Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-03-2010, 01:26 PM
gazze7 gazze7 is offline
Regular

gazze7's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: 737 NG
Posts: 901
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Vacation di Bukit Tinggi, Pahang

Kepada semua CGian, korang memang terbaik dr segi review ni.
Hahaha.
Nak mintak tolong sket.
Sesiapa ada pengalaman cuti kat Bukit Tinggi, Pahang (dekat dengan Genting kan?)boleh share korang punya experience x?
Apa aktiviti ada di situ?
Berapa kos untuk aktiviti tu?
Staying places dia banyak x? (Hotel)
And price dia?

Tolong ye, sebab ingat nak pergi la.
So, review dlu.
__________________
PIPS
are with you, Gazze Azri!
Insya-Allah, Amin...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-03-2010, 01:44 PM
mangkaq mangkaq is offline
Super Active

mangkaq's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Mar 2008
Location: Tengah cangkung dpn PC
Posts: 8,816
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

AKu tak pnah plak naek bukit tinggi....naek genting je...ada apa erk???
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2010, 01:48 PM
E-champ E-champ is offline
Active Plus

E-champ's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Location: BiLik mAyaT
Posts: 2,733
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gazze7 View Post
Kepada semua CGian, korang memang terbaik dr segi review ni.
Hahaha.
Nak mintak tolong sket.
Sesiapa ada pengalaman cuti kat Bukit Tinggi, Pahang (dekat dengan Genting kan?)boleh share korang punya experience x?
Apa aktiviti ada di situ?
Berapa kos untuk aktiviti tu?
Staying places dia banyak x? (Hotel)
And price dia?

Tolong ye, sebab ingat nak pergi la.
So, review dlu.
aku x penah tido kat bukit tinggi tu tapi penah gi sana la....tempat dia memang cun...aku gi tempat hotel tropicana...bangunan dia macam bangunan kat oversea...rate dia jangan tanya la...kalau nak puas hati x kisah kan berapa harga...kalau niat memang nak gi bercuti release tention memang boleh la...
__________________

ym = [email protected]
skype = shamdoll
Facebook = [email protected]
Reply With Quote
  #4  
Old 04-03-2010, 01:50 PM
karabas karabas is offline
Active Member

karabas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: MountKiara,KL
Posts: 1,014
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Active Level
Default

panas sana..tak tahan wei..ngarut ja gi
Reply With Quote
  #5  
Old 04-03-2010, 01:51 PM
PainKiller PainKiller is offline
Super Active

PainKiller's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: Dok tenet dlm lokap 404
Posts: 7,911
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat sana selalu terjadi gempa bumi....takut laaaa..
Reply With Quote
  #6  
Old 04-03-2010, 01:52 PM
pahlawankota pahlawankota is offline
Active Member

pahlawankota's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,005
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

tempat ni best gak..
dalam tahun 2008-2009 leh kate setiap 2 bulan aku akan menginap kat situ..
kalau nak menginap ngan tenang..
sewa kat meranti apartment..
kat colmar ok gak cuma agak ramai org..
kalau utk honeymoon,,baik kat jappannes villlage..
__________________
Dalam hidup,terkadang kita lebih banyak mendapatkan apa yang tidak kita inginkan. Dan ketika kita mendapatkan apa yang kita inginkan, akhirnya kita tahu bahawa yang kita inginkan terkadang tidak dapat membuat hidup kita menjadi lebih bahagia.

http://pahlawankota.blogspot.com
Reply With Quote
  #7  
Old 04-03-2010, 01:55 PM
Putra_Quezee Putra_Quezee is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Jitra
Posts: 1,287
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
Default

so far kat bukit tinggi.. memang best la... permadangan cantik. cuma untuk aktiviti hiburan kurang sikit... bab price hotel boleh tahan la tapi puas hati tidur... q dah pergi banyak kali dah... tapi bermalam kat bukit tinggi baru sekali... yg lain2 bermalam atas genting je.... lagi havoc...
__________________
[COLOR="Red"][CENTER][SIZE="5"][B]Wait For New [COLOR="Blue"]ForexHunt[/COLOR] Malaysia Website[/B][/SIZE][/CENTER][/COLOR]

[SIZE="3"][B][COLOR="Magenta"]Forexhunt Malay Official Supporter[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][B][COLOR="Blue"]Contact[/COLOR] Me Via:
[COLOR="Black"]Ym :[/COLOR] putraquezee
[COLOR="Black"]Phone :[/COLOR] 0194374148[/B][/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
  #8  
Old 04-03-2010, 02:02 PM
gazze7 gazze7 is offline
Regular

gazze7's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: 737 NG
Posts: 901
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pahlawankota View Post
tempat ni best gak..
dalam tahun 2008-2009 leh kate setiap 2 bulan aku akan menginap kat situ..
kalau nak menginap ngan tenang..
sewa kat meranti apartment..
kat colmar ok gak cuma agak ramai org..
kalau utk honeymoon,,baik kat jappannes villlage..
colmar tu bukan under berjaya hills ke?
japanese village?
hurmm..
ada website dia boss?
__________________
PIPS
are with you, Gazze Azri!
Insya-Allah, Amin...
Reply With Quote
  #9  
Old 04-03-2010, 03:13 PM
328i 328i is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 898
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

de colmar ok gak,,, ada hotel enviroment ala2 france gitu...
bnyak cafe2....
kalau kat bawah sket boleh p Selesa hill home,,, ok gak area lereng bukit...ada padang golf kecil...
atau nak suasana kg p la janda baik....
ok gak,, ada gak chalet2 kat situ......jeram2...
aku selalu p free je,,,
lepak umah kakak ipr aku kat villa indah,, huhu..
Reply With Quote
  #10  
Old 04-03-2010, 04:06 PM
niagaqaseh niagaqaseh is offline
Regular

niagaqaseh's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2010
Posts: 531
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

tempat menarik..ada rumah perancis, jepun..kalau nak tido sana..hotel mahal..tpi cantik la tmpatnye..sunyi, jauh dari kebisingan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump