Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Yesterday
Replies: 1
Views: 971
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 25,069
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,283
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-02-2010, 05:22 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,918
Poster Rank: #2266
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Sakit Jantung?? Kanser?? Ini penawarnya...[UPDATE : Testimoni di pg 12]

Tasly merupakan sebuah syarikat berteraskan kesihatan dalaman dengan produknya yang dihasilkan 100% dari herba. Tasly telah mendapat sijil HALAL dari JAKIM, berdaftar dibawah Akta Jualan Lansung (AJL931485), mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), diktiraf FDA, mendapat pengiktirafan ISO 9001, GMP dan TGA.

Tasly menggemparkan dunia perubatan dengan produk-produknya telah terbukti dapat membantu merawat penyakit-penyakit kronik seperti sakit jantung, kanser, darah tinggi, kencing manis, tyroid, migrain, strok dan sebagainya.

Danshen Plus Capsule menjadi tunjang kepada penawar segala penyakit. Diproses melalui kaedah pengekstrakan teknologi tinggi dan kesannya dapat membantu dalam pelancaran darah dari sekecil-kecil salur darah yang dipanggil mikrosirkulasi (micro-circulation). Ini menjadi kunci kepada keberkesanan produk Tasly ini.

Lihat video dibawah. Video ini diambil menggunakan teknologi mikro dan menunjukkan keberkesanan Danshen Plus hanya selepas 30 minit ia diambil! Segala plak dan kolesterol pada dinding-dinding salur darah dibersihkan dengan sekelip mata!



Tasly juga menawarkan kombinasi produknya untuk menentang penyakit-penyakit secara khusus. Sebagai contoh, penyakit jantung perlu mengambil Danshen Plus beserta Dong Chong Cao (juga produk Tasly) untuk memberikan kesan yang lebih pantas dan berkesan.

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan produk atau kombinasi produk mengikut jenis penyakit, sila saya di 017 6128485 atau PM saya.

Last edited by BroAct; 14-03-2010 at 01:50 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-02-2010, 05:25 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,918
Poster Rank: #2266
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Walaupun Tasly menggunakan sistem MLM, tapi sistem itu tidak ditekankan kerana apa yang lebih penting adalah keberkesanan produk Tasly itu sendiri dan ini lebih kepada membantu pesakit-pesakit di luar sana untuk cuba menyembuhkan penyakit mereka dan menikmati kehidupan yang lebih selesa dan sihat tanpa penyakit!
Reply With Quote
  #3  
Old 23-02-2010, 05:28 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 56,981
Poster Rank: #14
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

biasa produk MLM ni harga sure lebih tinggi dari biasa.
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #4  
Old 23-02-2010, 05:37 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,918
Poster Rank: #2266
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janggut_X View Post
biasa produk MLM ni harga sure lebih tinggi dari biasa.
bro, tak mahal klo nak banding ngan kesihatan sendiri.
kalau dan sakit jantung, nak watpe pon dah tak boleh.
abs duit beli ubt hospital jek. pastu wat bypass. dah abis beribu.
tp bukan sembuh pon. dos makin tinggi ade la...
Reply With Quote
  #5  
Old 23-02-2010, 05:40 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 56,981
Poster Rank: #14
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BroAct View Post
bro, tak mahal klo nak banding ngan kesihatan sendiri.
kalau dan sakit jantung, nak watpe pon dah tak boleh.
abs duit beli ubt hospital jek. pastu wat bypass. dah abis beribu.
tp bukan sembuh pon. dos makin tinggi ade la...
betul.cuma aku just kata bila dibuat MLM harga barang sure lebih mahal dari sepatutnya.itu sahaja.
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #6  
Old 23-02-2010, 05:45 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,918
Poster Rank: #2266
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janggut_X View Post
betul.cuma aku just kata bila dibuat MLM harga barang sure lebih mahal dari sepatutnya.itu sahaja.
besela...MLM.. tp still berbaloi nak banding ngan kesihatan sendiri. ye tak?
Reply With Quote
  #7  
Old 23-02-2010, 05:52 PM
aes aes is offline
Super Active

aes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: CG
Posts: 9,562
Poster Rank: #371
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by janggut_X View Post
betul.cuma aku just kata bila dibuat MLM harga barang sure lebih mahal dari sepatutnya.itu sahaja.
MLM product byk nak kena bayau tax, nak bayau bonus
Reply With Quote
  #8  
Old 23-02-2010, 06:01 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,918
Poster Rank: #2266
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sepanjang sy promote produk Tasly ni kan, sy jumpe mcm2 org. paling ramai ialah orang yang takut sgt nak spend duit sket semata-mata untuk jaga kesihatan. sampai ada yg ckp kt saya "Baik aku sakit jatung dari duit aku abis". Ntah lah...kebanyakan nye orang melayu lah...tak tau nape smp camtu. adik beradik sendiri dah makan smp sakit jantung die dah sembuh sepenuhnya, pun takut duit die abis...
Reply With Quote
  #9  
Old 23-02-2010, 06:18 PM
Nicholasi Nicholasi is offline
Regular

Nicholasi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 222
Poster Rank: #9911
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Tasly?

Kita kan tiap hari dapat baca bermacam-macam klem tentang kehebatan sesuatu ubat.
Yg ni pula bunyinya lagi hebat.

Baik juga kalau Kementerian kesihatan dpt gunakan ubat-ubat
ni yg pasti lebih baik utk rakyat dan menjimatkan. Kan
ubat-ubat dan rawatan penyakit jantung dan kanser tu mahal?

Last edited by Nicholasi; 23-02-2010 at 06:20 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 23-02-2010, 06:27 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,918
Poster Rank: #2266
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nicholasi View Post
Kita kan tiap hari dapat baca bermacam-macam klem tentang kehebatan sesuatu ubat.
Yg ni pula bunyinya lagi hebat.

Baik juga kalau Kementerian kesihatan dpt gunakan ubat-ubat
ni yg pasti lebih baik utk rakyat dan menjimatkan. Kan
ubat-ubat dan rawatan penyakit jantung dan kanser tu mahal?
jangan keliru...tasly bukan ubat. tasly ni supplement. tp membantu dalam penyembuhan sesuatu penyakit. macam org2 tue cakap. kalau tanak sakit kencing manis, slalu makan peria. peria tu makanan biasa. tp membantu dalam kita nak elakkan penyakit kencing manis. same mcm tasly. tasly gunakan herba n petua traditional cina. gnekan bahan2 makanan mcm ginseng ngan tumbuhan herba untuk lawan sesuatu penyakit. ubat pulak ade kandungan bahan kimia. digunakan untuk menutup kesakitan sesuatu penyakit dalam tempoh yg singkat. sakit mmg takde, tp penyakit itu sendiri masih ade dalam badan.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 06:50 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you