Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,658
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,348
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,534
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-03-2010, 01:26 PM
gazze7 gazze7 is offline
Active Member

gazze7's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: 737 NG
Posts: 896
Poster Rank: #3853
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default Vacation di Bukit Tinggi, Pahang

Kepada semua CGian, korang memang terbaik dr segi review ni.
Hahaha.
Nak mintak tolong sket.
Sesiapa ada pengalaman cuti kat Bukit Tinggi, Pahang (dekat dengan Genting kan?)boleh share korang punya experience x?
Apa aktiviti ada di situ?
Berapa kos untuk aktiviti tu?
Staying places dia banyak x? (Hotel)
And price dia?

Tolong ye, sebab ingat nak pergi la.
So, review dlu.
__________________
PIPS
are with you, Gazze Azri!
Insya-Allah, Amin...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-03-2010, 01:44 PM
mangkaq mangkaq is offline
Well-Known
Member

mangkaq's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Mar 2008
Location: Tengah cangkung dpn PC
Posts: 8,810
Poster Rank: #341
Blog Entries: 1
Thanked 70 Times
Active Level
My Mood:
Default

AKu tak pnah plak naek bukit tinggi....naek genting je...ada apa erk???
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2010, 01:48 PM
E-champ E-champ is offline
Super Active Member

E-champ's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Location: BiLik mAyaT
Posts: 2,733
Poster Rank: #1435
Thanked 29 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gazze7 View Post
Kepada semua CGian, korang memang terbaik dr segi review ni.
Hahaha.
Nak mintak tolong sket.
Sesiapa ada pengalaman cuti kat Bukit Tinggi, Pahang (dekat dengan Genting kan?)boleh share korang punya experience x?
Apa aktiviti ada di situ?
Berapa kos untuk aktiviti tu?
Staying places dia banyak x? (Hotel)
And price dia?

Tolong ye, sebab ingat nak pergi la.
So, review dlu.
aku x penah tido kat bukit tinggi tu tapi penah gi sana la....tempat dia memang cun...aku gi tempat hotel tropicana...bangunan dia macam bangunan kat oversea...rate dia jangan tanya la...kalau nak puas hati x kisah kan berapa harga...kalau niat memang nak gi bercuti release tention memang boleh la...
__________________

ym = leo_sky82@yahoo.com
skype = shamdoll
Facebook = wev2345@yahoo.com
Reply With Quote
  #4  
Old 04-03-2010, 01:50 PM
karabas karabas is offline
Active Member

karabas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: MountKiara,KL
Posts: 1,012
Poster Rank: #3512
Thanked 35 Times
Active Level
Default

panas sana..tak tahan wei..ngarut ja gi
Reply With Quote
  #5  
Old 04-03-2010, 01:51 PM
PainKiller PainKiller is offline
Well-Known
Member

PainKiller's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: Dok tenet dlm lokap 404
Posts: 7,898
Poster Rank: #403
Thanked 41 Times
Active Level
My Mood:
Default

kat sana selalu terjadi gempa bumi....takut laaaa..
Reply With Quote
  #6  
Old 04-03-2010, 01:52 PM
pahlawankota pahlawankota is offline
Active Member

pahlawankota's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2008
Posts: 909
Poster Rank: #3816
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

tempat ni best gak..
dalam tahun 2008-2009 leh kate setiap 2 bulan aku akan menginap kat situ..
kalau nak menginap ngan tenang..
sewa kat meranti apartment..
kat colmar ok gak cuma agak ramai org..
kalau utk honeymoon,,baik kat jappannes villlage..
__________________
Dalam hidup,terkadang kita lebih banyak mendapatkan apa yang tidak kita inginkan. Dan ketika kita mendapatkan apa yang kita inginkan, akhirnya kita tahu bahawa yang kita inginkan terkadang tidak dapat membuat hidup kita menjadi lebih bahagia.

http://pahlawankota.blogspot.com
Reply With Quote
  #7  
Old 04-03-2010, 01:55 PM
Putra_Quezee Putra_Quezee is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Jitra
Posts: 1,289
Poster Rank: #2903
Thanked 19 Times
Active Level
Default

so far kat bukit tinggi.. memang best la... permadangan cantik. cuma untuk aktiviti hiburan kurang sikit... bab price hotel boleh tahan la tapi puas hati tidur... q dah pergi banyak kali dah... tapi bermalam kat bukit tinggi baru sekali... yg lain2 bermalam atas genting je.... lagi havoc...
__________________
[COLOR="Red"][CENTER][SIZE="5"][B]Wait For New [COLOR="Blue"]ForexHunt[/COLOR] Malaysia Website[/B][/SIZE][/CENTER][/COLOR]

[SIZE="3"][B][COLOR="Magenta"]Forexhunt Malay Official Supporter[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][B][COLOR="Blue"]Contact[/COLOR] Me Via:
[COLOR="Black"]Ym :[/COLOR] putraquezee
[COLOR="Black"]Phone :[/COLOR] 0194374148[/B][/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
  #8  
Old 04-03-2010, 02:02 PM
gazze7 gazze7 is offline
Active Member

gazze7's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: 737 NG
Posts: 896
Poster Rank: #3853
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pahlawankota View Post
tempat ni best gak..
dalam tahun 2008-2009 leh kate setiap 2 bulan aku akan menginap kat situ..
kalau nak menginap ngan tenang..
sewa kat meranti apartment..
kat colmar ok gak cuma agak ramai org..
kalau utk honeymoon,,baik kat jappannes villlage..
colmar tu bukan under berjaya hills ke?
japanese village?
hurmm..
ada website dia boss?
__________________
PIPS
are with you, Gazze Azri!
Insya-Allah, Amin...
Reply With Quote
  #9  
Old 04-03-2010, 03:13 PM
328i 328i is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 882
Poster Rank: #3901
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

de colmar ok gak,,, ada hotel enviroment ala2 france gitu...
bnyak cafe2....
kalau kat bawah sket boleh p Selesa hill home,,, ok gak area lereng bukit...ada padang golf kecil...
atau nak suasana kg p la janda baik....
ok gak,, ada gak chalet2 kat situ......jeram2...
aku selalu p free je,,,
lepak umah kakak ipr aku kat villa indah,, huhu..
Reply With Quote
  #10  
Old 04-03-2010, 04:06 PM
niagaqaseh niagaqaseh is offline
Active Member

niagaqaseh's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2010
Posts: 531
Poster Rank: #5561
Blog Entries: 1
Thanked 12 Times
Active Level
My Mood:
Default

tempat menarik..ada rumah perancis, jepun..kalau nak tido sana..hotel mahal..tpi cantik la tmpatnye..sunyi, jauh dari kebisingan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:01 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE