Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 08-05-2008, 04:32 PM
shamfariz shamfariz is offline
Newbie

shamfariz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

mmg betul barang2 cosway best... tiap2 bulan ada ofer...barang2 pulak murah... beli 2 free 1 la...yg bln lepas... jimat minyak...beli 2 dapat free 3...itu la yang best pasal cosway... copon juga dpt setiap pembelian rm30. cosway la antara mlm yang paling mudah untuk di ikuti...kalau tak boleh buat cosway... agak susah la nak buat mlm lain..pasal cosway/ecosway mmg mudah..kita berbelanja pun kita still dapat untung gak... kita boleh jer beli barang time barang tu ada ofer...barang2 pulak tak ada la mahal mcm sesetengah mlm yg lain...mmg berpadanan la dengan modal... sapa2 yang berminat nak join...boleh la bgtau aku...aku akan ajar la mcm mana nak buat duit ngan ecosway ni...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 08-05-2008, 11:09 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,978
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shamfariz View Post
mmg betul barang2 cosway best... tiap2 bulan ada ofer...barang2 pulak murah... beli 2 free 1 la...yg bln lepas... jimat minyak...beli 2 dapat free 3...itu la yang best pasal cosway... copon juga dpt setiap pembelian rm30. cosway la antara mlm yang paling mudah untuk di ikuti...kalau tak boleh buat cosway... agak susah la nak buat mlm lain..pasal cosway/ecosway mmg mudah..kita berbelanja pun kita still dapat untung gak... kita boleh jer beli barang time barang tu ada ofer...barang2 pulak tak ada la mahal mcm sesetengah mlm yg lain...mmg berpadanan la dengan modal... sapa2 yang berminat nak join...boleh la bgtau aku...aku akan ajar la mcm mana nak buat duit ngan ecosway ni...
aku setuju..
barang berkualiti dan murah..
aku slalu pakai brang2 dier..beli pon x rasa rugi..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #93  
Old 12-05-2008, 09:42 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,978
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

skarang ni cosway guna RP dan bukan diskaun yg akan expire 3 bulan..RP yg best xkan expire..

sape nak join Cosway YM fms016..susun cucuk sate..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #94  
Old 13-05-2008, 11:44 PM
shamfariz shamfariz is offline
Newbie

shamfariz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

memang la best cosway ni...mana nak cari syarikat yang kukuh macam cosway ni...kita dah tau syarikat mmg dah bertapak lama dan syarikat milik malaysia plak..mmg tak rugi la kalau join cosway...daripada kita habis masa atau membazir masa 1 atau 2 tau atau beberapa tahun tanpa buat apa2....baik join cosway... masa akan terus berlalu macam tu jer...berlalu tetap berlalu..kalau kita tak rebut peluang yang ada... rugi la... sapa2 yang berminat nak join cosway..leh ym aku... pukathanyut
Reply With Quote
  #95  
Old 14-05-2008, 01:09 AM
leaderGML leaderGML is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yap...betul tu....

barang-barang COSWAY semuanya bagus-bagus belaka, saya dah lama jadi ahli dia dan COSWAY pun bukan calang-calang syarikat beb...

wa tabib beb...
Reply With Quote
  #96  
Old 14-05-2008, 01:23 AM
mr reyes mr reyes is online now
Active Plus

mr reyes's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: Somewhere I belong
Posts: 3,026
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

aku x bpe ske binary... ble dh wat... org tu lbih mmentingkn untung je....xde org bwh, xde income...melainkn ko maintain wat sales.. lg ske MLM evergreen...
Reply With Quote
  #97  
Old 14-05-2008, 02:15 AM
crocodile crocodile is offline
Regular

crocodile's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2007
Location: kinrara---new castle
Posts: 960
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

betul apa yg korang kata..aku pun slalu beli brg cosway..murah berkualiti..teknologi nano...
Reply With Quote
  #98  
Old 14-05-2008, 02:18 AM
tokputih tokputih is online now
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,734
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 44
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

tok dah lama join ni cosway... tapi downline tak ramai.. dua aje...
Reply With Quote
  #99  
Old 14-05-2008, 07:27 AM
shamfariz shamfariz is offline
Newbie

shamfariz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tok puteh ni masuk cosway atau ecosway tok? apa2 pun cosway dan ecosway adalah company yang sama...the best la kat malaysia. mlm paling mudah...kalau kita tak mampu nak buat ni...agak sukar la utk kita buat mlm yang lain....salah satu kelemahan ahli cosway dalam nak buat duit dalam cosway ni adalah tidak sabar. kesabaran tu penting...ni bukan skim cepat kaya...
Reply With Quote
  #100  
Old 17-05-2008, 10:52 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,978
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shamfariz View Post
memang la best cosway ni...mana nak cari syarikat yang kukuh macam cosway ni...kita dah tau syarikat mmg dah bertapak lama dan syarikat milik malaysia plak..mmg tak rugi la kalau join cosway...daripada kita habis masa atau membazir masa 1 atau 2 tau atau beberapa tahun tanpa buat apa2....baik join cosway... masa akan terus berlalu macam tu jer...berlalu tetap berlalu..kalau kita tak rebut peluang yang ada... rugi la... sapa2 yang berminat nak join cosway..leh ym aku... pukathanyut
aku mmg suka beli barang Cosway..
mcm beli kat farmasi je..
cuma Cosway bole dpt income klu berbelanja..
kat farmasi mane bole..
MLM lain sume harga 2-3 ganda harga yg Cosway tawarkan..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump