahwin

TYPE D: anak dara tua dan janda

Wajah-wajah cantik dah biasa bagi org Morocco sbb:

1. di msia: 10 yg lalu depan kita, 2 org je cantik

2. di Morocco: 10 yg lalu depan kita, 8 org cantik

Saya teringat masa saya di India Utara 1999 dulu, awek yg minta sedekah tu mata biru dan wajah jelita..kalau dtg Msia sure jadi model

So sama keadaannya dgn Morocco

MASALAH DI MALAYSIA

Masalah yg sya nampak ialah, belanja yang mahal untuk kahwin di Malaysia dan selepas kahwin dan....susah nak pilih yg lawa (sbb yg lawa biasanya demand tinggi)

Dan, budaya kampung sebenar dah makin hilang di Malaysia

Kalau dpt kahwin yg lawa pun di Malaysia, kebanyakkannya ada budaya nak tunjuk status

Oleh itu,dari segi kos sara hidup dgn keadaan macam ini akan menyusahkan pihak suami

Tetapi di Morocco berbeza, sbb kebanyakkan dr mereka ialah org biasa yg tidak berada, sudah biasa dgn kos sara hidup yg tidak tinggi

jika mereka dtg Malaysia dan tinggal dgn kita, dah kira satu perkara besar dlm hidup mereka, dan tidak banyak demand

kalau nak tgk bentuk wajah mereka ni, sya tunjukkan bagaimana bentuk wajah yg banyak sya lihat di sana

(tapi jgn pulak tgk video diorg yg moden-moden dan sosial kat yotube tu, mmg dah macam european ha ha, nanti tambah dosa pulak)

sila lawati di sini untuk video contoh: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=138767

Oleh itu, anda boleh dtg ke sini untuk melancong dan bawa balik isteri ke Msia, boleh kahwin di Msia or kahwin di sana juga


So itu info secara ringkas..

syarat untuk nak bermula dgn tukar gambar ialah:

anda dah sedia ada rm 15k ke rm 25k

ibu ayah or keluarga dah setuju untuk kahwin dgn org luar ( tunjukkan site di siggy sya dan thread ni semasa beritahu mereka, sbb ramai salah anggap dgn kahwin indonesia yg bermasalah)

income anda jika di kampung ialah rm 1700 sebulan selepas support family jika ada

rm 2000 jika luar bandar dan rm 3000 jika dlm bandar

selepas bertukar gambar, jika berminat, boleh webcam chat dan terus bersedia dtg dalam 40 hari

boleh juga nak dtg dulu, then buat proses di morocco selama 30 ke 40 hari


Last edited by TrafficRobbers; 09-06-2014 at 03:05 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-03-2010, 03:27 PM
tebbaloi tebbaloi is offline
Legendary Member

tebbaloi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 13,445
Poster Rank: #172
Thanked 448 Times
Active Level
Default

nak ker gadis moroko ni kawin ngan kita orang mesia ni?

maintenance gadis marokok ni camana lak TT?
Reply With Quote
  #3  
Old 13-03-2010, 03:28 PM
dell dell is offline
Well-Known
Member

dell's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2007
Location: Johor Bahru
Posts: 7,242
Poster Rank: #452
Thanked 24 Times
Active Level
My Mood:
Default

..setakat cantik....tapi x bertudung....x beriman...x taw solat..

...nak buat apa ?????????????

...tujuan kahwin apa?


..nak g morocoo semata2 cari yg lawa je ker?????

...apo la...
__________________
Jaybeerean.....
Reply With Quote
  #4  
Old 13-03-2010, 03:28 PM
Dzoolhelmi™ Dzoolhelmi™ is offline
Legendary Member

Dzoolhelmi™'s Avatar
 
Trader Rating: (84)
Join Date: Dec 2008
Location: Seremban N9
Posts: 10,156
Poster Rank: #277
Thanked 131 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tenuk_belang View Post
ada tips FREE tak utk dapatkan awek morocco nie ?
soalan yg sama
Reply With Quote
  #5  
Old 13-03-2010, 03:30 PM
azrul282 azrul282 is offline
Super Active Member

azrul282's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Location: Kuantan Pahang
Posts: 3,674
Poster Rank: #1031
Thanked 59 Times
Active Level
Default

agen cari jodoh ke bro,ni?comey2 siot awek2 sana..
Reply With Quote
  #6  
Old 13-03-2010, 03:31 PM
tebbaloi tebbaloi is offline
Legendary Member

tebbaloi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 13,445
Poster Rank: #172
Thanked 448 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dell View Post
..setakat cantik....tapi x bertudung....x beriman...x taw solat..

...nak buat apa ?????????????

...tujuan kahwin apa?


..nak g morocoo semata2 cari yg lawa je ker?????

...apo la...
bukan masalah duit takde

silap soalan ko bro.. bila dah kawin nanti mampukah kita sebagai suami mendidik mereka ni supaya beriman dan taat pada ALLAH?

TT jawab sat yer
Reply With Quote
  #7  
Old 13-03-2010, 03:31 PM
CyberMachine CyberMachine is offline
Legendary Member

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 14,323
Poster Rank: #150
Thanked 18 Times
Active Level
My Mood:
Default

belanja memang bole dapat murah kot...

maintenance tiap bulan camne??? bole botak x??

huhu
__________________
External Hardisk WD[500GB - RM160][750GB - RM180][1Terra - RM220]
PM JIKA BERMINAT - HARGA TERMASUK POS
[/B]
Reply With Quote
  #8  
Old 13-03-2010, 03:31 PM
TrafficRobbers TrafficRobbers is offline
Active Member

TrafficRobbers's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,668
Poster Rank: #2282
Thanked 55 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dell View Post
..setakat cantik....tapi x bertudung....x beriman...x taw solat..

...nak buat apa ?????????????

...tujuan kahwin apa?


..nak g morocoo semata2 cari yg lawa je ker?????

...apo la...
eh itu cth bentuk wajah shaja..bro baca balik thread kat atas dgn teliti

Last edited by TrafficRobbers; 13-03-2010 at 03:35 PM..
Reply With Quote
  #9  
Old 13-03-2010, 03:31 PM
FaRid^sp FaRid^sp is offline
Well-Known
Member

FaRid^sp's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Location: Sg Petani - Kedah
Posts: 5,734
Poster Rank: #617
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

kawin gadis kampung dgn budget sederhana x abis RM10k.. x perlu susah2 berurusan ngan imigresen,JPN,pejabat agama dsb.. nak faham pertuturan bahasa depa satu hal lagi..
Reply With Quote
  #10  
Old 13-03-2010, 03:32 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (97)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,135
Poster Rank: #26
Blog Entries: 26
Thanked 48 Times
Active Level
My Mood:
Default

memang lawa2 tp mesti ada yang bertudung dan berakhlak mulianya, tp nak paham bahasa die cmne...pastu nak balik raya...susah x kawin org asing ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:29 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE