Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 09-07-2007, 11:11 PM
ustaznik ustaznik is offline
Newbie

ustaznik's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 33
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

masa diorang cerita malam tu...

bih kurang la ye... senang aje

andaikan setiap orang belanja RM200 - ini boleh jadi 80SV. u pun tau produk cosway - orang beli keperluan dia sampai 500-800 sebulan!

kalau kita ada satu akaun yang strukturnya begini..

13 orang kaki A belanja 80 SV sebulan = bihkurang 1000SV
13 orang kaki B belanja 80 SV sebulan = bihkurang 1000SV
13 orang kaki C belanja 80 SV sebulan = bihkurang 1000SV

kita dah ada income RM460

kalu kaki B dan C kekal tak berkembang.. dok takat tu aje, hanya 1000 SV tapi kaki A bekembang jadi 2000SV - kita ada income 860

kalu kaki A jadi 3000SV; kaki B dan C tak kembang - kita akan ada income 1000.... sehinggalah kaki A jadi 15000SV, tapi kaki B dan C tetap kekal 1000SV- kita ada income RM2500 dari akaun tu.

malam tu, dia tunjuk camana hanya dengan 140000 SV - kita boleh dapat RM10,000 income bulanan.

cosway ni ada system rupanya. patutle ramai orang dapat beli kete besar lepas setahun keje buat cosway...

dari system ni... ada sorang ustaz tu dapat income 13k dalam masa 2 tahun, lagi 4 orang ustaz dapat income 20K selepas 4 tahun kerja. ok le. syok jugak.

nanti saya cari powerpoint dan buat screencapture.

ok la geng

jumpa lagi
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 14-07-2007, 12:33 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,905
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RMteam View Post
aku agak berminat dengan COSWAY...
tapi tak reti macam mana dia kira bonus ek?
btol tu mcm apa yg ustaznik cakap..
yg pasti beli RM50 je akan dpt personal bonus..RM200 baru dpt sume bonus..PV xkan hilang selagi x dpt bonus..akan terkumpul..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #13  
Old 08-08-2007, 07:54 AM
Girlover Girlover is offline
Regular

Girlover's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Posts: 153
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Cosway dah berapa org member skrg yer?
Reply With Quote
  #14  
Old 09-08-2007, 10:08 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,905
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Girlover View Post
Cosway dah berapa org member skrg yer?
dah ratus2 ribu kot..x pon juta..
Cosway mmg dah ramai ahli sbb produk murah dan byk..
mcm beli kat kedai je..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #15  
Old 26-08-2007, 09:13 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,905
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

ade lagi yg nak join Cosway??
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #16  
Old 24-09-2007, 10:23 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,905
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Mata Penebusan (RP) Baru

Program Pemberian & Diskaun Menggantikan SOS & DV (Berkuatkuasa 1hb Oktober, 2007

1. Tiada lagi potongan harga dari harga runcit sebagaimana yg tertenra dlm katalog produk bagi semua produk. Kini, ahli2 akan membeli produk berdasarkan harga runcit. Maka SV dan GV yg diberikan (menurut kategori produk) akan berdasarkan harga runcit. Anda boleh menikmati potongan harga ke atas produk kategori N dan T hanya apabila anda membeli menggunakan Mata Penebusan (RP).

2. Guna RP utk menikmati 30% diskaun ke atas produk N atau 20% diskaun ke atas produk T (kecuali set RP istimewa - rujuk kpd senarai set RP istimewa)
Diskaun terhad kpd produk N dan T pada harga runcit shj.

BERITA BAIK!
Semua ahli yg menyertai sebelum Oktober 1, 2007 akan mendapat 10 RP yg boleh digunakan utk menikmati diskaun ke atas pembelian produk N dan T pada harga runcit. RP akan dikreditkan secara automatik ke dlm akaun ahli di dlm sistem dan boleh digunakan mulai 1 Oktober.

3. Mendapatkan RP adalah mudah!
Anda akan memperolehi RP utk pendaftaran dan pembaharuan ahli Cosway.
- Pendaftaran ahli baru - 20RP bagi setiap akaun
- Pembaharuan keahlian - 10RP bagi setiap akaun
- Membeli-belah dgn Cosway - 1RP bagi setiap RM50 ($25) jumlah nilai invois.

4. Menyemak baki RP mudah sekali!
Selepas membuat pembelian, anda boleh menyemak baki RP terkini yg tertera pada invois jualan. Baki RP anda juga dinyatakan dlm penyata bonus bulanan anda.

5. RP tidak ada tarikh tamat. Nikmati selama mana anda suka!
Anda boleh menggunakan kesemua RP anda selagi keahlian anda masih sah. Namun demikian, jika anda tidak memperbaharui keahlian anda dan ianya telah tamat, anda masih boleh menggunakan RP anda utk tempoh 3 bulan selepas keahlian anda tamat, tetapi tiada RP akan diberikan utk sebarang pembelian dlm tempoh tersebut.
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #17  
Old 26-09-2007, 02:32 AM
crocodile crocodile is offline
Regular

crocodile's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2007
Location: kinrara---new castle
Posts: 960
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cosway ngan ecosway lain ker???
Reply With Quote
  #18  
Old 26-09-2007, 02:44 AM
mdrt2u mdrt2u is offline
Regular

mdrt2u's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 178
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ibu bapa sama cuma rumah lain2....betul ker apa yg aku tulis ni
Reply With Quote
  #19  
Old 26-09-2007, 08:40 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,905
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by crocodile View Post
cosway ngan ecosway lain ker???
sama..
cuma Ecosway bole beli barang secara online..Csoway xleh..
plan marketing pon berbeza..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #20  
Old 26-09-2007, 10:08 PM
miskinenator miskinenator is offline
Active Plus

miskinenator's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2006
Location: Batu Pahat
Posts: 3,041
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
dulu ade..ilang plak..
nnt saya carik..
tapi klu maintain RM50 pon dah cukup..
ko carik dah jumpa lum..

aku pun nak tau gak pasal marketing plan cosway ni..
__________________
PROGRAM USAHAWAN TELEKOMUNIKASI 1 MALAYSIA
( PUT1M )

PENDAPATAN RM500 - RM5,000 SEBULAN
CALL/SMS/TELEGRAM : 010-771 7245 / 010-781 7245
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold