Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-02-2010, 05:58 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (98)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,490
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Thumbs up Survey untuk sambung master

salam nak tanya rakan-rakan CG sekalian..siapa yang ada pengalaman buat master dah? actually tgh planning ingat nak buat MASTER IN EDUCATION. UNIVERSITI MANA YANG TAWARKAN MASTER EDUCATION? FULL-TIME ATAU PART TIME? BERAPA KOS? BOLEH GUNA PTPTN X? KLU BIASISWA TEMPAT MANA YANG PALING SESUAI NAK MEMOHON? TQ
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-02-2010, 05:59 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (98)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,490
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

klu ada sape2 yang pernah lalui atau tau apa2 info harap dapat membantu ya
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2010, 06:01 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (98)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,490
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

dah tanya oum (open university malaysia)

master education selama 2tahun

buat part-time je boleh secara online learning

tempoh : 2tahun
kos : Rm15000
Reply With Quote
  #4  
Old 03-02-2010, 06:08 PM
ikhmal_ok ikhmal_ok is online now
Super Active

ikhmal_ok's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,478
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 13
Active Level
Default

mana2 pun ok,,,janji murah.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-02-2010, 06:12 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (98)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,490
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by ikhmal_ok View Post
mana2 pun ok,,,janji murah.
kalau boleh nak info mana2 tempat senang nak survey..karang pilih tempat mahal dan kurang kualiti rugi lak
Reply With Quote
  #6  
Old 03-02-2010, 06:13 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (98)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,490
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

sape yerp ada info2..kalau taip kat google dapat secara rambang lak...hurm...untuk pembangunan diri elok sambung master pastu phd
Reply With Quote
  #7  
Old 03-02-2010, 06:16 PM
khairi78 khairi78 is offline
Active Member

khairi78's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,084
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Cuba TT try usha kat UKM...
__________________
Ya Allah ampunilah dosaku dan kurnikanlah padaku keluasan tempat tinggalku, berkatilah rezeki yang Engkau kurniakan kepadaku...Ya Allah cukupkanlah aku dengan rezeki-Mu yang halal hingga aku terhindar daripada rezeki yang haram. Ya Allah kayakanlah aku dengan anugerah-Mu sehingga aku tidak meminta kepada selain daripada-Mu...
Reply With Quote
  #8  
Old 03-02-2010, 06:20 PM
AzMiLLioNaiRe AzMiLLioNaiRe is offline
CG Top Poster Club

AzMiLLioNaiRe's Avatar

 
Trader Rating: (98)
Join Date: Jun 2008
Location: Sistem+Konsisten 0133113930
Posts: 35,490
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 0
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by khairi78 View Post
Cuba TT try usha kat UKM...
ukm brape ye? boleh nanti usha tp klu sape2 tau harap membantu yer
Reply With Quote
  #9  
Old 03-02-2010, 06:26 PM
S.Y.E.D S.Y.E.D is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2008
Location: Terengganu Forex Club << TFxC >>
Posts: 18,685
Thanks (Received): 591
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MiLLioNaiRe View Post
salam nak tanya rakan-rakan CG sekalian..siapa yang ada pengalaman buat master dah? actually tgh planning ingat nak buat MASTER IN EDUCATION. UNIVERSITI MANA YANG TAWARKAN MASTER EDUCATION? FULL-TIME ATAU PART TIME? BERAPA KOS? BOLEH GUNA PTPTN X? KLU BIASISWA TEMPAT MANA YANG PALING SESUAI NAK MEMOHON? TQ
better UKM n UIA.. nak cepat sket sambung kat UBERSea.. aku plan nak sambung master gak pas abes Degree nih tp mmandangkan umur dah ningkat 23 nih rase malas la plak nak sambung MASTER.. ehehehe..

p/s; lau nak sambung kat Open University aku rase better wat pilihan last sekali bro sbb aku ade dgr ura2 dari lecturer aku sndiri kate Open University ni certificated x iktiraf... nk tahu lebey la
lanjut better bro pegi siasat sendiri.. apepon selamat menyambung stady bro
Reply With Quote
  #10  
Old 03-02-2010, 06:27 PM
abdul_ir abdul_ir is offline
Super Active

abdul_ir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,592
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 9
Active Level
Default

aku plan nk amek MBA...
tp taktau la bile...
__________________
ruang iklan kosong>>
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold