Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,501
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,537
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,894
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-02-2010, 09:34 AM
KaZZ KaZZ is offline
Active Member

KaZZ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 2,483
Poster Rank: #1510
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default Thread ini ditutup

Mod, Sila tutup thread ni.

Tq

Last edited by KaZZ; 22-06-2012 at 02:36 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-03-2010, 11:54 PM
KaZZ KaZZ is offline
Active Member

KaZZ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 2,483
Poster Rank: #1510
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

AWAS ZEOLITE TIRUAN !
Terdapat beberapa syarikat dari Johor yang menjual baja zeolite yang palsu yang merosakkan reputasi zeolite, jadi berhati-hatilah ketika membeli
__________________
Nak pendekkan pinjaman perumahan dari 30 tahun jadi 10 tahun? Dan kurangkan interest lagi? klik sini http://bit.ly/1e6XZeF
Jika nak saya bantu jual/rumah sekitar Selangor/KL, Call/Sms/Whatsapp - 017 633 0132 (Khairul)
Email: khairulproperty@gmail.com
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2010, 11:59 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 30,899
Poster Rank: #33
Thanked 49 Times
Active Level
Default

mmg bagus tul baja nie.....pokok limau aku subur di tanah liat..............
Reply With Quote
  #4  
Old 12-03-2010, 12:01 AM
iwak iwak is offline
Well-Known
Member

iwak's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 6,043
Poster Rank: #566
Thanked 20 Times
Active Level
Default

tepek pic baja yg tiruan
Reply With Quote
  #5  
Old 12-03-2010, 12:06 AM
azrine azrine is offline
Legendary Member

azrine's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Location: hanya kepada ALLAH SWT.. aku serahkan segalanya
Posts: 13,886
Poster Rank: #150
Thanked 520 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iwak View Post
tepek pic baja yg tiruan
betui tu..

biaq yg lelain tau ghuper yg tiruan tu..




__________________
Quote:
Reply With Quote
  #6  
Old 12-03-2010, 12:30 AM
astrowan astrowan is offline
Legendary Member
OctaFX Official
Support Team

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 21,944
Poster Rank: #67
Blog Entries: 1
Thanked 243 Times
Active Level
My Mood:
Default

ni letak kat pokok gaharu best ni
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 12-03-2010, 12:38 AM
mangkaq mangkaq is offline
Well-Known
Member

mangkaq's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Mar 2008
Location: Tengah cangkung dpn PC
Posts: 8,804
Poster Rank: #316
Blog Entries: 1
Thanked 70 Times
Active Level
My Mood:
Default

boleh bayangkan,org di indonesia sana menanam sayur-sayuran dan buah-buahan di kawasan gunung berapi,,,msti gemuk2 sayurnya...
Reply With Quote
  #8  
Old 13-03-2010, 07:46 AM
KaZZ KaZZ is offline
Active Member

KaZZ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 2,483
Poster Rank: #1510
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iwak View Post
tepek pic baja yg tiruan
Quote:
Originally Posted by azrine View Post


betui tu..

biaq yg lelain tau ghuper yg tiruan tu..




ok baik tuan, barang tiruan ni dah ada kat saya tapi belum sempat nak ambik gambar dan upload, banyak keje lain nak buat, tungguuu
__________________
Nak pendekkan pinjaman perumahan dari 30 tahun jadi 10 tahun? Dan kurangkan interest lagi? klik sini http://bit.ly/1e6XZeF
Jika nak saya bantu jual/rumah sekitar Selangor/KL, Call/Sms/Whatsapp - 017 633 0132 (Khairul)
Email: khairulproperty@gmail.com
Reply With Quote
  #9  
Old 13-03-2010, 07:51 AM
KaZZ KaZZ is offline
Active Member

KaZZ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 2,483
Poster Rank: #1510
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by astrowan View Post
ni letak kat pokok gaharu best ni
memang betul,baja zeolite ni memang elok untuk gaharu pokok gaharu, sama jugak untuk jatropha, buah naga, misai kucing, mas cotek.

jiran saya yg buat tanaman gaharu dekat kampung dia di n9 pun guna baja zeolite beli dari saya.

murah pun murah, organik dan tak merosakkan pokok kalau terlebih dos
__________________
Nak pendekkan pinjaman perumahan dari 30 tahun jadi 10 tahun? Dan kurangkan interest lagi? klik sini http://bit.ly/1e6XZeF
Jika nak saya bantu jual/rumah sekitar Selangor/KL, Call/Sms/Whatsapp - 017 633 0132 (Khairul)
Email: khairulproperty@gmail.com
Reply With Quote
  #10  
Old 13-03-2010, 07:53 AM
KaZZ KaZZ is offline
Active Member

KaZZ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 2,483
Poster Rank: #1510
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mangkaq View Post
boleh bayangkan,org di indonesia sana menanam sayur-sayuran dan buah-buahan di kawasan gunung berapi,,,msti gemuk2 sayurnya...
memang betul, di sekitar daerah kilang saya ambik baja ni, diorang tanam tak perlu baja pun, boleh campak je benih dan pokok tumbuh cepat dan sihat..

pokok cili boleh tinggi org dewasa, buah pisang tinggi tinggi sampai paras pinggang saya dan sisir pisang penuh satu tandan..
__________________
Nak pendekkan pinjaman perumahan dari 30 tahun jadi 10 tahun? Dan kurangkan interest lagi? klik sini http://bit.ly/1e6XZeF
Jika nak saya bantu jual/rumah sekitar Selangor/KL, Call/Sms/Whatsapp - 017 633 0132 (Khairul)
Email: khairulproperty@gmail.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:22 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE