Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,122
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,715
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,159
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-02-2010, 05:22 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

BroAct's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,806
Poster Rank: #2147
Blog Entries: 1
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default Sakit Jantung?? Kanser?? Ini penawarnya...[UPDATE : Testimoni di pg 12]

Tasly merupakan sebuah syarikat berteraskan kesihatan dalaman dengan produknya yang dihasilkan 100% dari herba. Tasly telah mendapat sijil HALAL dari JAKIM, berdaftar dibawah Akta Jualan Lansung (AJL931485), mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), diktiraf FDA, mendapat pengiktirafan ISO 9001, GMP dan TGA.

Tasly menggemparkan dunia perubatan dengan produk-produknya telah terbukti dapat membantu merawat penyakit-penyakit kronik seperti sakit jantung, kanser, darah tinggi, kencing manis, tyroid, migrain, strok dan sebagainya.

Danshen Plus Capsule menjadi tunjang kepada penawar segala penyakit. Diproses melalui kaedah pengekstrakan teknologi tinggi dan kesannya dapat membantu dalam pelancaran darah dari sekecil-kecil salur darah yang dipanggil mikrosirkulasi (micro-circulation). Ini menjadi kunci kepada keberkesanan produk Tasly ini.

Lihat video dibawah. Video ini diambil menggunakan teknologi mikro dan menunjukkan keberkesanan Danshen Plus hanya selepas 30 minit ia diambil! Segala plak dan kolesterol pada dinding-dinding salur darah dibersihkan dengan sekelip mata!



Tasly juga menawarkan kombinasi produknya untuk menentang penyakit-penyakit secara khusus. Sebagai contoh, penyakit jantung perlu mengambil Danshen Plus beserta Dong Chong Cao (juga produk Tasly) untuk memberikan kesan yang lebih pantas dan berkesan.

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan produk atau kombinasi produk mengikut jenis penyakit, sila saya di 017 6128485 atau PM saya.
__________________
CoffeeAddict Pictures

Last edited by BroAct; 14-03-2010 at 01:50 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-02-2010, 05:25 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

BroAct's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,806
Poster Rank: #2147
Blog Entries: 1
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

Walaupun Tasly menggunakan sistem MLM, tapi sistem itu tidak ditekankan kerana apa yang lebih penting adalah keberkesanan produk Tasly itu sendiri dan ini lebih kepada membantu pesakit-pesakit di luar sana untuk cuba menyembuhkan penyakit mereka dan menikmati kehidupan yang lebih selesa dan sihat tanpa penyakit!
__________________
CoffeeAddict Pictures
Reply With Quote
  #3  
Old 23-02-2010, 05:28 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 56,332
Poster Rank: #10
Thanked 28 Times
Active Level
My Mood:
Default

biasa produk MLM ni harga sure lebih tinggi dari biasa.
__________________
Quote:
6cm Distributor Malaysia
GARCINIA CAMBOGIA | PUERARIA MIRIFICA | BUTEA SUPERBA
Lawati Website Rasmi : www.jantankuat.com
Reply With Quote
  #4  
Old 23-02-2010, 05:37 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

BroAct's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,806
Poster Rank: #2147
Blog Entries: 1
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janggut_X View Post
biasa produk MLM ni harga sure lebih tinggi dari biasa.
bro, tak mahal klo nak banding ngan kesihatan sendiri.
kalau dan sakit jantung, nak watpe pon dah tak boleh.
abs duit beli ubt hospital jek. pastu wat bypass. dah abis beribu.
tp bukan sembuh pon. dos makin tinggi ade la...
__________________
CoffeeAddict Pictures
Reply With Quote
  #5  
Old 23-02-2010, 05:40 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 56,332
Poster Rank: #10
Thanked 28 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BroAct View Post
bro, tak mahal klo nak banding ngan kesihatan sendiri.
kalau dan sakit jantung, nak watpe pon dah tak boleh.
abs duit beli ubt hospital jek. pastu wat bypass. dah abis beribu.
tp bukan sembuh pon. dos makin tinggi ade la...
betul.cuma aku just kata bila dibuat MLM harga barang sure lebih mahal dari sepatutnya.itu sahaja.
__________________
Quote:
6cm Distributor Malaysia
GARCINIA CAMBOGIA | PUERARIA MIRIFICA | BUTEA SUPERBA
Lawati Website Rasmi : www.jantankuat.com
Reply With Quote
  #6  
Old 23-02-2010, 05:45 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

BroAct's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,806
Poster Rank: #2147
Blog Entries: 1
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janggut_X View Post
betul.cuma aku just kata bila dibuat MLM harga barang sure lebih mahal dari sepatutnya.itu sahaja.
besela...MLM.. tp still berbaloi nak banding ngan kesihatan sendiri. ye tak?
__________________
CoffeeAddict Pictures
Reply With Quote
  #7  
Old 23-02-2010, 05:52 PM
aes aes is offline
Well-Known
Member

aes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: CG
Posts: 9,562
Poster Rank: #297
Thanked 19 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janggut_X View Post
betul.cuma aku just kata bila dibuat MLM harga barang sure lebih mahal dari sepatutnya.itu sahaja.
MLM product byk nak kena bayau tax, nak bayau bonus
Reply With Quote
  #8  
Old 23-02-2010, 06:01 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

BroAct's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,806
Poster Rank: #2147
Blog Entries: 1
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

sepanjang sy promote produk Tasly ni kan, sy jumpe mcm2 org. paling ramai ialah orang yang takut sgt nak spend duit sket semata-mata untuk jaga kesihatan. sampai ada yg ckp kt saya "Baik aku sakit jatung dari duit aku abis". Ntah lah...kebanyakan nye orang melayu lah...tak tau nape smp camtu. adik beradik sendiri dah makan smp sakit jantung die dah sembuh sepenuhnya, pun takut duit die abis...
__________________
CoffeeAddict Pictures
Reply With Quote
  #9  
Old 23-02-2010, 06:18 PM
Nicholasi Nicholasi is offline
Normal Member

Nicholasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 218
Poster Rank: #9296
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Tasly?

Kita kan tiap hari dapat baca bermacam-macam klem tentang kehebatan sesuatu ubat.
Yg ni pula bunyinya lagi hebat.

Baik juga kalau Kementerian kesihatan dpt gunakan ubat-ubat
ni yg pasti lebih baik utk rakyat dan menjimatkan. Kan
ubat-ubat dan rawatan penyakit jantung dan kanser tu mahal?

Last edited by Nicholasi; 23-02-2010 at 06:20 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 23-02-2010, 06:27 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

BroAct's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,806
Poster Rank: #2147
Blog Entries: 1
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nicholasi View Post
Kita kan tiap hari dapat baca bermacam-macam klem tentang kehebatan sesuatu ubat.
Yg ni pula bunyinya lagi hebat.

Baik juga kalau Kementerian kesihatan dpt gunakan ubat-ubat
ni yg pasti lebih baik utk rakyat dan menjimatkan. Kan
ubat-ubat dan rawatan penyakit jantung dan kanser tu mahal?
jangan keliru...tasly bukan ubat. tasly ni supplement. tp membantu dalam penyembuhan sesuatu penyakit. macam org2 tue cakap. kalau tanak sakit kencing manis, slalu makan peria. peria tu makanan biasa. tp membantu dalam kita nak elakkan penyakit kencing manis. same mcm tasly. tasly gunakan herba n petua traditional cina. gnekan bahan2 makanan mcm ginseng ngan tumbuhan herba untuk lawan sesuatu penyakit. ubat pulak ade kandungan bahan kimia. digunakan untuk menutup kesakitan sesuatu penyakit dalam tempoh yg singkat. sakit mmg takde, tp penyakit itu sendiri masih ade dalam badan.
__________________
CoffeeAddict Pictures
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:03 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE