Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,074
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,289
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,050
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-01-2010, 01:18 AM
TukGantang TukGantang is offline
Newbies

TukGantang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 34
Poster Rank: #21809
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Rawatan Perubatan Cara Islam Jarak Jauh

Assalamualaikum warga2 CG,

Tuk disini nak menawarkan perkhidmatan percuma dan ihklas kepada mereka yang ada pelbagai masalah..tak kira orang islam mahupun orang bukan islam...Kebanyakan pesakit-pesakit yang datang mengalami masalah-masalah seperti Mental dan Emosional yang tidak stabil, Stress/tekanan jiwa dan kemurungan yang berlebihan, Masalah Suami-Isteri, Masalah Sihir, Saka, Santau, Gangguan Makhluk Halus, sakit ganjil, Resdung, Migrain, Lemah Tenaga Batin dan juga yang berhajat untuk "Cleansing" @ Pagar Rumah/Kedai/Diri. InsyaAllah Tuk akan bantu merawatnya dengan izin Allah S.W.T.

Boleh diajukan dalam thread ini..jika malu PM saja.

Butiran yang perlu Tuk tahu nama pesakit,umur,alamat dan masalahnya. Jika ada gambarnya lagi baik. Tiada pun takpe.

Jika sembuh nanti, tuk tidak mengharapkan balasan tapi sudah memadai diiringi doa yang ikhlas supaya tuk mendapat kelebihan laduni,kasyaf dan makrifat daripada Allah S.W.T. Tuk harap boleh teruskan amal jariah tuk ini pada orang lain.

Add YM Tuk = TukGantang atau tukgantang@yahoo.com

Tuk online dari 9mlm hingga 12.00pagi++

Rawatan tuk akan kumpul dan buat jarak jauh setiap malam jumaat(afdal) kecuali kes kecemasan.


Petua-petua

http://www.carigold.com/portal/forum...0&postcount=43 Minta Hutang


Nabi s.a.w. bersabda: “Jangan demikian, demi Allah, nescayalah engkau semua itu wajib memerintahkan kebaikan, melarang dari kemungkaran, mengambil tangan orang yang zalim - yakni menghentikan kezalimannya - serta mengembalikannya atas kebenaran yang sesungguhnya, juga membasmi tindakannya kepada yang hak saja dengan pembatasan yang sesungguh-sungguhnya. Atau jikalau semua itu tidak dilakukan, maka nescayalah Allah akan memukulkan - membencikan - hati setengahmu terhadap setengahnya kemudian melaknati - mengutuk - engkau semua sebagaimana Dia mengutuk mereka - Bani Israil.” Diriwayatkan oleh Abu Dawud dan Tirmidzi dan ia mengatakan bahawa ini adalah Hadis hasan. Ini adalah menurut lafaznya Imam ‘Abu Dawud.

Last edited by TukGantang; 23-01-2010 at 12:39 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-01-2010, 01:44 AM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,696
Poster Rank: #4
Thanked 1,873 Times
Active Level
My Mood:
Default

Rawatan secara online nie
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2010, 08:27 PM
arecap arecap is offline
Active Member

arecap's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Feb 2008
Posts: 714
Poster Rank: #4444
Thanked 1 Time
Active Level
Default

bagus nie ada rawatan camnie..BUMP for tt
__________________
KITAR SEMULA KOMPUTER ROSAK
UNTUK DAPATKAN TUNAI...LUMAYAN!!!
HARGA 100% LEBIH TINGGI DARI
KEDAI BESI BURUK...CONFIRM
Reply With Quote
  #4  
Old 07-01-2010, 12:08 PM
TukGantang TukGantang is offline
Newbies

TukGantang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 34
Poster Rank: #21809
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
Rawatan secara online nie
..alhamdulillah bos...

Cek dalam PM,tuk dah sent...rawatan jarak jauh akan dibuat setiap malam jumaat...tuk kumpulkan sekali utk jadi mudah..
__________________
Diri Kamu Minta Dihargai
Rawatan Perubatan Islam Jarak Jauh - Percuma
Reply With Quote
  #5  
Old 07-01-2010, 12:09 PM
TukGantang TukGantang is offline
Newbies

TukGantang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 34
Poster Rank: #21809
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arecap View Post
bagus nie ada rawatan camnie..BUMP for tt
rawatan moden gitu...zaman dah berubah.

mcm mana tuk nak letak simbol thanks kat bawah 1st trhead ye?
__________________
Diri Kamu Minta Dihargai
Rawatan Perubatan Islam Jarak Jauh - Percuma
Reply With Quote
  #6  
Old 10-01-2010, 10:40 PM
jebat05 jebat05 is offline
Super Active Member

jebat05's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jan 2008
Location: Port Dickson->Tampin->Besut
Posts: 3,474
Poster Rank: #1074
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

salam tok..saya dah lama PM tok. xder reply pun. tq
Reply With Quote
  #7  
Old 10-01-2010, 10:44 PM
oscar oscar is offline
Active Member

oscar's Avatar
 
Trader Rating: (-1)
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,465
Poster Rank: #2545
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

...cayalah Tuk. Semoga Allah memberkati usaha murni Tuk.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-01-2010, 11:07 PM
akuslamberjer akuslamberjer is online now
Well-Known
Member

akuslamberjer's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,247
Poster Rank: #682
Thanked 99 Times
Active Level
My Mood:
Default

dah pm tok..mintak tip sket..hehe
__________________
.. Jgnlah kamu dilalaikan oleh(urusan) harta benda kamu & anak-pinak kamu drpd mengingati Allah ...(Al-Munafiqun)
Reply With Quote
  #9  
Old 11-01-2010, 01:21 AM
goodrobot goodrobot is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 426
Poster Rank: #6260
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Alhamdulillah ... semoga jasa yang baik dibalas baik..

Syabas
Reply With Quote
  #10  
Old 13-01-2010, 03:32 PM
zullalliance zullalliance is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 18
Poster Rank: #27826
Thanked 0 Times
Active Level
Default

salam tok..mcm ahli pessad je
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:14 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE