Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vacancies

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,284
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,018
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,168
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-12-2009, 09:39 AM
Skycrewz Skycrewz is offline
Active Member

Skycrewz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 534
Poster Rank: #5533
Thanked 6 Times
Active Level
Default Permohonan Pensyarah di Politeknik...Camner nk apply..?

Ader sesiapa tau tak cara untuk memohon jawatan pensyarah di politeknik...?

Aku baru jer grad dari UTM Skudai..cos mekanikal...2 tahun lpas abg kpd member aku dpt jadi pensyarah di politeknik..dia pun dari UTM Skudai gak..Aku try contact member aku tu tp da tak dpt..

So ade sesiapa tau tak camner aku nk apply pensyarah di politeknik..?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-12-2009, 09:49 AM
odee8205 odee8205 is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 35
Poster Rank: #21846
Thanked 0 Times
Active Level
Default

pegi suruhanjaya perkhidmatan pelajaran.tapi skang ni die nak degree dengan pendidikan sekali.dulu buleh.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-12-2009, 09:50 AM
sandaldm sandaldm is offline
Active Member

sandaldm's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,740
Poster Rank: #2227
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

apply kat jobsmalaysia.gov.my..kat ctu ado tutorial mcmano nk apply yg politek tu..tp now politek tumpu kat automotif je..bdk2 automotif..bdk2 automotif utm dh intervw pun..tggu nk keno posting je now diorg
Reply With Quote
  #4  
Old 04-12-2009, 09:54 AM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,075
Poster Rank: #36
Thanked 49 Times
Active Level
Default

mungkin abg tu dah ade pengalaman keje nie....

org yang pengalaman dgn fresh graduate tak sama pengajaran...

oleh itu klau nak ngajar pon kena lawak2 sikit yer....jgn beb serius...

aku nie graduat poli.....beza nooo yng pensyarah fresh dgn pengalaman keje kilang...
Reply With Quote
  #5  
Old 04-12-2009, 09:58 AM
Skycrewz Skycrewz is offline
Active Member

Skycrewz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 534
Poster Rank: #5533
Thanked 6 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by odee8205 View Post
pegi suruhanjaya perkhidmatan pelajaran.tapi skang ni die nak degree dengan pendidikan sekali.dulu buleh.
Aiyya..btul ker..? Adus..hancur harapanku..
Reply With Quote
  #6  
Old 04-12-2009, 10:01 AM
Skycrewz Skycrewz is offline
Active Member

Skycrewz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 534
Poster Rank: #5533
Thanked 6 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zamreda View Post
mungkin abg tu dah ade pengalaman keje nie....

org yang pengalaman dgn fresh graduate tak sama pengajaran...

oleh itu klau nak ngajar pon kena lawak2 sikit yer....jgn beb serius...

aku nie graduat poli.....beza nooo yng pensyarah fresh dgn pengalaman keje kilang...
abg tu xder pengalaman keja pun..dia menganggur setahun..baru dpt jadi pensyarah tu..
Reply With Quote
  #7  
Old 04-12-2009, 10:02 AM
sandaldm sandaldm is offline
Active Member

sandaldm's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,740
Poster Rank: #2227
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

xde degree pendidikan pong buleh..ko try tgk la kat web aku bg tu..apply je
Reply With Quote
  #8  
Old 04-12-2009, 10:03 AM
AktaHasutan AktaHasutan is offline
Normal Member

AktaHasutan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 139
Poster Rank: #12012
Thanked 0 Times
Active Level
Default

kene de degree. pensyarah aku yg de diploma skang da masuk utm skudai buat degree fulltime.

tatau lak aku poli amek pensyarah dari lulusan ipta lain.

tapi ni nak bitau. kalo nak jadi pensyarah poli perlu ada pengalaman kerja yg meluas. barula bole terapkan pengajaran kemahiran yang betul kat dak2 poli.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-12-2009, 10:15 AM
Skycrewz Skycrewz is offline
Active Member

Skycrewz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 534
Poster Rank: #5533
Thanked 6 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sandaldm View Post
apply kat jobsmalaysia.gov.my..kat ctu ado tutorial mcmano nk apply yg politek tu..tp now politek tumpu kat automotif je..bdk2 automotif..bdk2 automotif utm dh intervw pun..tggu nk keno posting je now diorg
Camner bro tau tu..member2 bro ker dak utm tu..?
Reply With Quote
  #10  
Old 04-12-2009, 10:18 AM
AKIMARU AKIMARU is offline
Active Member

AKIMARU's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Dec 2007
Location: masai johor
Posts: 927
Poster Rank: #3753
Thanked 5 Times
Active Level
Default

pergi je terus politeknik kat pasir gudang mintak kerja macam biasa.baru tahun lepas kawan org umah aku buat macam tu.lulusan deg UTM gak.dapat kerja gaji nak dekat rm 3000 tu..
__________________
http://www.e-wakafjohor.gov.my/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:32 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE