Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,314
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 51,943
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,441
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-01-2010, 06:53 PM
diana_hana diana_hana is offline
Active Member

diana_hana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Perak
Posts: 788
Poster Rank: #4164
Thanked 40 Times
Active Level
My Mood:
Default Saya Cintakan Awak

Sorry bebanyak kalo dah ade

Sepasangan kekasih sedang memecut melebihi 100 km/jam di jalanraya.

Gadis : Perlahankanlah sikit moto nie..saya takut la..
Si Lelaki : Tak nak..bawak laju-laju macam nie ler seronok..
Gadis : Tak..tak seronok pun..tolonglah..saya takut sangat nie..
Si Lelaki : Kalau awak nak saya perlahankan motosikal nie..awak kena kata awak cintakan saya dulu..
Gadis : Ok. Saya cintakan awak !
Si Lelaki : Ok..sekarang peluk saya kuat-kuat.

* Si Gadis Memeluk Lelaki tadi dengan erat *

Si Lelaki : Awak..boleh awak tolong tanggalkan topi keledar saya tak?? Kemudian pakaikan kat awak..Saya rasa tak selesa lah..



*************************************************

Dalam surat khabar keesokkan harinya :

Sebuah motosikal telah berlanggar dengan satu bangunan akibat kegagalan fungsi brek.

Dua mangsa yang terlibat dalam kemalangan tersebut, dan hanya satu daripada mereka terselamat.


*************************************************


Moral :

Kisah sebenarnya, semasa sedang menuruni jalan tersebut, Si Lelaki telah mendapati yang brek motosikalnya tak berfungsi, tetapi dia tidak mahu kekasihnya tahu. Sebaliknya, dia meminta kekasihnya tadi mengungkapkan perkataan " Saya cintakan awak" dan merasakan dakapan terakhir kekasihnya, dia juga memberikan topi keladernya kepada Si Gadis mengharapkan kekasihnya itu selamat..walaupun itu bereti dia akan terkorban.

Jadi sekiranya anda ada seseorang yang amat anda cintai dan ambil berat, beritahu dia yang anda cintakannya.

Semoga kita masih punya waktu untuk mengucapkannya.
__________________
す。
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-01-2010, 06:59 PM
geniusneuro geniusneuro is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (30)
Join Date: Nov 2008
Location: dalam LONGKANG
Posts: 19,645
Poster Rank: #89
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

selalu dapat dalam sms or email ni
__________________
[CENTER][COLOR="Red"][B]●▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬▬●[/B][/COLOR][/CENTER]
[B][COLOR="Purple"][CENTER]saya mendoakan agar TASNEEM tabah dalam menjalani kehidupan dan kesejahteraan di dunia juga akhirat..Amiiinn..:)[/CENTER][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #3  
Old 09-01-2010, 07:00 PM
kalam79 kalam79 is offline
Active Member

kalam79's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Posts: 1,290
Poster Rank: #2858
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

true love nih..
__________________
Main Game Pon Boleh dpt Duit klik SINI

MEMANG BAIK MENJADI ORANG PENTING,LEBIH PENTING MENJADI ORANG BAIK
Reply With Quote
  #4  
Old 09-01-2010, 07:01 PM
acan acan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (20)
Join Date: May 2009
Location: i'm here ~ -_-"
Posts: 19,526
Poster Rank: #91
Blog Entries: 3
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

da pnah bace..menyayat hati gak r..hu2..
__________________
sedang ketiduran..
Reply With Quote
  #5  
Old 09-01-2010, 07:05 PM
kawetoksedoh kawetoksedoh is offline
Super Active Member

kawetoksedoh's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,605
Poster Rank: #1044
Thanked 235 Times
Active Level
My Mood:
Default

tenggelam dalam jiwang aje ler nih...

berpijak le di bumi nyata oiii
Reply With Quote
  #6  
Old 09-01-2010, 07:06 PM
euphoria euphoria is offline
Active Member

euphoria's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 572
Poster Rank: #5233
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

huh...sedihh la pulak baca cerita nii
Reply With Quote
  #7  
Old 09-01-2010, 07:33 PM
fido1 fido1 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2009
Posts: 7,270
Poster Rank: #448
Thanked 340 Times
Active Level
Default

owh..baru aku paham..ok..satu bintang dari sejuta bintang di langit utk tt..
Reply With Quote
  #8  
Old 09-01-2010, 07:35 PM
pecot85 pecot85 is offline
CG Top Poster Club

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: seremban
Posts: 22,793
Poster Rank: #65
Thanked 228 Times
Active Level
Cool

dey mesti mau balance daa
Reply With Quote
  #9  
Old 09-01-2010, 07:41 PM
diana_hana diana_hana is offline
Active Member

diana_hana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: Perak
Posts: 788
Poster Rank: #4164
Thanked 40 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fido1 View Post
owh..baru aku paham..ok..satu bintang dari sejuta bintang di langit utk tt..
satu jek? itu pun dah syukur ler tuu
teman suke 1...sbb 1 adalah satu
__________________
す。
Reply With Quote
  #10  
Old 09-01-2010, 07:42 PM
WnB WnB is offline
Well-Known
Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,245
Poster Rank: #451
Thanked 33 Times
Active Level
Default

mana tau lelaki tu mcm tu... dah mati dah... kesimpulan tu polis buat ker???
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:04 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE