Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-12-2009, 02:14 PM
pinkpearl pinkpearl is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default macam mana nak cari no HP kawan

sape bole tolong i nak cari no HP membe i. i cuma tau no lama and dia dah tukar no baru. bleh tak sape2 tau nak cari macm mana. fyi i tau nama n no ic je.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-12-2009, 02:17 PM
K.E.Y..kuchi K.E.Y..kuchi is offline
Active Plus

K.E.Y..kuchi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Kembali Berposting
Posts: 3,360
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hesh...

asal byk sngat orang nak cari no phone ni?

same ngan thread sebelah tu..

jap lagi yg tau akan masuk..
__________________
-TIADA SEBARANG IKLAN-

-TERASA INGIN DISEWAKAN-
Reply With Quote
  #3  
Old 22-12-2009, 02:32 PM
lilbee lilbee is offline
Active Plus

lilbee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: sumwhere in the middle of malaysia..
Posts: 4,801
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

thread sebelah ko gak kan?

sana english, sini BM..

ko advertise la kat kosmo ke..

mencari kawan lama...nanti kalo dia or orang yang kenal dia baca, dia kontek la ko balik..
__________________
CONGO BARS sedap
instagram: @anggunbungashop
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold