Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 1,042
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 25,143
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,351
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-01-2010, 01:43 PM
fezal fezal is offline
Newbie

fezal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Poster Rank: #21224
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Seminar Di Johor 2010!

COPY AND PASTE DARI kasfulfx.

salam...setelah berbincang dengan sifu Mizee(lukpayat) sendiri, beliau telah bersetuju untuk turun ke JB untuk mencurahkan ilmu forex beliau jika saya dapat mengumpulkan sejumlah peserta dan menyediakan tempat untuk seminar tersebut.

enough feedback and respond will make this plan become REAL..insyaAllah.

mission :
1 of course untuk belajar tentang forex from basic to KUDA!
2 :jalinkan networking trader forex di johor khasnya, sebab terlalu jauh untuk kita ke office OWB setiap minggu...so kenape tidak kite buat di sini...share ilmu bersama...berjaya bersama2.jika networking kita mantap...setiap bulan pun kita boleh menjemput sifu mizee ke mari...betol x?

venue : jb or batu pahat(center of johor)
time : belum ditetapkan.
cost : 100++(kalau di office OWB,betul hanya rm30,tp cuba kira minyak,tol,penginapan tuk johorian p sana...at last berape?kalu nak p 3-4 kali...berape?)..my humble 2cents.

ok...saya bukan event coor untuk seminar ni...tp berharap johorian traders yg berminat buleh sama2 membantu dan bekerja sedikit untuk merealisasikan planning ini.kalau dah cukup korum...barulah kita tetapkan tarikh,tempat and mase yg pling sesuai untuk kite SEMUA.
cost akan ditetapkan oleh sifu mizee sendiri.

*Sesiapa ada contect utk sewa bilik seminar dan projektor sila call saya di 0197524737.

p/s : saya khairi,newbie dlm forex..sgt berharap dpt merealisasikan seminar ini.otai2 dan semua newbie dlm forex dijemput memeriahkan majlis...please consider this great opportunity 2 us.hopes dis will lead us to FTT nanti...amin.... :idea:


__________________________________________________ ________

roti gula:

apa lagi geng? plan dah dibuat, cuma nak realisasikan ja..
support la seminar ni.. make it real...

tinggalkan nama dan no telefon kat private msg aku.. aku akan foward kan pd kasfulfx

kita kumpul org bagi mantap..cukup..
then jalankan seminar...
amacam?
support..support!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-01-2010, 01:59 PM
keli80 keli80 is offline
Regular

keli80's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2008
Location: perak-----jay bee
Posts: 873
Poster Rank: #4220
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fezal View Post
COPY AND PASTE DARI kasfulfx.

salam...setelah berbincang dengan sifu Mizee(lukpayat) sendiri, beliau telah bersetuju untuk turun ke JB untuk mencurahkan ilmu forex beliau jika saya dapat mengumpulkan sejumlah peserta dan menyediakan tempat untuk seminar tersebut.

enough feedback and respond will make this plan become REAL..insyaAllah.

mission :
1 of course untuk belajar tentang forex from basic to KUDA!
2 :jalinkan networking trader forex di johor khasnya, sebab terlalu jauh untuk kita ke office OWB setiap minggu...so kenape tidak kite buat di sini...share ilmu bersama...berjaya bersama2.jika networking kita mantap...setiap bulan pun kita boleh menjemput sifu mizee ke mari...betol x?

venue : jb or batu pahat(center of johor)
time : belum ditetapkan.
cost : 100++(kalau di office OWB,betul hanya rm30,tp cuba kira minyak,tol,penginapan tuk johorian p sana...at last berape?kalu nak p 3-4 kali...berape?)..my humble 2cents.

ok...saya bukan event coor untuk seminar ni...tp berharap johorian traders yg berminat buleh sama2 membantu dan bekerja sedikit untuk merealisasikan planning ini.kalau dah cukup korum...barulah kita tetapkan tarikh,tempat and mase yg pling sesuai untuk kite SEMUA.
cost akan ditetapkan oleh sifu mizee sendiri.

*Sesiapa ada contect utk sewa bilik seminar dan projektor sila call saya di 0197524737.

p/s : saya khairi,newbie dlm forex..sgt berharap dpt merealisasikan seminar ini.otai2 dan semua newbie dlm forex dijemput memeriahkan majlis...please consider this great opportunity 2 us.hopes dis will lead us to FTT nanti...amin.... :idea:


__________________________________________________ ________

roti gula:

apa lagi geng? plan dah dibuat, cuma nak realisasikan ja..
support la seminar ni.. make it real...

tinggalkan nama dan no telefon kat private msg aku.. aku akan foward kan pd kasfulfx

kita kumpul org bagi mantap..cukup..
then jalankan seminar...
amacam?
support..support!!
bro sebelum ni pun penah ade seminar forex kendalian masta luk di jb.masta luk yg turun sendiri.n memang dah ade pun group kat jb ni.sebelum ni yg arrange kan seminar tu bro HBB kat forum bicarajutawan. tp ok gak kalau nak buat sekali lg .untuk pengetahuan br n tambah pengetahuan n memantapkan ilmu yg sedia ada
__________________
JoM SihAt DeNGan SelAmaT DengAN HerBAliFe.
DarI SaiZ XXXL ke L ,S ,atau M insYa
maSAlah Perut Buncit DAn BoRoi?
Area PeRaK (IpOh) BleH HubuNGi Saya...
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2010, 03:53 PM
amat_kayu amat_kayu is offline
Regular

amat_kayu's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 191
Poster Rank: #10756
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

salam bro fezal,

count me in...
ada lagi tak syarat lain selain pengeras 100++ tuh?

rdgs
amat
Reply With Quote
  #4  
Old 17-01-2010, 07:47 PM
fezal fezal is offline
Newbie

fezal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Poster Rank: #21224
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amat_kayu View Post
salam bro fezal,

count me in...
ada lagi tak syarat lain selain pengeras 100++ tuh?

rdgs
amat
bro, no tepon n nama..
nak foward kat kasfulfx ni..
Reply With Quote
  #5  
Old 17-01-2010, 07:48 PM
fezal fezal is offline
Newbie

fezal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Poster Rank: #21224
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by keli80 View Post
bro sebelum ni pun penah ade seminar forex kendalian masta luk di jb.masta luk yg turun sendiri.n memang dah ade pun group kat jb ni.sebelum ni yg arrange kan seminar tu bro HBB kat forum bicarajutawan. tp ok gak kalau nak buat sekali lg .untuk pengetahuan br n tambah pengetahuan n memantapkan ilmu yg sedia ada
yup..btul..kat UTM.. aku pun terlepas haritu...sbb tu diorg nak adakan sekali lagi...
Reply With Quote
  #6  
Old 17-01-2010, 07:53 PM
felinesnipers felinesnipers is offline
Regular

felinesnipers's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 437
Poster Rank: #6693
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

setakat ni da bape org yg berminat
Reply With Quote
  #7  
Old 17-01-2010, 08:15 PM
GOME GOME is offline
Regular

GOME's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 200
Poster Rank: #10504
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Huhuh...kawe2
Reply With Quote
  #8  
Old 17-01-2010, 09:03 PM
diprivacy5275 diprivacy5275 is offline
Active Member

diprivacy5275's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,998
Poster Rank: #2173
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Bukan ke BNM dah kasi peringatan pasal kelas2 fx ni.Isu lum reda lagi, nanti tak pasal2 jadi lebih kritikal.huhuhu Kalau salah statement aku ni, harap tegur
Reply With Quote
  #9  
Old 18-01-2010, 08:23 AM
deaftonejoe deaftonejoe is offline
Active Member

deaftonejoe's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,350
Poster Rank: #1883
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by diprivacy5275 View Post
Bukan ke BNM dah kasi peringatan pasal kelas2 fx ni.Isu lum reda lagi, nanti tak pasal2 jadi lebih kritikal.huhuhu Kalau salah statement aku ni, harap tegur
haah kasi reda dulu.. ade yg ******* pandai sudah kasi keruh... harap bader lukpayat x patah semangat.. aku pun nk blajao gak.. xbrp paham jd face to face br paham.. nk g k.l hu.. hu.. mlsle.. jauh....
Reply With Quote
  #10  
Old 18-01-2010, 08:34 AM
burger5440 burger5440 is offline
Regular

burger5440's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 134
Poster Rank: #12934
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

aku nk join.aku tgk ramai gak yg dh booking seat..
masukan name aku..
mari2..cepat2...nanti seat penoh...tempat terhad...

Last edited by burger5440; 18-01-2010 at 12:20 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 08:14 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you