Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 16,806
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,010
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 34,794
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-02-2010, 04:21 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (90)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,506
Poster Rank: #114
Thanked 918 Times
Active Level
My Mood:
Default Tactical Boot brand AMTEK seperti SWAT/Magnum/Johnson - RM180 je beb!

UPDATE HARGA KAW_KAW: 7 Nov 12

Hari baik, bulan baik ni aku ada special offer kat sumer! COD dengan aku RM180 jer sepasang! Nak pos, tambah rm15. Barang baik beb, original dan insyaAllah amat berkualiti! buleh roger aku segera..tqvm!

013-6068441







Salam Sumer...kali ni aku taknak menoleh ke belakang lagi...aku skrg dah buka kedai kasut sendiri dlm CG ni..tapi kasut utk aktiviti lasak jer...sesuai utk tentera,polis.rela dsbginya...aku ada byk koleksi gambar dan stakat ni hanya jenis ni jer yang aku ada..aku kan update nanti...sesaper nak order, dipersilakan...sesaper yg nak masuk tender, kita komisyen sama-sama..


AMARAN KHAS: Kasut ini diperolehi BUKAN dari sumber atau inbentori tentera dan tidak digazetkan dari sebahagian unifom ATM tetapi menyamai spesifikasi yang digunakan pasukan keselamatan tersebut.

- Kasut but jenis AMTEK keluaran Malaysia.
- Baru, terus dari kilang dan stok tersedia bila-bila masa.
- Separuh kulit dan separuh nylon.
- Zip tepi 6’’.
- Saiz bermula dari 5-11 (UK Standart)
- Ringan, Lasak dan amat berkualiti tinggi.
- Boleh digunapakai oleh Komando ATM, PDRM, RELA, pasukan keselamatan, pengumpul barangan tentera dan orang awam yang berminat.
- Harga RM250 termasuk caj penghantaran melalui kurier Gdex. Untuk tempahan sekitar Lembah Klang harga boleh dirunding.
- Tempahan dalam kuantiti yang banyak amat dialu-alukan seluruh Malaysia. Pengedar/ejen dikehendaki segera.
- Berminat hubungi/SMS 013-6068441.









HARGA RM250.00 TERMASUK PENGHANTARAN...KAWASAN LEMBAH KELANG, HARGA BOLEH DIRUNDING...TQ

layari http://www.mudah.my/But-Tentera-Baru...485.htm?last=1

UPDATE PICTURE




JENIS NI HARGANYA RM250.00 Jugak...kira cincai jerSEPASANG. SPEC SAMA SEPERTI DI ATAS! SEMUA PEMBELIAN ADA WARRANTY 3 BULAN DARI SEGI MATERIAL! Kalau dlm KL, Harga terbaik korang akan dapat..dgn syarat datang ambil kat aku...k

Komen dari bro zasrul1978 - beli pada 13 jul 2010

Quote:
Originally Posted by zasrul1978 View Post
bru dpt kasut dr bro Izantie.
thanks bro sbb htr sampai depan pintu opis

terus cuba try test.. brg mmg tip top.. secukup rasa.
x sangka plak aku ringan betul kasut ni.
harga pon cun.. mmg tk dpt harga ni klu kat luar

Last edited by Bro_Izantie; 07-11-2012 at 10:55 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-02-2010, 04:25 PM
cyberiz cyberiz is online now
Well-Known
Member

cyberiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Location: Airport City.......
Posts: 5,963
Poster Rank: #587
Thanked 279 Times
Active Level
Default

lawa kasut ni...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2010, 04:27 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (90)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,506
Poster Rank: #114
Thanked 918 Times
Active Level
My Mood:
Default Tawaran Istimewa...Ramadhan Sahaja!!!

Tawaran Harga Istimewa Sempena Ramadhan Al-Mubarak!!!

Kawasan Kuala Lumpur (COD) - Harga RM200.00 Sepasang!!!


Luar Kuala Lumpur (Semenanjung Malaysia) - kurier berdaftar!!! RM230.00 sepasang!!!


Sabah dan Sarawak - kurier berdaftar - RM250.00 (tetap)!!!

Promosi ini hanya untuk bukan puasa sahaja bermula dari 11 Ogos 2010 hingga 11 September 2010!!!


ps: Aku terpaksa menanggung kos 'akibat' promosi ini... dan sempena hari baik bulan baik, sedekah adalah lebih penting!!!

PESANAN IKHLAS!!!
Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

Aku berharap agar anda di luar sana dapat mempercayai dan memberi sepenuh kerjasama, jujur dan bersikap profesional...Aku tak berniat nak mencari rezeki haram utk sara family. Harap anda tidak menganiayai aku yg selama ni jujur dalam proses jual beli. Banyak kes apabila order dan aku guna modal sendiri, sampai masa untuk COD, pembeli berdolak dalih dan putus hubungan walaupun sebelum tu beriya-iya dan setuju nak beli selepas aku tunjukkan sampel..biasa la adat berniaga..tetapi Allah maha penyayang danpemberi rezeki...Dia tutup di situ dan buka di sini..Ada hikmah di sebalik kejadianNya...

Tuan/Puan...Aku dah brkecimpung dalam bidang ni sudah masuk 3 tahun dan semua pelanggan aku (hampir 100 lebih) seluruh Malaysia berpuashati terhadap proses jualan yang aku jalankan. Syukur Alhamdulillah, setakat ni tiada sebarang kes (tak sampai barang dikurier) berlaku dan aku akan terus moniter dan membuat gesaan kpd pihak kurier sekiranya barang lambat diterima oleh pembeli. Kepada anda pembeli2 secara online, harap sentiasa berfikiran terbuka kerana tidak semuanya kami, penjual terutamanya di Carigold adalah SCAMMER...Sekian, terima kasih!!!
Assalamualaikum w.b.t

Last edited by Bro_Izantie; 10-08-2010 at 04:19 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2010, 04:28 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (90)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,506
Poster Rank: #114
Thanked 918 Times
Active Level
My Mood:
Default

Asal aku onlie jer..aku upppp..hehehe
Reply With Quote
  #5  
Old 05-02-2010, 04:37 PM
shamrin72 shamrin72 is offline
Active Member

shamrin72's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 646
Poster Rank: #4778
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

free bump utk TT...boot cantek, dah macam Magnum ako tengok...
Reply With Quote
  #6  
Old 05-02-2010, 04:39 PM
StanNero StanNero is offline
Well-Known
Member

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,393
Poster Rank: #425
Thanked 154 Times
Active Level
My Mood:
Default

yg bawah 150 ada x ?
Reply With Quote
  #7  
Old 05-02-2010, 05:52 PM
lampor_2003 lampor_2003 is offline
Well-Known
Member

lampor_2003's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2009
Posts: 9,088
Poster Rank: #316
Thanked 77 Times
Active Level
My Mood:
Default

yg nih oil proff x?
__________________
KEDAI PATI MINYAK WANGI DARI FRANCE!!

ID SHAKLEE:890760
Vitamin Shaklee!!
Reply With Quote
  #8  
Old 05-02-2010, 06:01 PM
amazinggold88 amazinggold88 is offline
CG Top Poster Club

amazinggold88's Avatar
 
Trader Rating: (261)
Join Date: Nov 2008
Location: harapan menjadi kenyataan :)
Posts: 42,129
Poster Rank: #17
Thanked 191 Times
Active Level
My Mood:
Default

crocs ade x?
__________________
JUAL BELI EMAS YANG MENGUNTUNGKAN ANDA.
ANDA BELI 170/G,ANDA JUAL SEMULA RM184/G.ANDA UNTUNG RM14/G.
BANYAK KAN????JIKA MINAT,BOLEH WASSAP 0127782804
Reply With Quote
  #9  
Old 05-02-2010, 06:17 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (90)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,506
Poster Rank: #114
Thanked 918 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by StanNero View Post
yg bawah 150 ada x ?
takder la bro....modal sepasang pun lebih dari rm150....
Reply With Quote
  #10  
Old 05-02-2010, 06:18 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (90)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,506
Poster Rank: #114
Thanked 918 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by izan_88 View Post
crocs ade x?
croc dulu ada byk, tp made in china....so aku reject awal2..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:07 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE