Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Vehicles Sale/Rent

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-11-2009, 09:24 PM
mfaiez mfaiez is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 272
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default Kereta terpakai dari Jepun

Assalamualaikum,
Sapa-sapa yg nak beli kereta terpakai terus dari Jepun, kami boleh bekalkan kereta pada anda.
Skarang nie ada 2 AP pelajar, dan kedua2 pelajar nie nak balik tahun depan bulan 3.

Disini pengiraan lengkap bagi membeli kereta terus dari kami.
Contoh 1: kereta Toyota wish 1.7 keluaran model 2004
Harga kereta.......RM 25901.76
Kos AP pelajar.....RM 20000
kos penghantaran...RM 6000
Cukai Kastam.......RM 26208.43
Total kos..........RM 78110.19

cukai kastam diatas adalah berdasarkan rekod kiraan yang sedia ada yang telah dibuat oleh pihak kastam malaysia.

Contoh kiraan 2: kereta Odyssey ABA-RB1 2004 model
Harga kereta........RM 53,327.15
Kos AP pelajar......RM 20,000
kos penghantaran....RM 6,000
Cukai Kastam........RM 45,585.94
Total kos...........RM 124,913.09

Berminat?
Hubungi kami segera
web : http://www.ace-solution.com
email : [email protected]

Last edited by mfaiez; 30-11-2009 at 09:34 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-11-2009, 09:28 PM
hisham27 hisham27 is offline
Active Plus

hisham27's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,035
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

TT Wish by Honda ker? bukan Toyota ?
Quote:
Disini pengiraan lengkap bagi membeli kereta terus dari kami.
Contoh 1: kereta Honda wish 1.7 keluaran model 2004
__________________
No signature is required ...:D
Reply With Quote
  #3  
Old 30-11-2009, 09:30 PM
acan acan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (20)
Join Date: May 2009
Location: i'm here ~ -_-"
Posts: 19,665
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

ko redy je la..ade makhluk sorang tu msuk kang..
__________________
sedang ketiduran..
Reply With Quote
  #4  
Old 30-11-2009, 09:31 PM
keri3534 keri3534 is offline
Active Member

keri3534's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,075
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

honda wish ada ke kt pasaran???
ni mesti model baru honda...
hahaha
Reply With Quote
  #5  
Old 30-11-2009, 09:34 PM
mfaiez mfaiez is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 272
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

He..he.. sorry, silap taip.
Reply With Quote
  #6  
Old 30-11-2009, 10:04 PM
T2T T2T is offline
Super Active

T2T's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2008
Posts: 6,928
Thanks (Received): 112
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wah menarik2.. ko kat mana TT? jepun ke malaysia?
__________________
Call/WhatsApp: 019-37773-07
Reply With Quote
  #7  
Old 01-12-2009, 07:54 AM
mfaiez mfaiez is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 272
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Aku kat Jepun skarang.
Partner aku(org Jepun) pemilik kedai kereta, jual kereta terpakai/baru dan spare part.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-12-2009, 08:05 AM
ameant ameant is offline
Super Active

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,830
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

nice.. dah makin pandai niaga student skrg.. dulu 5-10k tuk 1 AP..skarang dah 20k per AP.... bump tuk tt.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-12-2009, 08:12 AM
heavenly_king heavenly_king is offline
Regular

heavenly_king's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2007
Posts: 871
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mfaiez View Post
Aku kat Jepun skarang.
Partner aku(org Jepun) pemilik kedai kereta, jual kereta terpakai/baru dan spare part.
Mana nak dapat AP tu TT? Guna student malaysia kat sana punya ke?
Reply With Quote
  #10  
Old 01-12-2009, 08:18 AM
aaril aaril is offline
Regular

aaril's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: sri serdang-bangi-kg gajah-taiping
Posts: 828
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TT macam maner dengan barang spare part..senang dapat tak??
__________________
" wahai tuhan ku, aku tak layak kesyurgamu ...namun tak pula aku sanggup keNerakamu,kami lah hamba yang mengharap belas darimu ..Ya Allah jadikan lah kami hamba2 mu yang bertaqwa...ampunkan dosa2 kami, kedua ibubapa kami, dosa semua umat2 islam yang masih hidup mahupun yang telah meninggal dunia"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold