Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Bank, ATM, Internet Banking

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-02-2010, 11:56 PM
rakyatmalaysia rakyatmalaysia is offline
Active Member

rakyatmalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,844
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default Terima Kasih CIMB Clicks!!!

Aku tak paham dengan CIMB Clicks ni, kalau kita komplen, ada je alasan dan jawapan, tp kualiti perkhidmatan tetap berMASALAH

Aku pakai online banking lain Reload Topup okay je tak penah ada problem, semalam aku Reload Topup pakai CIMB Clicks, aku tolong reload bapak aku punya nombor henpon, haram tak masuk

Apa masalah sbnarnya ni, dah letih aku nak wat report, yelah nilai tak seberapa, tp kalau main dengan banyak tak ke bengang dibuatnya.

So CIMB Clicks harap dapat perbaiki lagi perkhidmatan anda, mana mana staf yang suka wat silap n cilok duit customer tu buang je terus, buat kerja main main.

Sebenarnya bukan ni saja problem ngan CIMB ni, ATM pun bermasalah, MEPS/VISA function tu kadang2 sekadar hiasan je, cam aku selalu kena kat ATM CIMB Kota Bharu, kalau nak withdraw duit dari kad debit/kredit VISA, ATM CIMB jalan Maju je berfungsi, yang kat lain sume telan duit, tup2 kena tunggu sebulan baru duit tu masuk balik dalam akaun. Hampesss

Last edited by rakyatmalaysia; 15-02-2010 at 12:15 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-02-2010, 11:58 PM
qba437 qba437 is offline
CG Top Poster Club

qba437's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Location: stateless..no country..no identity
Posts: 32,539
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku selama nih ok jer..cuma ada sekali tuh lambat..reload pukul 9 pagi..4.40 ptg baru dapat
__________________
SAYA YANG MENURUT PERINTAH...

OctaFX - daftarlah di sini

http://i1080.photobucket.com/albums/..._animasi-1.gif
Reply With Quote
  #3  
Old 13-02-2010, 11:59 PM
qba437 qba437 is offline
CG Top Poster Club

qba437's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Location: stateless..no country..no identity
Posts: 32,539
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

selalu sangat ke kene?
__________________
SAYA YANG MENURUT PERINTAH...

OctaFX - daftarlah di sini

http://i1080.photobucket.com/albums/..._animasi-1.gif
Reply With Quote
  #4  
Old 14-02-2010, 12:05 AM
JinggoBro JinggoBro is offline
Regular

JinggoBro's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Posts: 289
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku kena gak dua hari lepas...Topup RM30 dlm kol 9.30 malam....sampai kol 11 tak masuk lagi...aku send email cakap yg topup tak dapat(guna email dari CIMB click)..... so,keesokannye..aku pi ATM,topUp lagi RM30 dlm kol 7 petang...

Sekali aku dapat 3 sms...setiap SMS cakap yg aku topUp RM30...

so..modal RM60..dapat topup RM90...hehehe...nak kata apa lagi...diam jer la..
kekekeke
Reply With Quote
  #5  
Old 14-02-2010, 12:07 AM
fido1 fido1 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2009
Posts: 7,268
Thanks (Received): 339
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rakyatmalaysia View Post
Aku tak paham dengan CIMB Clicks ni, kalau kita komplen, ada je alasan dan jawapan, tp kualiti perkhidmatan tetap berMASALAH

Aku pakai online banking lain Reload Topup okay je tak penah ada problem, semalam aku Reload Topup pakai CIMB Clicks, aku tolong reload bapak aku punya nombor henpon, haram tak masuk

Apa masalah sbnarnya ni, dah letih aku nak wat report, yelah nilai tak seberapa, tp kalau main dengan banyak tak ke bengang dibuatnya.

So CIMB Clicks harap dapat perbaiki lagi perkhidmatan anda, mana mana staf yang suka wat silap n cilok duit customer tu buang je terus, buat kerja main main.


erm..masalah macam mana tu cik? saya pernah juga berhadapan masalah yang sama.. alhamdulillah, customer service dia melayan saya dengan baik.

seharusnya bila saudari berhadapan dengan masalah ini, saya minta saudari minta nama staff yang angkat atau berbicara dengan saudari. itu lebih memudahkan perbualan. kalau staf tu layan lebih kurang, kita boleh buat report dan bagi nama staff serta waktu kita telefon berserta no acc kita.

harap dapat membantu.
Reply With Quote
  #6  
Old 14-02-2010, 12:11 AM
mangkaq mangkaq is offline
Super Active

mangkaq's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Mar 2008
Location: Tengah cangkung dpn PC
Posts: 8,816
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

CIMB click ni top sites kat malaysia ni...aku kira ramai sgt customer...sampai timbul mslh teknikal!!
Reply With Quote
  #7  
Old 14-02-2010, 12:14 AM
JinggoBro JinggoBro is offline
Regular

JinggoBro's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Posts: 289
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by JinggoBro View Post
aku kena gak dua hari lepas...Topup RM30 dlm kol 9.30 malam....sampai kol 11 tak masuk lagi...aku send email cakap yg topup tak dapat(guna email dari CIMB click)..... so,keesokannye..aku pi ATM,topUp lagi RM30 dlm kol 7 petang...

Sekali aku dapat 3 sms...setiap SMS cakap yg aku topUp RM30...

so..modal RM60..dapat topup RM90...hehehe...nak kata apa lagi...diam jer la..
kekekeke
Kes aku nie...sepatutnya yg Ucap Terima Kasih CIMB CLick...
Reply With Quote
  #8  
Old 14-02-2010, 12:15 AM
khairilhusni khairilhusni is offline
Legendary Member

khairilhusni's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Apr 2006
Location: Taiping - Cheras
Posts: 10,821
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

better jgn beli reload terus, beli pin je.
Reply With Quote
  #9  
Old 14-02-2010, 12:18 AM
qba437 qba437 is offline
CG Top Poster Club

qba437's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2008
Location: stateless..no country..no identity
Posts: 32,539
Thanks (Received): 92
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by JinggoBro View Post
aku kena gak dua hari lepas...Topup RM30 dlm kol 9.30 malam....sampai kol 11 tak masuk lagi...aku send email cakap yg topup tak dapat(guna email dari CIMB click)..... so,keesokannye..aku pi ATM,topUp lagi RM30 dlm kol 7 petang...

Sekali aku dapat 3 sms...setiap SMS cakap yg aku topUp RM30...

so..modal RM60..dapat topup RM90...hehehe...nak kata apa lagi...diam jer la..
kekekeke
untung la ko erk
__________________
SAYA YANG MENURUT PERINTAH...

OctaFX - daftarlah di sini

http://i1080.photobucket.com/albums/..._animasi-1.gif
Reply With Quote
  #10  
Old 14-02-2010, 12:21 AM
farise1 farise1 is offline
Active Member

farise1's Avatar
 
Trader Rating: (56)
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,346
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 2
Active Level
Default

saja nak bgtau.. tak tau la ada kena mengena ke tak. website dorang skrg tgh update.. hari ni laa.. esok ok kot.. (atau sbb byk problem baru nk update??)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold