Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,174
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,786
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,746
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-01-2010, 01:43 PM
fezal fezal is offline
Newbies

fezal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Poster Rank: #20039
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default Seminar Di Johor 2010!

COPY AND PASTE DARI kasfulfx.

salam...setelah berbincang dengan sifu Mizee(lukpayat) sendiri, beliau telah bersetuju untuk turun ke JB untuk mencurahkan ilmu forex beliau jika saya dapat mengumpulkan sejumlah peserta dan menyediakan tempat untuk seminar tersebut.

enough feedback and respond will make this plan become REAL..insyaAllah.

mission :
1 of course untuk belajar tentang forex from basic to KUDA!
2 :jalinkan networking trader forex di johor khasnya, sebab terlalu jauh untuk kita ke office OWB setiap minggu...so kenape tidak kite buat di sini...share ilmu bersama...berjaya bersama2.jika networking kita mantap...setiap bulan pun kita boleh menjemput sifu mizee ke mari...betol x?

venue : jb or batu pahat(center of johor)
time : belum ditetapkan.
cost : 100++(kalau di office OWB,betul hanya rm30,tp cuba kira minyak,tol,penginapan tuk johorian p sana...at last berape?kalu nak p 3-4 kali...berape?)..my humble 2cents.

ok...saya bukan event coor untuk seminar ni...tp berharap johorian traders yg berminat buleh sama2 membantu dan bekerja sedikit untuk merealisasikan planning ini.kalau dah cukup korum...barulah kita tetapkan tarikh,tempat and mase yg pling sesuai untuk kite SEMUA.
cost akan ditetapkan oleh sifu mizee sendiri.

*Sesiapa ada contect utk sewa bilik seminar dan projektor sila call saya di 0197524737.

p/s : saya khairi,newbie dlm forex..sgt berharap dpt merealisasikan seminar ini.otai2 dan semua newbie dlm forex dijemput memeriahkan majlis...please consider this great opportunity 2 us.hopes dis will lead us to FTT nanti...amin.... :idea:


__________________________________________________ ________

roti gula:

apa lagi geng? plan dah dibuat, cuma nak realisasikan ja..
support la seminar ni.. make it real...

tinggalkan nama dan no telefon kat private msg aku.. aku akan foward kan pd kasfulfx

kita kumpul org bagi mantap..cukup..
then jalankan seminar...
amacam?
support..support!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-01-2010, 01:59 PM
keli80 keli80 is offline
Active Member

keli80's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2008
Location: perak-----jay bee
Posts: 870
Poster Rank: #3950
Thanked 6 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fezal View Post
COPY AND PASTE DARI kasfulfx.

salam...setelah berbincang dengan sifu Mizee(lukpayat) sendiri, beliau telah bersetuju untuk turun ke JB untuk mencurahkan ilmu forex beliau jika saya dapat mengumpulkan sejumlah peserta dan menyediakan tempat untuk seminar tersebut.

enough feedback and respond will make this plan become REAL..insyaAllah.

mission :
1 of course untuk belajar tentang forex from basic to KUDA!
2 :jalinkan networking trader forex di johor khasnya, sebab terlalu jauh untuk kita ke office OWB setiap minggu...so kenape tidak kite buat di sini...share ilmu bersama...berjaya bersama2.jika networking kita mantap...setiap bulan pun kita boleh menjemput sifu mizee ke mari...betol x?

venue : jb or batu pahat(center of johor)
time : belum ditetapkan.
cost : 100++(kalau di office OWB,betul hanya rm30,tp cuba kira minyak,tol,penginapan tuk johorian p sana...at last berape?kalu nak p 3-4 kali...berape?)..my humble 2cents.

ok...saya bukan event coor untuk seminar ni...tp berharap johorian traders yg berminat buleh sama2 membantu dan bekerja sedikit untuk merealisasikan planning ini.kalau dah cukup korum...barulah kita tetapkan tarikh,tempat and mase yg pling sesuai untuk kite SEMUA.
cost akan ditetapkan oleh sifu mizee sendiri.

*Sesiapa ada contect utk sewa bilik seminar dan projektor sila call saya di 0197524737.

p/s : saya khairi,newbie dlm forex..sgt berharap dpt merealisasikan seminar ini.otai2 dan semua newbie dlm forex dijemput memeriahkan majlis...please consider this great opportunity 2 us.hopes dis will lead us to FTT nanti...amin.... :idea:


__________________________________________________ ________

roti gula:

apa lagi geng? plan dah dibuat, cuma nak realisasikan ja..
support la seminar ni.. make it real...

tinggalkan nama dan no telefon kat private msg aku.. aku akan foward kan pd kasfulfx

kita kumpul org bagi mantap..cukup..
then jalankan seminar...
amacam?
support..support!!
bro sebelum ni pun penah ade seminar forex kendalian masta luk di jb.masta luk yg turun sendiri.n memang dah ade pun group kat jb ni.sebelum ni yg arrange kan seminar tu bro HBB kat forum bicarajutawan. tp ok gak kalau nak buat sekali lg .untuk pengetahuan br n tambah pengetahuan n memantapkan ilmu yg sedia ada
__________________
JoM SihAt DeNGan SelAmaT DengAN HerBAliFe.
DarI SaiZ XXXL ke L ,S ,atau M insYa
maSAlah Perut Buncit DAn BoRoi?
Area PeRaK (IpOh) BleH HubuNGi Saya...
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2010, 03:53 PM
amat_kayu amat_kayu is offline
Normal Member

amat_kayu's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 175
Poster Rank: #10667
Thanked 16 Times
Active Level
Default

salam bro fezal,

count me in...
ada lagi tak syarat lain selain pengeras 100++ tuh?

rdgs
amat
Reply With Quote
  #4  
Old 17-01-2010, 07:47 PM
fezal fezal is offline
Newbies

fezal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Poster Rank: #20039
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by amat_kayu View Post
salam bro fezal,

count me in...
ada lagi tak syarat lain selain pengeras 100++ tuh?

rdgs
amat
bro, no tepon n nama..
nak foward kat kasfulfx ni..
Reply With Quote
  #5  
Old 17-01-2010, 07:48 PM
fezal fezal is offline
Newbies

fezal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Poster Rank: #20039
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by keli80 View Post
bro sebelum ni pun penah ade seminar forex kendalian masta luk di jb.masta luk yg turun sendiri.n memang dah ade pun group kat jb ni.sebelum ni yg arrange kan seminar tu bro HBB kat forum bicarajutawan. tp ok gak kalau nak buat sekali lg .untuk pengetahuan br n tambah pengetahuan n memantapkan ilmu yg sedia ada
yup..btul..kat UTM.. aku pun terlepas haritu...sbb tu diorg nak adakan sekali lagi...
Reply With Quote
  #6  
Old 17-01-2010, 07:53 PM
felinesnipers felinesnipers is offline
Normal Member

felinesnipers's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 437
Poster Rank: #6307
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

setakat ni da bape org yg berminat
Reply With Quote
  #7  
Old 17-01-2010, 08:15 PM
GOME GOME is offline
Normal Member

GOME's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 200
Poster Rank: #9927
Thanked 2 Times
Active Level
Default

Huhuh...kawe2
Reply With Quote
  #8  
Old 17-01-2010, 09:03 PM
diprivacy5275 diprivacy5275 is offline
Active Member

diprivacy5275's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,971
Poster Rank: #2018
Thanked 33 Times
Active Level
Default

Bukan ke BNM dah kasi peringatan pasal kelas2 fx ni.Isu lum reda lagi, nanti tak pasal2 jadi lebih kritikal.huhuhu Kalau salah statement aku ni, harap tegur
Reply With Quote
  #9  
Old 18-01-2010, 08:23 AM
deaftonejoe deaftonejoe is offline
Active Member

deaftonejoe's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,286
Poster Rank: #1748
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by diprivacy5275 View Post
Bukan ke BNM dah kasi peringatan pasal kelas2 fx ni.Isu lum reda lagi, nanti tak pasal2 jadi lebih kritikal.huhuhu Kalau salah statement aku ni, harap tegur
haah kasi reda dulu.. ade yg ******* pandai sudah kasi keruh... harap bader lukpayat x patah semangat.. aku pun nk blajao gak.. xbrp paham jd face to face br paham.. nk g k.l hu.. hu.. mlsle.. jauh....
Reply With Quote
  #10  
Old 18-01-2010, 08:34 AM
burger5440 burger5440 is offline
Normal Member

burger5440's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 134
Poster Rank: #12316
Thanked 0 Times
Active Level
Default

aku nk join.aku tgk ramai gak yg dh booking seat..
masukan name aku..
mari2..cepat2...nanti seat penoh...tempat terhad...

Last edited by burger5440; 18-01-2010 at 12:20 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:41 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE