Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-03-2010, 07:13 AM
IFX_Sarawak IFX_Sarawak is offline
Super Active

IFX_Sarawak's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2008
Location: A Place Like No Other
Posts: 9,690
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Settlement KOWAJA

Siapa-siapa di sini pernah buat Penyata Penyelesaian Awal KOWAJA? Aku perlukan bantuan korang macam mana nak mohon Penyata Penyelesaian Awal tu dengan cepat. Selain tu aku nak tau macam mana pengiraan Penyata Penyelesaian Awal tu.

Aku pernah mohon Penyata Penyelesaian Awal pada Bulan 9 / 2009 tapi sampai sekarang aku tak dapat pun. Bila aku telefon kat HQ KL dia orang kata akan fax tapi tak gak dapat-dapat. Bila call lagi kata akan fax. Siap kata mungkin fax kat opis aku ni rosak, kalau rosak pasti aku tak leh terima fax yang lain. Last sekali aku call, dia orang cuma bagi jumlah Penyata Penyelesaian Awal tu melelai telefon jer.Aku dah buntu nak buat macam mana untuk dapatkan penyata tu.

Harap siapa-siapa yang berpengalaman dengan KOWAJA ni harap dapat membantu.
__________________
[WHATSAPP] 0168649366

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-03-2010, 07:35 AM
fique fique is offline
Active Member

fique's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,279
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Baru semalam pegi kowaja kat jalan Lumut. Dorang kata sistem hang. 8hb faks borang permohonan penyata penyelesaian. dorang kata 24hb mac baru siap. Memang siut je dorang ni..

pastu perkiraan dorang memang lain. Kalau kurang 3 thn rasanya lebih 10% penalti caj die. adoi

__________________
APPLY PERSONAL LOAN MBSB WITH US -(5.30% 25 tahun!!!)PTGN LEBIH 60%
019-2194264 / 016-2103453 / 03-41311883
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2010, 07:39 AM
IFX_Sarawak IFX_Sarawak is offline
Super Active

IFX_Sarawak's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Aug 2008
Location: A Place Like No Other
Posts: 9,690
Thanks (Received): 80
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fique View Post
Baru semalam pegi kowaja kat jalan Lumut. Dorang kata sistem hang. 8hb faks borang permohonan penyata penyelesaian. dorang kata 24hb mac baru siap. Memang siut je dorang ni..

pastu perkiraan dorang memang lain. Kalau kurang 3 thn rasanya lebih 10% penalti caj die. adoi

Adui..aku nak mohon penyata penyelesaian sekali lagi lepas ni..entah apa lagi alasan nya..
__________________
[WHATSAPP] 0168649366

Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2010, 09:01 AM
Loan Blacklist Loan Blacklist is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 915
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by IFX_Sarawak View Post
Adui..aku nak mohon penyata penyelesaian sekali lagi lepas ni..entah apa lagi alasan nya..
Mohon sekarang 24 or 25 hb baru dapat... Kalau submit application melalui aku, aku leh tolong amikkan...
__________________
PROMOSI BARU MBSB 25 TAHUN

Hubungi - 016 233 1351 (Hakim)
Reply With Quote
  #5  
Old 11-03-2010, 09:51 AM
zoragon_krazz zoragon_krazz is offline
Newbie

zoragon_krazz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 39
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku nak share pengalaman gak psl kowaja nie..aku byk kali gak mintak settlement kowaja nie..mmg payah sgt2 diorg nk bg.bile dpt ko bygkan settlement yg aku mintak bulan 6/2009 contohnya sama jumlahnya bile aku dpt bulan 11/2009 so cam xde pengurangan bayaran bulanan yg aku buat malah kdg2 ada berlaku peningkatan lagi..rebet jgn haraplah nak dpt..aku pinjam nak masuk 4tahun dah..aku pun silap g topup dr 10-15thn..tgg lg 6thn dh abis bayar dah dpt balik RM400++ aku.berurusan dgn kowaja mmg ssh sgt,ramai yg dah complain hal nie.tu kira ok gaklah,klu ko g bank rakyat xsilap aku nak dptkan settlement kena bayar RM50 rasanya.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-03-2010, 10:04 AM
Zulnas78 Zulnas78 is offline
Active Member

Zulnas78's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,565
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tolak ajer kowaja dan ambik ajer bank rakyat....Kowaja kalau nak settlement macam tak nak bagi ajer...MBSB lagi satu hal..kalau promo 7 hari bekerja..Tapi sebenarnya hampir 3 minggu itupun tak dapat2 lagi...pening2. Baik pinjam koperasi lain, cepat skit cuma payoutnyer ajer skit...
Reply With Quote
  #7  
Old 11-03-2010, 11:01 AM
Abu nawas Abu nawas is offline
Legendary Member

Abu nawas's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2007
Location: Permatang Pauh.....
Posts: 11,107
Thanks (Received): 302
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau nak cepat bank rakyat rasanya.., tapi biasa la agen pun bole dapat RM120 jer komisen tak kira amount brapa..sebab tu payout tinggi

betulkan aku kalau apa yg aku kata ni salah
Reply With Quote
  #8  
Old 11-03-2010, 01:02 PM
jutawan_kokusba89 jutawan_kokusba89 is offline
Legendary Member

jutawan_kokusba89's Avatar
 
Trader Rating: (34)
Join Date: May 2008
Location: masyuk client!!!
Posts: 10,866
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kowaja membunuh rakyat
Reply With Quote
  #9  
Old 11-03-2010, 02:15 PM
leotiger leotiger is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 242
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
Default

Saya tahun lepas ada buat pinman dgn. kowaja ini dahlah diorng potong banyak,agent dia yang untung yg. kita dapat hanya 80% lepas itu mintak macam-macam.Sesal ambil loan dgn. diorang ini.Patut report diorang kat
Suruhanjaya Koop.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-03-2010, 03:55 PM
fique fique is offline
Active Member

fique's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,279
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Blajar la dari pengalaman. Amik MBSB
__________________
APPLY PERSONAL LOAN MBSB WITH US -(5.30% 25 tahun!!!)PTGN LEBIH 60%
019-2194264 / 016-2103453 / 03-41311883
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold