Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Insurance Offers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 05-03-2010, 11:35 AM
bell&ross bell&ross is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,709
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

bump utk hari ni
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 10-03-2010, 01:58 PM
bell&ross bell&ross is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,709
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

bump utk hari ni
Reply With Quote
  #13  
Old 10-03-2010, 02:09 PM
bangsi bangsi is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,179
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro, wira 1.5, tahun 2007, kalau nk 3rdparty, leh dpt brape?
Reply With Quote
  #14  
Old 27-03-2010, 12:58 PM
bell&ross bell&ross is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,709
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bangsi View Post
bro, wira 1.5, tahun 2007, kalau nk 3rdparty, leh dpt brape?
bro, buat apa ambik 3rd party...buat rugi je...ambik 1st party la...baru berwibawa pakai keta...
Reply With Quote
  #15  
Old 28-03-2010, 11:20 AM
scorpio scorpio is offline
Regular

scorpio's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Location: kay el g-s a-kl
Posts: 530
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tt...kalau renew insurance ada diskaun ke...??
Reply With Quote
  #16  
Old 21-09-2010, 01:34 PM
bell&ross bell&ross is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,709
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by scorpio View Post
tt...kalau renew insurance ada diskaun ke...??
ada...NCD diskaun...sykt insuran yg bagi.

1.kereta baru beli 0 %
2.tahun ke 2 25%
3.tahun ke 3 30%
4.tahun ke 4 38.33%
5.tahun ke 5 45%
6.tahun ke 6 55%
7.maksimum ncd 55% selagi tiada claim insuran...ncd boleh transfer..

p/s: maaf ye lambat reply...
Reply With Quote
  #17  
Old 24-09-2010, 05:15 AM
mrkon mrkon is offline
Active Plus

mrkon's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Location: silver state
Posts: 2,525
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak tanya kalau saya batalkan NCD boleh dapat pulangan $,maksudnya bila saya beli insuran yang baru dari syarikat lain adakah NCD saya kekal iaitu 55% atau ia di kira semula iaitu 0%(kereta baru)
__________________
"apa yang Allah beri kepada kita adalah lebih baik dari apa yang kita minta"
Reply With Quote
  #18  
Old 24-09-2010, 06:49 AM
bazsh bazsh is offline
Super Active

 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2008
Location: New Castle
Posts: 7,022
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bell&ross View Post
sykt insuran lain aku tak tau..tempat aku minima 10k...bawah 10k tak layan...keta aku pun kena cover 10k walaupun harga market murah sesangat...

p/s: 10k kalau ncd 55% baru 2 ratus lebih je..
In case kalo kete tu total loss
Pembeli insurans tu akan dapat RM10k ke walaupun hrg pasaran bawah pd tu?
Reply With Quote
  #19  
Old 24-09-2010, 04:33 PM
mrkon mrkon is offline
Active Plus

mrkon's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Location: silver state
Posts: 2,525
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tidak cover ja 10K tapi bila claim dia akan ikut harga pasaran selalunya bawah pada tu.bagus kan insuran ka m'sia ni
__________________
"apa yang Allah beri kepada kita adalah lebih baik dari apa yang kita minta"
Reply With Quote
  #20  
Old 05-01-2011, 12:25 AM
bell&ross bell&ross is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,709
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mrkon View Post
nak tanya kalau saya batalkan NCD boleh dapat pulangan $,maksudnya bila saya beli insuran yang baru dari syarikat lain adakah NCD saya kekal iaitu 55% atau ia di kira semula iaitu 0%(kereta baru)

encik boleh bawa sekali NCD 55% ke sykt insuran lain.kalau beli kereta baru ncd 55% boleh transfer ke kerata baru.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump