Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 17-05-2008, 10:54 AM
fms fms is online now
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,971
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mr reyes View Post
aku x bpe ske binary... ble dh wat... org tu lbih mmentingkn untung je....xde org bwh, xde income...melainkn ko maintain wat sales.. lg ske MLM evergreen...
binari ok cuma cepat mati..
sape cepat dier dpt lebih..
Cosway sape pandai susun network dan rajin buat sales, masyuk laa income..lagipon org luar lebih suka beli produk Cosway dari MLM lain disebabkan harga yg murah dan barang slalu guna..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 20-05-2008, 02:23 PM
Dobit127 Dobit127 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,863
Thanks (Received): 84
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

macam2 ade.... baguz2 promo cantik baik punyer....

sekarang, macam mane nak beritahu n sebarkan kepada org ramai yg cosway ni.. sebenarnya baguss...boleh dikatakan nombor 1 di Malaysia..dari segi pengguna ler..(Pelan ke, apa ke... ikut kefahaman korang sendiri ler bagus ke x?)

bayangkan penapis air 6 filter.. just RM5xx je padahal sykt lain paling kurang 1,200 regenya.. Kualiti 14 sijil iktiraf dari dalam dan luar negara..kalau nak compare dari segi kualiti...

tolong2 kekawan , beritahu cara..kita bersama promote ni..
Reply With Quote
  #103  
Old 20-05-2008, 03:21 PM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,534
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default Cosway

Hello! Tuan Tanah, Tumpang Masuk Jap.
Memang Pada Dasarnya Barangan Cosway Ni Memang Bagus. Aku Tak Nafikan, Sebab Aku Pun Selalu Juga Beli Produk Minuman Seperti Oren, Mangga, Epal Yang Menjadi Kegemaran Sekeluarga.lain2 Keperluan Pun Ada Juga Aku Beli. Memang Bagus, Cuma Beli Pakai Sendiri Tak Masuk Ahli Lagi..
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #104  
Old 20-05-2008, 09:47 PM
fms fms is online now
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,971
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dobit127 View Post
macam2 ade.... baguz2 promo cantik baik punyer....

sekarang, macam mane nak beritahu n sebarkan kepada org ramai yg cosway ni.. sebenarnya baguss...boleh dikatakan nombor 1 di Malaysia..dari segi pengguna ler..(Pelan ke, apa ke... ikut kefahaman korang sendiri ler bagus ke x?)

bayangkan penapis air 6 filter.. just RM5xx je padahal sykt lain paling kurang 1,200 regenya.. Kualiti 14 sijil iktiraf dari dalam dan luar negara..kalau nak compare dari segi kualiti...

tolong2 kekawan , beritahu cara..kita bersama promote ni..
ko ade idea ke??
bagi aku produk yg murah dan stokis yg byk mmg cun..
ko suruh je org yg suka guna produk kesihatan dan slalu beli kat farmasi tukar ke Cosway..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #105  
Old 20-05-2008, 10:07 PM
fms fms is online now
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,971
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by UCHOP66 View Post
Hello! Tuan Tanah, Tumpang Masuk Jap.
Memang Pada Dasarnya Barangan Cosway Ni Memang Bagus. Aku Tak Nafikan, Sebab Aku Pun Selalu Juga Beli Produk Minuman Seperti Oren, Mangga, Epal Yang Menjadi Kegemaran Sekeluarga.lain2 Keperluan Pun Ada Juga Aku Beli. Memang Bagus, Cuma Beli Pakai Sendiri Tak Masuk Ahli Lagi..
jom laa join..
cuma RM60 je utk daftar keahlian dan renew setahun RM30..
anda daftar dpt RP 20 dan renew RP 10..
guna RP utk dpt diskaun..RP xkan expire..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #106  
Old 21-05-2008, 11:17 AM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,534
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
jom laa join..
cuma RM60 je utk daftar keahlian dan renew setahun RM30..
anda daftar dpt RP 20 dan renew RP 10..
guna RP utk dpt diskaun..RP xkan expire..
apa benda RP 20 dan renew RP 10 tu? resit bonus ke atau apa? Ok juga ye, daripada dok bagi point kat stokist tu baik join member lagi baik. Nantilah kalau aku ada masa nanti aku lalu kat stokist tu aku isi borang. Nak pakai sendiri je....
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #107  
Old 21-05-2008, 08:56 PM
shamfariz shamfariz is offline
Newbie

shamfariz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kalau nak murah lagi join pakej vip. cuma rm30 jer...
cosway ni mmg boleh buat duit...korang kena pandai...
korang join sbnrnya tak rugi tau...korang mmg leh dapat balik modal....mcm aku...aku join ecosway... aku beli nano tech pejimat minyak tu...beli 2 free 3...so yang 3 free tu aku jual kat org lain dengan harga rm30...so aku dah dapat untung rm90. yang 2 aku beli tu org yang kirim... nampak tak...kita dah boleh kaup untung kat situ...bukan brg tu jer...byk lagi yang lain... korang beli la time ofer...pastu ko jual la yg free tu dengan harga murah..mesti org nak beli...kita tak perlu risau... peminat brg cosway mmg ramai sekali... barang2 dalam cosway pun byk...bg aku cosway la paling mudah kita nak buat... sapa yang berminat nak join ecosway, boleh la email kat aku... ym aku [email protected]. ecosway lagi byk dia punya benefit... sepertimana yang korang tau...korang berbelanja pun kat giant, tesco, bayar bil api, air, telefon topup, korang still boleh dapat bonus dalam cosway...mmg best..skrg ni pun ada system topup prepaid. lagi best...mmg tak rugi la join ecosway.
Reply With Quote
  #108  
Old 21-05-2008, 10:38 PM
fms fms is online now
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,971
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by UCHOP66 View Post
apa benda RP 20 dan renew RP 10 tu? resit bonus ke atau apa? Ok juga ye, daripada dok bagi point kat stokist tu baik join member lagi baik. Nantilah kalau aku ada masa nanti aku lalu kat stokist tu aku isi borang. Nak pakai sendiri je....
RP tu diskaun..klu guna utk produk retail dpt 30% diskaun..
jimat laa lagi selain dari harga promosi sedia ade..
ko nak isi borang call aku..
aku bagi nama upline..
klu aku jumpa lagi aku bagi kat ko plak..
gilir2..aku nak main spillover je..cucuk sate 1 kaki shj..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #109  
Old 22-05-2008, 10:54 AM
shamfariz shamfariz is offline
Newbie

shamfariz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku terfikir...kenapa mesti dikejar mlm lain yang menjanjikan income lumayan tp hanya sementara saja...cosway menjanjikan income yang berterusan dan tidak ada brake way....org ke 100 ribu pun join bawah kita, kita still dapat....ada sesetengah mlm tu sampai je level ke 10, dah tak boleh overight....tp cosway tak macam tu... cosway nak elakkan system piramid.... org dah sedia maklum yang cosway ni adalah company yg kukuh....
Reply With Quote
  #110  
Old 22-05-2008, 10:04 PM
fms fms is online now
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,971
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shamfariz View Post
aku terfikir...kenapa mesti dikejar mlm lain yang menjanjikan income lumayan tp hanya sementara saja...cosway menjanjikan income yang berterusan dan tidak ada brake way....org ke 100 ribu pun join bawah kita, kita still dapat....ada sesetengah mlm tu sampai je level ke 10, dah tak boleh overight....tp cosway tak macam tu... cosway nak elakkan system piramid.... org dah sedia maklum yang cosway ni adalah company yg kukuh....
btol tu xde breakaway..
produk murah tu..rugi x join..
sape nak join team aku YM fms016..
aku susun sate..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump